Discovery+

Discovery+ er en af de største streamingtjenester i Danmark og resten af norden, og det er en samling af hhv. SBS TV, SBS Discovery og Discovery Networks Danmark, som tidligere gik under navnet TV Danmark. De 3 store selskaber hører under Discovery Communications, som foruden Discovery+ også driver 12 TV-kanaler i Danmark, herunder Kanal 4, Kanal 5, Eurosport, Discovery Channel og TLC.

I 2015 havde Discovery Networks Danmark ApS en omsætning på DKK 1.000.000.005 og over 185 ansatte. Da Discovery Networks Danmark lancerede Discovery+ i 2015, gjorde de det muligt for danskerne at streame alle Discoverys egne TV-produktioner samt diverse fodboldkampe fra Alka Superligaen og en række andre store internationale ligaer. I dag rummer Discovery+ mange forskellige underholdningsserier, reality shows, dokumentarer og livesport, som du kan læse mere om i denne guide.

Besøg Discovery+ her

Hvad tilbyder Discovery+?

Discovery+ er en streamingtjeneste, som tilbyder dig indhold fra nogle af store danske og udenlandske kanaler. Afhængig af dit abonnement kan du få direkte reklamefri adgang til de mest populære programmer fra bl.a. Kanal 4, Kanal 5, Discovery Channel, Animal Planet og TLC.

Discovery+ ligger også inde med en lang række dokumentarfilm i fuld længde samt en masse af de krimiserier, som du formentlig allerede kender til fra fjernsynet.

Discovery+ har 4 forskellige typer af abonnementer:

 • Discovery+ Underholdning (med reklamer) -> Ny billigere mulighed
 • Discovery+ Underholdning
 • Discovery+ Underholdning + Live
 • Discovery+ Sport

Vi kommer nærmere ind på fordelene, mulighederne og indholdet i alle 3 abonnementer lidt længere nede i denne guide.

Besøg Discovery+ her

Streaming i hele EU uden reklamer

En af de store fordele ved Discovery+ er muligheden for at kunne streame dit yndlingsindhold, selv når du er på ferie og rejser rundt i udlandet.

Tidligere har det været meget begrænset, hvad vi danskere har haft af muligheder for at streame af indhold fra de populære streamingtjenester, når vi f.eks. skulle på ferie til Spanien, England, Frankrig – eller et hvilket som helst andet EU-land.

Discovery+ gør det imidlertid muligt at streame det samme indhold i udlandet, som du kan herhjemme i Danmark. Dog er det ikke muligt at gøre dette, hvis du rejser til et land uden for EU. Det skyldes ganske enkelt rettigheder og tilhørende omkostninger for Discovery+, hvis det skulle være muligt.

Men ikke desto mindre har du fuld adgang til alt indholdet, når du bevæger dig inden for EU’s grænser. Hvis du har et betalt abonnement hos Discovery+, så slipper du også for reklamer, mens du ser serier, sport og dokumentarfilm i udlandet såvel som herhjemme. Dog er der kommet et helt og billigere abonnement hos Discovery+ som inkluderer reklamer. Dette er dog en ny ekstra mulighed. Du har fortsat mulighed for at vælge en af de andre pakker, som IKKE indeholder reklamer.

Men lad os dykke lidt længere ned i de enkelte former for abonnementer hos Discovery+ herunder:

Discovery+ Underholdning

Med Discovery+ Underholdning får de som navnet antyder masser af underholdning. Du kan streame alle de populære programmer fra Discovery.

Grundlæggende features i Discovery+ Underholdning:

 • Du kan personliggøre din oplevelse på Discovery+ ved at vælge favoritserier mv.
 • Du får gratis adgang til tusindvis af underholdning i form af serier og dokumentarfilm
 • Du kan altid se videre fra det punkt i et afsnit eller en film, hvor du sidst slap
 • Det er både nemt og hurtigt at registrere dig på Discovery+’s hjemmeside – du kan følge et af de links, vi har indsat her på siden

Discovery+ Underholdning (med reklamer)

Med pakken “Underholdning (med reklamer)” får du alt det samme som i “Underholdning” pakken, men til en billigere pris. Til gengæld slipper du ikke for reklamer, som du gør i alle de andre pakker.

Discovery+ Underholdning + Live

Med pakken “Underholdning + Live” får du alt det samme som i “Underholdning” pakken, men nu også med muligheden for at livestreame 7 TV-kanaler.

Sportspakken hos Discovery+

Sportspakken hos Discovery+ er endnu en viderebygning af de andre pakker. Du får dermed alt fra “Underholdning + Live” pakken, men derudover får du også adgang til 4 ekstra live sportskanaler.

Dermed kan med sportspakken streame hele 11 kanaler: Kanal 4, Kanal 5 og 6’eren, Canal 9, Eurosport 1 og Eurosport 2, samt TLC, Discovery Channel, Animal Planet, ID-Investigation Discovery og Discovery Science.

Pakkevalg

Her får du en opsummering af ovenstående pakker. Dette er dermed en super kort guide til valg af pakke:

 • Discovery+ Underholdning (med reklamer) -> Hvis du kun ønsker streaming af film og serier, og du ikke har noget imod reklamer
 • Discovery+ Underholdning -> Hvis du kun ønsker streaming af film og serier
 • Discovery+ Underholdning + Live -> Hvis du både ønsker streaming af film og serier, samt live TV
 • Discovery+ Sport -> Hvis du både ønsker streaming af film og serier, samt live TV inkl. alle sportskanalerne (dette er altså pakken, hvis du ønsker det hele)

Besøg Discovery+ her

Stort udvalg af reality

En af grundene til, at mange vælger at tilmelde sig som bruger af Discovery+, er deres store udvalg af reality shows og serier. De har et større udvalg end de fleste andre streamingtjenester, så hvis du er til dansk såvel som udenlandsk reality underholdning, så kan du med fordel undersøge Discovery+ nærmere.

Når du er abonnent hos Discovery+, så har du direkte adgang til en lang række af de mest populære danske reality shows fra bl.a. Kanal 4 og Kanal 5 samt 6’eren. Hos Discovery+ kan du altid streame dine favorit reality shows uden reklamer.

Herunder ser du et udvalg af nogle af de mest populære reality shows hos Discovery+, som de fleste andre brugere ser:

 • Ex on the beach
 • Singletown
 • De Unge Mødre
 • The Olsens
 • Bare Elvira

Disse er kun et par af de mange titler, som du selv kan dykke længere ned i på Discovery+’s egen hjemmeside – brug et af de links, du finder her på siden, og du kommer direkte over på deres side, hvor du kan finde indholdet under ’Programmer’.

Alternativt kan du klikke dig ind under ’Kanaler’ og vælge din yndlings TV-kanal og så se det tilgængelige indhold dén vej igennem.

FAQ – Oftest stillede spørgsmål om Discovery+

Discovery+ har selv lavet en hel sektion, der besvarer nogle af de mest stillede spørgsmål, hvor de dækker alle slags emner lige fra priser og opsigelsesbetingelser til tekniske opsætninger af f.eks. Chromecast.

Herunder har vi samlet nogle af de mest stillede spørgsmål fra deres arkiv, og hvis du stadig mangler svar på dit spørgsmål, så kan du bruge søgefunktionen på Discovery+’s hjemmeside.

Besøg Discovery+ her

Hvad koster Discovery+?

Discovery+ har 3 forskellige prissætninger, da de har 3 forskellige abonnentstyper. Priserne kan selvfølgelig altid ændre sig, så vi anbefaler dig at følge med direkte på Discovery+’s egen hjemmeside, hvis du ikke tilmelder dig nu, men senere overvejer det igen.

Priser på de 3 forskellige abonnementer hos Discovery+:

 • Discovery+ Underholdning (med reklamer) – 49 kr./mdr.
 • Discovery+ Underholdning – 79 kr./mdr.
 • Discovery+ Underholdning + Live – 99 kr./mdr.
 • Discovery+ Sport – 129 kr./mdr.

OBS: Hold dig selv opdateret med Discovery+’s eventuelle ændringer i priser på deres hjemmeside. (vi forsøger dog altid at holde opdaterede priser her på siden)

Besøg Discovery+ her

Kan jeg streame indhold i udlandet?

Ja, du kan sagtens streame dit favoritindhold, når du rejser til udlandet – så længe det er inden for EU’s grænser. Kommer du uden for EU, så kan du ikke længere se Discovery+.

Kan jeg se Discovery+ via Chromecast?

Ja, du kan sagtens bruge din Chromecast til at caste indholdet fra din Android- eller iOS-enhed til dit fjernsyn. Du kan finde specifikke instrukser til at sætte det op i kundeservicesektionen på Discovery+’s hjemmeside, hvis du har brug for mere hjælp.

Hvor mange personer eller enheder kan se Discovery+ samtidig på samme konto?

Din Discovery+-konto kan registreres på et uendeligt antal enheder. Det vil sige, at du uden problemer kan installere og opsætte Discovery+ på såvel din computer, din mobil, din tablet og andre familiemedlemmers eller venners enheder.

Dog kan der kun være 2 enheder aktive på én gang. Dette gælder, uanset hvilket abonnement du har.

Besøg Discovery+ her

Hvad kræver det teknisk for at kunne bruge Discovery+?

Du kan streame indholdet hos Discovery+ med de fleste lave internetforbindelser – det varierer lidt afhængigt af, hvilken type enhed du bruger til at streame. Derudover kan du også anvende de fleste enheder og styresystemer.

Du kan streame Discovery+-indhold med disse minimuminternethastigheder:

 • Computer: Kræver mindst 1 Mbps i hastighed
 • TV: Kræver mindst 2 Mbps i hastighed
 • High Definition (HD): Kræver mindst 4 Mbps i hastighed
 • Optimalt: Bedste oplevelse af såvel lyd som billede kræver en hastighed på minimum 5 Mpbs

Skulle du mod forventning have besvær med at streame dit indhold flydende med din internethastighed, så kan du altid justere billedkvaliteten i din afspiller – dermed bliver billedkvaliteten forringet lidt, mens du til gengæld får en mere flydende oplevelse.

Du kan bruge følgende enheder og styresystemer til at streame indhold fra Discovery+:

 • Mac OS X
 • Windows
 • Android smartphones
 • Android tablets
 • iPads
 • iPhones
 • Windows Phone
 • Chromecast
 • Apple TV 4

Du kan læse mere om de enkelte specifikationer og systemkrav samt muligheder for at forbedre kvaliteten af din streamingoplevelse i de tekniske brugervejledninger på Discovery+’s egen hjemmeside. Du finder disse ved at klikke dig ind under Discovery+ Kundeservice > Vælg den pågældende enhed > Eller søg direkte i søgefeltet efter problemstillingen.

Besøg Discovery+ her

Hvor længe binder jeg mig med et abonnement?

Du binder dig ikke, når du har et abonnement hos Discovery+. Det gælder, uanset hvilket af de 3 forskellige abonnementer, du har.

Du betaler kun for indeværende måned, og når du opsiger dit abonnement, så vil det stoppe ved udgangen af måneden, og du vil ikke længere blive opkrævet betaling.

Har du flere spørgsmål?

Hvis du stadig sidder med spørgsmål til det tekniske, indholdet på Discovery+, de forskellige abonnementer eller andet, så kan du finde svar på de fleste emner i deres store kundeservicesektion på hjemmesiden.

Du finder sektionen ved at klikke dig over på deres hjemmeside via et af de links, du finder her på siden – derfra kan du scrolle ned til bunden af siden og vælge Support > Klikke ind under de enkelte kategorier af emner eller bruge søgefeltet i toppen til at søge direkte efter dit spørgsmål.

Besøg Discovery+ her