Film streaming

Herunder kan du se en oversigt over de udbydere der tilbyder streaming af film. De forskellige udbydere har forskellige vilkår og forskellige film.

Udbydere af film streaming

Viaplay

Netflix

HBO Max

TV2 Play

C More

SF Kids Play

Filmstriben

 

HUSK: At flere af udbyderne indgår i Telmore Play. Et telefonabonnement hvor du får forskellige tjenester med i abonnementet. Dette inkluderer bl.a. HBO Max, Viaplay, Netflix og TV2 Play.

 

Køb HBO Max i 12 måneder for 599 kr. Det giver bare 49,92 kr./måned.
Køb HBO Max i 12 måneder for 599 kr. Det giver bare 49,92 kr./måned.

 

Mere om film streaming

Hvem kender ikke situationen, hvor man sidder lørdag aften, man har fået lidt rødvin til maden og nu opdager man, at der ikke er noget i tv der er værd at se. Turen til videobutikken virker uoverskuelig og lang, og man vil helst bare blive liggende på sofaen. Redningen er nær! Med film streaming kan du se film via streaming og undgå turen til videobutikken. Du finder den film, du gerne vil se ved din video streaming udbyder og ser den via internettet.

Video streaming er et koncept, hvor forskellige udbydere af net tv tilbyder filmstreaming fra deres side. Du betaler som kunde et fast beløb, alt efter hvilket abonnement du vælger. Som regel betaler man månedligt for sit abonnement og de fleste udbydere har ingen bindingsperiode, ligesom du oftest får en billig startperiode, så du kan afprøve om internet streaming er noget for dig.

Uanset om du er til drama, krimi, thriller, komedie eller familiefilm så kan du helt sikkert finde en film, der falder i din smag og se filmen online. Du sparer både tid og penge ved at se film ved hjælp af filmstreaming, da du ikke skal bruge tid på hverken at hente eller aflevere filmen i videobutikken. Du slipper også for at stå i kø og hvis du opdager at den film, du har valgt at se ikke lige er din smag, kan du nemt og hurtigt finde en anden. Ved movie streaming betaler du en abonnementspris og kan så frit se de film og tv serier du har lyst til i den periode du betaler abonnement til. På den måde slipper du for at betale 40 kr. for en leje film som du kun kan se én gang. Og hvis du får sat filmen på lidt for sent, kan du altid se den færdig en anden dag. Du skal ikke tænke på at aflevere filmen tilbage inden for 24 timer som de fleste dvd udlejnings butikker har en regel om.

Streaming af film gør også, at du kan skære ned på tv abonnementet hos antenneselskabet, og ikke nødvendigvis behøver betale for en masse dyre tv kanaler, som ikke altid sender lige dine yndlingsfilm. Med videostreaming kan du tilpasse dit abonnement, så du får mest muligt ud af dine abonnementspenge. Og du vælger helt selv om du vil se din yndlingsfilm kl. 7 om morgenen eller kl. 22 om aftenen.

En anden fordel ved moviestreaming er, at du kan tage din iPad eller computer med ind i sengen og se en god film under dynen. Du er med andre ord ikke afhængig af at se filmen foran tv’et i stuen. Er du på ferie kan du også se film og bruge dit streaming abonnement her. Det eneste det kræver, er en internetforbindelse.