Hvad er nyt indenfor tv-streaming?

Hvad er nyt indenfor tv-streaming?

Der kommer hele tiden nye muligheder indenfor tv-streaming, så meget faktisk, at det kan være svært at følge med. Derfor skal vi se lidt nærmere på, hvilke nye tendenser, trends og muligheder der er indenfor tv-streaming lige nu.

Disney+ har allerede fået fodfæste

Disney+ kom til Danmark i september 2020, og har på kort tid fået fodfæste hos danskerne. Disney flyttede alt sit indhold fra andre streamingplatforme som Netflix og HBO over til sin egen platform, og bliver ved med at producere attraktive serier. Den første sæson af The Mandalorian, spin off serien fra Star Wars universet, har snart haft sin første sæson, og den vil blive efterfulgt umiddelbart af sæson 2. Denne serie er grund nok for mange, til at købe et forholdsvis billigt streamingabonnement hos Disney+.

Det der er rart med Disney+, er at man har tilgang til enormt meget indhold på et sted. Du får mulighed for at gense alle de gamle Disney-film med dansk tale, og der er helt klart lagt til rette for det helt store nostalgitrip gennem platformen. Men er det kun for dig, der har børn?

Disney+ er den perfekte streamingtjeneste for dig, der har børn, men det er dermed ikke sagt, at der ikke er indhold, der er egnet for voksne. The Mandalorian er kun et godt eksempel, men du finder også alle Star Wars-filmer, og der er flere serier, der er i produktion, der vil bidrage til at gøre tjenesten endnu mere attraktiv.

Prime video med serie-hype og danske undertekster

Amazon Prime er også blevet vildt populært i Danmark. Amazon Prime Video har flere spændende og eksklusive serier, men der er også et omfattende videokatalog, du kan vælge i, når du skal finde noget at se online. En serie, der er blevet ekstremt hypet, er Ringenes Herre-serien, som produceres af Amazon, og som har været i produktion i lang tid. Hypen omkring denne er helt sensationel, og der er gode grunde til at glæde sig, hvis man er Ringenes Herre fan. Denne serie alene siges at lokke mange nye brugere til platformen på samme måde som HBO gjorde med Game of Thrones.

Der er flere serier på Amazon Prime Video, som er begyndt at vinde stor popularitet. En af dem er Carnival Row, og for mange er dette grund nok til at oprette en konto på platformen.

Der er altså mange gode grunde til at tilføje Amazon Prime Video til listen over streaming tjenester. Man kan selvfølgelig finde meget på YouTube, Netflix, HBO og kanalernes egne streamingtjenester, men hvis man vil være med på det nyeste nye, er der meget der tyder på, at det er Disney + og Amazon Prime Video man skal tilføje.

Ikke kun streaming, der er populært

Det er ikke kun streaming, der er populært online som underholdning. Spil vinder også stadig mere popularitet, og da især casino hos spillehallen. De gange man føler det er for passivt at se på serier eller film online, kan man tage en omgang roulette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.