Film streaming

Herunder kan du se en oversigt over de udbydere der tilbyder streaming af film. De forskellige udbydere har forskellige vilkår og forskellige film. Du kan her se en sammenligning af priser og abonnementsvilkår, fra de forskellige udbydere, ligesom du kan finde links til udbydernes egne hjemmesider.

 

Præsentation af udbyder
Start gebyr eller intro kampagne
Pris/måned
Læs mere
Besøg Viaplay

Viaplay
Med Viaplay kan du se et stort udpluk af programmer fra TV3 og de andre Viasat kanaler. Du finder desuden et stort udvalg TV-serier og film. Den samlede pakke koster 79 kr. pr. måned. Ønsker du oven i hatten at kunne streame al Viasats sport, så bliver det samlet 229 kr. pr. måned.
Få første måned gratis
79 kr.
Besøg Netflix

Netflix
Netflix er en af de største streaming udbydere i verden. For 79 kr. pr. måned får du adgang til både TV-serier og film.
Få første måned gratis
79 kr.
Besøg youBio

youBio
youBio udbydes af YouSee og tilbyder både tv-serier og film.
99 kr.

Hvem kender ikke situationen, hvor man sidder lørdag aften, man har fået lidt rødvin til maden og nu opdager man, at der ikke er noget i tv der er værd at se. Turen til videobutikken virker uoverskuelig og lang, og man vil helst bare blive liggende på sofaen. Redningen er nær! Med film streaming kan du se film via streaming og undgå turen til videobutikken. Du finder den film, du gerne vil se ved din video streaming udbyder og ser den via internettet.

Video streaming er et koncept, hvor forskellige udbydere af net tv tilbyder filmstreaming fra deres side. Du betaler som kunde et fast beløb, alt efter hvilket abonnement du vælger. Som regel betaler man månedligt for sit abonnement og de fleste udbydere har ingen bindingsperiode, ligesom du oftest får en billig startperiode, så du kan afprøve om internet streaming er noget for dig.

Uanset om du er til drama, krimi, thriller, komedie eller familiefilm så kan du helt sikkert finde en film, der falder i din smag og se filmen online. Du sparer både tid og penge ved at se film ved hjælp af filmstreaming, da du ikke skal bruge tid på hverken at hente eller aflevere filmen i videobutikken. Du slipper også for at stå i kø og hvis du opdager at den film, du har valgt at se ikke lige er din smag, kan du nemt og hurtigt finde en anden. Ved movie streaming betaler du en abonnementspris og kan så frit se de film og tv serier du har lyst til i den periode du betaler abonnement til. På den måde slipper du for at betale 40 kr. for en leje film som du kun kan se én gang. Og hvis du får sat filmen på lidt for sent, kan du altid se den færdig en anden dag. Du skal ikke tænke på at aflevere filmen tilbage inden for 24 timer som de fleste dvd udlejnings butikker har en regel om.

Streaming af film gør også, at du kan skære ned på tv abonnementet hos antenneselskabet, og ikke nødvendigvis behøver betale for en masse dyre tv kanaler, som ikke altid sender lige dine yndlingsfilm. Med videostreaming kan du tilpasse dit abonnement, så du får mest muligt ud af dine abonnementspenge. Og du vælger helt selv om du vil se din yndlingsfilm kl. 7 om morgenen eller kl. 22 om aftenen.

En anden fordel ved moviestreaming er, at du kan tage din iPad eller computer med ind i sengen og se en god film under dynen. Du er med andre ord ikke afhængig af at se filmen foran tv’et i stuen. Er du på ferie kan du også se film og bruge dit streaming abonnement her. Det eneste det kræver, er en internetforbindelse.