SF Kids Play

SF Kids Play er en streamingtjeneste udviklet specielt til de mindste. Tjenesten er skabt af AB Svensk Filmindustri, eller blot SF Film, som siden 1919 har distribueret såvel som skabt spændende og magiske filmuniverser til både børn og voksne.

Filmselskabet blev stiftet i 1919 og har dermed ca. 100 år på bagen. Siden dengang har SF Film haft hovedsæde i Sverige, mens datterselskaberne har spredt sig og blomstret i resten af Norden, herunder i Danmark.

SF Kids Play er en streamingtjeneste udviklet specielt til de mindste
SF Kids Play er en streamingtjeneste udviklet specielt til de mindste

SF Kids Play er SF Films bidrag til den nye verden af teknologi og streaming, hvor vi som kunder har behov for at kunne tilpasse vores underholdning, så den passer med resten af dagens tidsplan.

I modsætning til mange andre streamingtjenester, så byder SF Kids Play dog udelukkende på et massivt udvalg af indhold til børn – dog med en række film og serier, som familien samlet kan se i fællesskab.

Netop denne vinter: Brug rabatkoden KIDSVINTER20 og få 2 måneder gratis prøveperiode til SF Kids Play.

Besøg SF Kids Play her

Fordele ved SF Kids Play

Der er flere fordele ved SF Kids Play, som du hurtigt vil finde nyttige, når dit barn har brug for lidt tid med sine yndlingskarakterer på sin tablet eller mobil.

Først og fremmest byder SF Kids Play på et meget specifikt udvalg af netop børnevenligt indhold, så du som forældre også kan føle dig tryg i forhold til eksponering over for ubehageligt eller uhyggeligt indhold. Alle film og serier i SF Kids Play er lavet til de mindste, så der er ingen ko på isen.

Når du anvender SF Kids Play som ny kunde, så får du den første måned gratis – tilmed uden bindingsperiode. Du kan dermed sammen med dit barn teste tjenesten af og se, om det er noget for jer eller ej, førend du vælger at fortsætte abonnementet.

Prøv 30 dage gratis hos SF Kids Play
Prøv 30 dage gratis hos SF Kids Play

Skulle du have lyst til at fortsætte efter den gratis prøveperiode på 30 dage, så er prisen også overkommelig. Der er kun et abonnement, hvor alt er inkluderet, og dette koster så DKK 49,00 om måneden, igen uden binding.

Vi dykker ned i de enkelte fordele og smarte funktioner hos SF Kids Play igennem denne artikel, men for nu kan det også nævnes, at tjenesten giver dig rig mulighed for at streame indholdet på både tablet, smartphone og PC – du kan tilmed streame direkte til TV’et via AirPlay.

Besøg SF Kids Play her

Smart forældrekontrol

Som forælder er det altid rart at kunne have lidt hånd i hanke med, hvad dit barn bruger sin tid på eller ser på sin tablet eller mobil.

Da SF Kids Play er udviklet specielt til den yngste målgruppe, så er der også taget hensyn til disse forældrebehov fra udviklernes side.

Du får bl.a. adgang til forskellige kontroller, herunder:

  • Tidsstyring – Du kan vælge, hvor længe dit barn kan se serie eller film, før denne afbrydes automatisk. Det kan være praktisk i forbindelse med sengetid, spisetid eller lignende.
  • Automatisk afspilning – Du kan også indstille SF Kids Play til ikke at afspille næste afsnit af en serie automatisk. På den måde sikrer du dig, at dit barn kun ser det nuværende afsnit færdigt, inden I så kan gå videre til at lave noget andet, hvormed det ene afsnit ikke bare tager det andet.
  • Indhold – Du har også mulighed for at kontrollere og bestemme, hvilket indhold dit barn har adgang til og dermed kan se – eller ikke se. Det kan være en fordel som forælder, hvis du f.eks. har et barn i 0-3 års alderen og dermed ikke ønsker, at barnet ikke skal kunne se det øvrige indhold for større børn.

Disse forældrekontroller er yderligere med til at skabe gode og trygge rammer omkring dit barns brug af SF Kids Play og det indhold, som findes i appen.

OBS: Appen er udviklet således, at selv de allermindst kan finde ud af at betjene den på egen hånd. Den er lavet i et nemt, enkelt og intuitivt design, så alle kan være med. Dermed har barnet også rig mulighed for at klare tingene selv og udvikle sig – dog inden for de fastsatte rammer, som du som forældre har sat omkring brugen af tjenesten.

Besøg SF Kids Play her

Løbende nyt indhold

Som kunde hos SF Kids Play får du og dit barn direkte adgang til både gamle klassikere, som du måske selv er vokset op med som barn, samt helt nye figurer, film og serier.

Men foruden at få adgang til et i forvejen stort udvalg af lærerigt og sjovt indhold, så får dit barn også mulighed for at se de serier og film, som løbende bliver tilføjet.

Hver måned udgiver SF Kids Play nye film og serier, enten nogle, hvor de selv har haft stået for produktionen, eller nogle, som de videredistribuerer fra andre kvalificerede producenter.

Der er dermed altid nye ting at gå i gang med, når dit barn eller hele familien skal slappe af med et par afsnit af yndlingsserien eller en god lørdagsfilm.

Besøg SF Kids Play her

Favoritlister

Det er altid en fordel at kunne finde hurtigt frem til de serier og de film, som du og dit barn allerhelst vil se. Derfor har SF Kids Play indarbejdet den såkaldte hjertefunktion, som gør det muligt at favoriserer alt det indhold, dit barn synes bedst om.

På den måde er der direkte adgang til disse film og serier med nogle ganske få klik, hver gang du eller dit barn åbner appen.

Det kan være rart, så man slipper for at skulle bladre alt indholdet igennem for at finde frem til den serie eller film, man var i gang med sidst.

Besøg SF Kids Play her

Muligt at se offline

En af de mest efterspurgte features i diverse streamingtjenester er muligheden for at kunne downloade indhold og se det offline.

Dette kan du med SF Kids Play, og du kan hente indholdet ned på tablet, smartphone eller computer direkte via appen, når du er offline.

Med SF Kids Play kan du se Byggemand Bob og de andre populære serier imens du er offline
Med SF Kids Play kan du se Byggemand Bob og de andre populære serier imens du er offline

Det er en stor fordel, når I f.eks. skal på en længere familietur, køretur eller ferie. Det kan hurtigt blive nogle lange timer med transport, og så kan dit barn godt få behov for lidt underholdning.

Men eftersom der ikke lige er god WiFi-forbindelse alle steder, og da mobildata hurtigt kan slippe op ved streaming af film og serier, så er det en stor fordel at kunne gennem indholdet offline.

Inde i appen har du eller dit barn mulighed for at downloade det ønskede indhold direkte ned på enheden, og efterfølgende kan det tilgås gennem offline-sektionen inde i appen. Det er nemt, hurtigt og enkelt at bruge.

Efterhånden som I har set det indhold, I har downloadet, kan det nemt slettes fra enheden igen via et enkelt tryk. På den måde ligger det ikke og optager lagerplads på telefonen eller tabletten længere tid end højst nødvendigt.

Besøg SF Kids Play her

Stort udvalg til børn

Eftersom SF Kids Play udelukkende byder på børnevenligt indhold, så kræver det i sagens natur også, at der er et stort udvalg og dermed meget at komme efter.

Og det må man sige, at SF Film, som står bag tjenesten, har sørget for. Først og fremmest har dit barn adgang til alle de gamle klassikere såsom Astrid Lindgrens skønne figurer som f.eks. Pippi Langstrømpe og Emil fra Lønneberg.

Se bl.a. Pippi Langstrømpe hos SF Kids Play
Se bl.a. Pippi Langstrømpe hos SF Kids Play

Derudover er der også mange animerede serier og film med velkendte karakterer, herunder Peddersen og Findus og Alfons Åberg.

Men det er ikke kun de gamle gode travere, der står i kø blandt udvalget – du og dit barn kan nemlig også finde store udvalg af nyere indhold fra dit barns samtid. Der er velkendte og populære ansigter såsom Gurli Gris, Bien Maja og Rorri Racerbil.

Foruden det store udvalg af indhold, som allerede eksisterer i SF Kids Play-appen, så bliver der også løbende udgivet nyt indhold hver måned. Dette indhold kan både bestå af tilføjelser til de gamle klassikere eller helt nye og spændende serier og film, hvor dit barn lærer nye sjove, søde og spændende karakterer at kende.

Besøg SF Kids Play her

Nemt og overskueligt

SF Kids Play er lavet specielt til de mindste af os, og henvender sig derfor primært til aldersgruppen 0-7 år. Dette er gældende for såvel indholdet og brugervenligheden og designet af appen.

SF Kids Play har sørget for at gøre det nemt og ligetil at navigere, søge og vælge film og serier, selv når man er helt lille. Med SF Films egne ord, så er appen udviklet ud fra nøgleordene legende, intuitivt og sjovt, således at både børn og voksne har mulighed for at bruge og ikke mindst nyde deres streamingtjeneste.

Besøg SF Kids Play her

Hvilke enheder kan jeg bruge?

Når du er bruger hos SF Kids Play, så har du og dit barn adgang til hele udvalget via forskellige enheder. Streamingtjenesten kan benyttes via en app på både mobil og tablet, og alternativt kan I streame direkte på computeren via deres hjemmeside.

Det er også muligt at anvende en af ovenstående enheder til at caste indholdet på et større TV. Dette gør du via Chromecast eller AirPlay. Vær opmærksom på, at AirPlay kræver et AppleTV, mens Chromecast kan anvendes på alle fjernsyn med HDMI-indgang.

Netop denne vinter: Brug rabatkoden KIDSVINTER20 og få 2 måneder gratis prøveperiode til SF Kids Play.

Besøg SF Kids Play her