Har du styr på dine streamingtjenester?

Har du styr på dine streamingtjenester?

Mange danskere vælger at streame deres TV frem for at se det på det traditionelle Flow-TV. Mange af dem betaler for mere end én streamingtjeneste hver måned. Er du en af dem? Så læs med her og find ud af hvordan du får mest ud af dem, og hvordan du kan spare penge ved at samle dem på et abonnement.

Sponsoreret indhold

Danskerne streamer TV som aldrig før. Det er især fleksibiliteten ved selv at kunne vælge hvad man vil se, samt hvor og hvornår man vil se det, der lokker os væk fra det traditionelle flow-TV. Man går med streaming aldrig glip af sit yndlingsprogram, da det altid er tilgængeligt i modsætning til det traditionelle flow-TV. Dog kan man risikere, at det program man ønsker at se, ikke er på den streamingtjeneste man har, og blandt andet derfor har mange danskere mere end én streamingtjeneste. Ifølge en rapport udarbejdet af Yougov benytter 62 % af danskerne en eller flere streamingtjenester til at se serier og film. Og tallet er endnu højere for danskere i alderen 18-39 år, hvor de er oppe og have 3,5 streamingtjenester i gennemsnit. Det kan være besværligt at holde styr på, og mange forbrugere ønsker derfor at samle dem på ét abonnement.

Saml dine streamingtjenester

Hvis du, ligesom mange andre danskere, har flere forskellige streamingtjenester, og synes det kan virke en smule uoverskueligt at holde styr på de forskellige regninger, så er der nu en løsning på dette problem. Mange TV-udbydere tilbyder allerede TV-pakker, hvor man som kunde kan spare penge ved at samle kanalerne, frem for at købe dem enkeltvis. Denne mulighed har nu spredt sig til streamingmarkedet. Her har man som kunde nu mulighed for at samle sine streamingtjenester i ét abonnement. Blandt andet kan du få disse streaming-pakker hos Waoo. Der har du muligheden for at vælge mellem to pakker. En basis pakke med Viaplay film & serier og Tv2 Play, og en familie pakke med fire populære streamingtjenester – Viaplay film og serier, Tv2 Play, Dansk filmskat og Min bio. Så er der med garanti underholdning til hele familien.

Dette skal du være opmærksom på når du streamer

Når man streamer, bliver streamingtjenestens film og serier hentet ned via internettet, imens man ser dem. Det er derfor vigtigt at have en hurtig og stabil internetforbindelse. Hvis forbindelsen er langsom eller ustabil, kan oplevelsen hurtigt blive spoleret, da filmen eller serien kan begynde at hakke, eller blive vist med en lav opløsning. Mange internetforbindelser i dag er dog hurtige nok, da streamingtjenesterne blot kræver en hastighed på omkring 20-25 Mbit. Derudover bruger man meget data når man streamer film og serier, så derfor bør man tjekke sin internetaftale for, om der er en datagrænse. Dette er typisk ikke et problem med bredbånd eller fibernet, men kan til tider være det med et mobilabonnement. I et mobilabonnement har man typisk et vist antal GB pr. måned, og disse kan hurtigt blive brugt, hvis man streamer meget. Har du styr på dette, kan du bedre nyde dine streamingoplevelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.