Top 100 film på Netflix

Vi har fundet de 100 bedste film på Netflix. Dette er opgjort ift. IMDB score fra filmsitet IMDB.

Er du mere til serier, så find her vores top100 over bedste serier på Netflix.

The Godfather - den bedste film hos Netflix ifølge IMDB
The Godfather – den bedste film hos Netflix ifølge IMDB

Du finder top100 her, og alle filmene kan ses på Netflix.

HUSK: At Netflix indgår i Telmore Play. Et telefonabonnement hvor du får forskellige tjenester med i abonnementet. Dette inkluderer bl.a. HBO Max, Viaplay, Netflix og TV2 Play.

 

Nr
Film titel
IMDB score
1
The Godfather
2
The Godfather: Part II
3
Den gode, den onde og den grusomme
4
Forrest Gump
5
GoodFellas
6
The Matrix
7
Ondskabens øjne
8
Saving Private Ryan
9
Children of Heaven
10
The Cove
11
De andres liv
12
Memento
13
The Departed
14
Full Metal Jacket
15
Evigt solskin i et pletfrit sind
16
Requiem for a Dream
17
Taxi Driver
18
Pans labyrint
19
Batman Begins
20
Hoop Dreams
21
Bo Burnham: what.
22
Millennium filmtrilogi
23
Danny Bhoy: Subject To Change
24
Kill Bill: Vol. 1
25
Rush
26
Jeff Dunham: Spark of Insanity
27
V for Vendetta
28
Good Will Hunting
29
Der Untergang
30
The Crash Reel
31
Gabriel Iglesias: Hot and Fluffy
32
Mike Birbiglia: My Girlfriend’s Boyfriend
33
George Harrison: Living in the Material World
34
Gabriel Iglesias: I’m Not Fat… I’m Fluffy
35
The King’s Speech
36
Sling Blade
37
Donnie Darko
38
Blackfish
39
Sin City
40
Hobbitten: En uventet rejse
41
Døde poeters klub
42
The Artist
43
Once
44
Justice League: The Flashpoint Paradox
45
Moon
46
G-Dog
47
Mystic River
48
Kill Bill: Vol. 2
49
Mea Maxima Culpa: Silence in the House of God
50
Blood Diamond
51
Star Trek (2009)
52
Gravity
53
Infernal Affairs
54
Silver Linings Playbook
55
Bill Cunningham New York
56
Office Space
57
Boogie Nights
58
Bill Burr: You People Are All the Same
59
Ed Wood
60
Mr. Nobody
61
The English Surgeon
62
Tiger på spring, drage i skjul
63
Shrek
64
Children of Men
65
Born into Brothels
66
Skyfall
67
Lost in Translation
68
Lucky Number Slevin
69
Good Bye, Lenin!
70
Road to Perdition
71
Gattaca
72
Murderball
73
Boyz n the Hood
74
Pablo Francisco: Bits and Pieces
75
Kick-Ass
76
Advise & Consent
77
Moonrise Kingdom
78
Indie Game: The Movie
79
Doug Stanhope: Beer Hall Putsch
80
Midnight Express
81
Midnight in Paris
82
Brokeback Mountain
83
Hævnen
84
Jim Gaffigan: Mr. Universe
85
Being Elmo: A Puppeteer’s Journey
86
Saw
87
Chasing Ice
88
Jeff Dunham’s Very Special Christmas Special
89
Kevin Hart: Seriously Funny
90
This Is England
91
When I Walk
92
Fat, Sick & Nearly Dead
93
The Butterfly Effect
94
21 gram
95
Zombieland
96
Shine
97
Whale Rider
98
Black Hawk Down
99
The Phantom of the Opera
100
Bad Education

Har du endnu ikke prøvet at bruge Netflix, er det måske på tide at få dig et abonnement på den amerikanske streamingtjeneste. Det bugner af gode film og serier, og der er altid en film mere, du kan smække på, hvis du har et Netflix abonnement.

 

HUSK: At Netflix indgår i Telmore Play. Et telefonabonnement hvor du får forskellige tjenester med i abonnementet. Dette inkluderer bl.a. HBO Max, Viaplay, Netflix og TV2 Play.

 

Netflix har en række danske filmtitler, men det er klart på de internationale film, der er bedst. Netflix producerer også selv film, så der er en masse unikt indhold derinde, som du ikke kan finde på andre streamingtjenester.

Ønsker du et større udvalg på Netflix end du normalt kan få i Danmark, så kan du benytte en VPN tjeneste. Netflix tilpasser sit indhold til det land der streames fra, men ved at bruge VPN, så kan du selv angive hvilket land du kommer fra. Du kan f.eks. angive at du sidder i USA. Læs her mere om hvordan du får amerikansk Netflix.

Få billigere Netflix: Som nævnt ovenfor, så kan se indholdet fra andre lande (f.eks. USA) ved at benytte en VPN tjeneste samtidigt med at du ser Netflix. Men du kan også benytte en VPN tjeneste til at købe din Netflix adgang i et hvilket som helst land. Priserne på et Netflix abonnement varierer meget fra land til land, og her er Danmark et af de dyreste lande. Men ved at købe din adgang i Tyrkiske Lira eller Brasilianske Real, så kan du spare mange penge. Med den øjeblikkelige meget lave kurs på Tyrkiske Lira, så koster et premium abonnement ca. 30 kr./måned, hvis du sætter din VPN tjeneste til Tyrkiet, mens et premium abonnement i Danmark pt. koster 129 kr./måned.

Bedste VPN

Vi anbefaler NordVPN, da de tilbyder en hurtig, pålidelig service med masser af serverplaceringer rundt om i verden. Desuden er de en af de få stabile VPN-tjenester der har adskillige hurtige VPN IP-adresser i Danmark.

 

HUSK: At Netflix indgår i Telmore Play. Et telefonabonnement hvor du får forskellige tjenester med i abonnementet. Dette inkluderer bl.a. HBO Max, Viaplay, Netflix og TV2 Play.

 

Herunder finder du eksempelvis 10 film, du lige nu kan se på Netflix.

10 film du kan se på Netflix

Avengers – Infinity War

Er du Marvel fan, vil du glæde dig over, at du lige nu har mulighed for at Avengers – Infinity War på Netflix. Thanos truer med at udslette halvdelen af universets befolkning. Men lykkes det for ham, eller redder Avengers verden?

Black Panther

I samme univers finder du også Black Panther på Netflix. Denne film fik utroligt gode anmeldelser, da den kom ud for et par år siden. Den handler om superhelten af samme navn og om hans vej mod sin position som Black Panther – beskytter af Wakanda og en del af Marvels superhelte univers.

Inglorious Bastard

Der bliver ikke sparet på noget, når Brad Pitt indtager rollen som Aldo Raine, der med sin gruppe af soldater jagter nazister, som de kan slå ihjel. Gruppen planlægger udførlige attentater mod nazisterne, men lykkes det for gruppen at gennemføre dem?

Baby Driver

Ansel Elgort spiller rollen som Baby i denne forrygende actionfilm fra 2017. Baby er landets måske bedste flugtchauffør, men er nu på vej mod sit sidste job. Med musik i ørerne kører han mod sin frihed – eller sin sidste tur i førersædet.

Life of PI

Da en ung mand fra Indien rejser mod et nyt liv med sin familie i Canada sammen med deres zoologiske have, går skibet ned, og han er den eneste, der overlever af menneskene. En række af dyrene klarer den også – herunder en frygtindgydende tiger. Kommer han nogensinde til Canada med livet i behold?

Star Wars – The Last Jedi

Har du savnet Luke Skywalker, historien om Imperiet og storm troopers? Så skal du ikke tøve med at smække Star Wars – The Last Jedi på. Fortællingen om Stjernekrigen fortsætter i denne prisbelønnede film fra 2017, som du også finder på Netflix.

Into The Wild

Er du nogle gange træt af det hele? Træt af karriere, penge, uddannelse, jobs og banklån? Det er Christopher McCandless, og han vælger, efter at have afsluttet sin uddannelse, at rejse rundt i USA med en plan om til sidst at drage ud i Alaskas ødemark for at skabe et liv der.

The Hunger Games

I det, der engang var Nordamerika, beordrer staten hvert år de 12 distrikter om at deltage med to teenagere, hhv. en dreng og en pige, i The Hunger Games. Et spil som kun en af de 24 deltagere overlever. Hvad der er underholdning for resten af landet er den hårde kamp om liv og død for deltagerne.

Ringenes Herre

Eventyret om ringen er også en af de film, du kan vælge at sætte på, hvis du har adgang til Netflix’ store filmarkiv. Ringenes Herre tager dig på et underholdende eventyr med troldmænd, orkere, trolde og hobitter i en af århundredets bedste filmuniverser.

Forrest Gump

Sidst, men ikke mindst, kan du også læne dig tilbage og se Tom Hanks i en af sine legendariske roller som Forrest Gump. Life is a box of chocolates. You never know what you’re gonna get.

Masser af film for børn

Du finder også en masse underholdning for de mindste på Netflix. Så det er virkelig en streamingtjeneste, der egner sig til hele familien. Der er krimier og true crime serier for de voksne, mens der er animationsfilm og tegneserier til de mindste.

Savner du en god streamingtjeneste, hvor der er et stort udvalg af titler til de små også, kan det virkelig anbefales at få et abonnement på Netflix. Dine unger vil komme til at elske at kunne zappe rundt mellem de mange titler, der er i børneuniverset derinde. Hop ind og tjek det ud hvis du er nysgerrig.

Lav flere brugere på samme konto

En af de unikke muligheder på Netflix er blandt andet, at du har mulighed for at oprette flere brugere på samme konto. Hvis du eksempelvis deler kontoen med din familie, kan i hver især have en bruger på den samme konto.

På den måde generer I ikke hinanden, når I ser film og serier på Netflix. I får derimod jeres egne unikke sider, hvor du nemt kan starte med at afspille næste afsnit i din serie, uden at din mors eller søsters serie skal ligge og fylde på din forside også. Din side, eller din bruger, vil være skræddersyet til dine interesser.

En lang række dokumentarfilm

Det er også vigtigt lige at nævne, at du også finder en lang række gode og prisbelønnede dokumentarfilm på Netflix.

Der er dokumentarfilm inden for mange forskellige interesser og områder, så der er nok at vælge imellem, hvis du på et tidspunkt savner en ny dokumentar at kaste dig over.

 

HUSK: At Netflix indgår i Telmore Play. Et telefonabonnement hvor du får forskellige tjenester med i abonnementet. Dette inkluderer bl.a. HBO Max, Viaplay, Netflix og TV2 Play.