Hvordan kan den voksende efterspørgsel efter kryptovalutaer påvirke Tv streaming-tjenester inden for de næste par år?

Der er en stigende efterspørgsel for såvel Tv-streaming som kryptovalutaer. De to ting har vokset med enorm fart i løbet af de seneste år, men hvordan hænger de sammen? Vil det blive muligt at betale et Netflix abonnement med Bitcoin i fremtiden?

Netflix og Amazon er de største

Den tidligere Amazon CEO Jeff Bezos har før udtalt at 175 millioner af Amazon Primes omkring 200 millioner medlemmer har streamet Amazon Tv-serier eller film i løbet af 2020. I den forbindelse udtalte han ikke det samlede antal streaminger på platformen, men delte med verden at antallet af streamede temaer var steget med 70 % fra 2019 til 2020.

Hvordan kan den voksende efterspørgsel efter kryptovalutaer påvirke Tv streaming-tjenester inden for de næste par år?
Hvordan kan den voksende efterspørgsel efter kryptovalutaer påvirke Tv streaming-tjenester inden for de næste par år?

Med Amazon Prime skal der tages højde for at det ikke er til at vide om folk tilmelder sig for at nyde fordelene med gratis og hurtig levering af Amazon pakker, eller for at streame film og Tv. Alligevel er det interessant at sammenligne antallet af abonnenter med Netflix.

Det siges at Netflix har omkring 183 millioner abonnenter på verdensplan. Andre har delt tal om at Netflix eftersigende har 207 millioner abonnenter på tværs af verden. Det er helt naturligt at de tal svinger, da det kan variere i forhold til nye abonnenter samt folk der opsiger abonnementet fra tid til anden.

Betaling med kryptovaluta for Tv-streaming

Derfor er der tæt konkurrence mellem verdens to største streaming-tjenester. De konkurrerer konstant om brugernes opmærksomhed ved at tilbyde eftertragtede film, dokumentarer og Tv-serier. Desuden kan det forventes at enten Netflix eller Amazon, eller begge to, vil differentiere sig med moderne betalingsmetoder som fx Bitcoin Prime.

Tidligere på året var der forlydender om at Amazon havde planer om at tilføje Bitcoin til deres betalingsmetoder inden udgangen af året. Det har Amazon senere været ude og afvise, men alligevel er der mange, som forventer at kunne betale med kryptovaluta hos handelsgiganten i fremtiden. Her ligger især Bitcoin Prime lige til højrebenet, da der ikke er nogen tvivl om at logoet er inspireret af Amazons populære tjeneste.

Kryptovaluta-serier på Amazon og Netflix

Der er allerede en vis interesse i Bitcoin og andre kryptovalutaer på såvel Amazon som Netflix. På begge platforme kan du se serier og dokumentarer, der handler om den digitale valuta.

Tag fx Blockchain på Amazon, som gennemgår hele teknologien bag Bitcoins, som er verdens mest omtalte kryptovaluta. På Netflix har du en serie som StartUp, der er en smule som at rejse tilbage i tiden. Her kommer vi tilbage til omkring 2009 hvor Bitcoin blev introduceret for verden. I den fiktive serie følger vi en gruppe unge mennesker i Miami, der arbejder hårdt på at skabe deres egen valuta med kaldenavnet GenCoin.

Fremtiden for kryptovaluta på streaming-tjenesterne

Det er naturligvis ikke muligt at spå fremtiden, men der er mange der forventer at det bliver muligt at betale med kryptovaluta for Amazon Prime, Netflix og andre streaming-tjenester i fremtiden. Der er en hård konkurrence mellem Amazon, Netflix, HBO og de andre streaming-giganter, og moderne betalingsmetoder kan hjælpe dem med at tiltrække flere brugere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.