Tips til at vælge bredbånd og have adgang til TV-programmer

Tips til at vælge bredbånd og have adgang til TV-programmer
Tips til at vælge bredbånd og have adgang til TV-programmer

I dag er der så meget indhold, som man ikke kan få nok af. Netflix, Spotify, TV-kanaler. Listen er lang. Meget af indholdet er online, hvilket stiller krav til en hurtig bredbåndsforbindelse, hvis du bruger det meget. Men meget af indholdet er også på TV’et.

Er du storbruger af streamingtjenester, og elsker du at se TV-kanaler? Så får du lige her tips til, hvordan du får godt, hurtigt bredbånd uden at skulle sige farvel til dine TV-kanaler.

Vælg bredbånd via coax

Du kan få bredbånd via en fiberforbindelse, en coax-forbindelse eller en DSL-forbindelse. Fibernet er den hurtigste løsning, fordi forbindelsen her kommer via lyslederkabler. Her kan hastigheden komme helt op på 2.500 Mb. DSL er forbindelse via kobberkabel. Denne er langsomt, da den kun kan nå over 100 Mb. Coax er bredbånd via antennestik. Med denne bredbåndsforbindelse kan du få en hastighed på op til 1.000 Mb.

En anden stor fordel ved coax er, at du kan få TV og internet i samme stik. Når du køber bredbånd, giver mange bredbåndsudbydere nemlig dig en adapter til antennestikket, så du kan nyde både deres internet og TV. Vil du gerne kunne se TV-serier og TV-kanaler, men samtidig have en rigtig hurtig og stabil forbindelse, kan du altså med stor fordel vælge coax.

Når du har det hele samlet på denne måde, kan du desuden også nyde dine TV-kanaler, mens du er på farten.

Tag en bredbåndstest, og vælg høje hastigheder

Streamer du utrolig meget hver dag, og er I mange i husstanden, som gør det på samme tid, skal I vælge en hurtig bredbåndshastighed, som kan holde til jeres forbrug. Mange udbydere tilbyder hastigheder på op til 2.500 Mb. Er du i tvivl om, hvor stort dit forbrug er, og hvilken hastighed der er den rette for dig, kan du tage en bredbåndstest.

Ved at tage en bredbåndstest, får du en idé om, hvorvidt dit forbrug kræver en meget høj hastighed eller ej. Dette er smart, hvis billigt et billigt produkt er en prioritet for dig, og du gerne vil have det billigste bredbånd. Det er, fordi priserne på bredbånd afhænger af hastigheden. Jo højere hastighed du vælger, jo dyrere bliver det. Det er derfor vigtigt, at du lige præcis vælger den hastighed, som er hurtig nok til dig.

Bredbåndstesten giver desuden også svar på, hvilken bredbåndsforbindelse du kan få på din adresse. Testen giver desuden et overblik over udbydere.

Find internetpakker, som samler bredbånd og TV

Det bedste bredbånd for dig, som elsker TV og streaming, har altså en høj hastighed og giver dig mulighed for at tilgå TV-kanaler. Disse ting lader dig streame, uden at det hakker eller bryder sammen. En coax-forbindelse er derfor det oplagte valg, hvis du vil have det hele samlet uden at gå på kompromis med hastigheden.

Du kan altså med fordel kigge efter udbydere med bredbåndstilbud, hvor TV og bredbånd er samlet. Så undersøg markedet, og kontakt forskellige udbydere, så du kan høre om deres bredbåndspakker, og hvad du har af muligheder hos dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.