Sport streaming

Herunder kan du se en række af de udbydere der tilbyder streaming af sports aktiviteter. Det kan fx være TV2 sport der viser NFL, kampe fra den danske superliga, champions League m.m. Eurosport viser et bredt udsnit af forskellige sportskampe – alt lige fra snooker til rally og selvfølgelig fodbold.

De bedste muligheder for sport streaming

YouTV

YouTV har bl.a Viaplay, TV 2 Sport og Sport X med Europa League, Conference League, La Liga, Serie A, Cykling, Badminton, Tennis og NBA og Xee med Premier League.

YouTV er netop kåret i BT som den billigste løsning, hvis man ønsker at streame topfodbold fra de Europæiske ligaer.

Besøg YouTV her

Viaplay Sport

Med Viaplay Sport får du Champins League, Premier League, Superligaen og 1. division, samt Bundesliga og megen anden sport som f.eks. Formel1, Nascar, NFL, NHL og NBA mv.

Viaplay Sport kan inkluderes hos andre udbydere som YouTV og Allente.

Besøg Viaplay Sport her

Allente

Med Allente får du 3 forskellige pakker der hedder Basic, Standard og Premium. Vil du dækkes godt ind med sport, så skal du vælge den største pakke der hedder Premium. Her er Viaplay Sport inkluderet sammen med 6 sportskanaler. Du får desuden masser af andre TV-kanaler og streaming, så du både har adgang til sport, film og tv-serier.

Besøg Allente her

Norlys

Med Norlys får du forskellige muligheder. Du kan betale pr. kanal eller købe en pakke med 8 kanaler, hvor du selv mixer de kanaler som du ønsker. Alternativt kan du vælge en pakke med alt, hvor du får adgang til alle TV-kanaler og streaming oplevelser.

Besøg Norlys her

Andre overvejelser ved valg af sport streaming

Når man streamer, så er det vigtigt at have en god internetforbindelse. Ser man en god serie eller film, så kan en langsom forbindelse gøre at man skal vente i nogle sekunder inden filmen fortsætter. Men ser man live sport, så er den hurtige internet forbindelse endnu vigtige. Her kan man ikke bare vente i nogle sekunder, men kan risikere at gå glip af det vigtige mål eller andet der foregår netop nu. Oplever du disse problemer, så kan du overveje at anskaffe dig en hurtigere forbindelse. Du finder her internetpriser og du kan her måle din internet hastighed.

Der er mange muligheder og priser varier alt efter hvilken sportsbegivenhed kanalerne følger.

Hvis man gerne vil se meget fodbold i sit TV, kræver det mange forskellige kanaler. De største fodbold ligaer i verden, bliver ofte vist på forskellige kanaler, så det er forbundet med en stor udgift til div. antenne udbydere. Med TV streaming via dit internet kan du nøjes med få udbydere, for at kunne se de kampe du gerne vil. Internet tv er de seneste år blevet meget populært og det har sine klare fordele frem for antenne tv. Du er ikke længere bundet af at skulle sidde foran dit fjernsyn for at se dit ynglings håndbold hold spille. Det kan fx. være du er på ferie og gerne vil følge med i kampen. Det kan du gøre ved hjælp af nettv, da det kun kræver en pc eller tablet og en internet adgang for at vise sport og film. De fleste smartphones kan faktisk også vise streaming tjenester. Mulighederne er mange.

Har man en interesse inden for en sport, der ikke vises så ofte i tv’et, er der også muligheder for at kunne se mere af det ved hjælp af onlinetv. Det kunne være snooker, som vises over Eurosport streaming. Det gør sig også gældende, hvis man følger og holder med et af de mindre hold i fodbold. Det kunne fx være man er fan af Napoli og gerne vil følge deres kampe.

Har man et smart tv har net tv rigtig mange fordele. Så kan man streame til sit tv fra nettet og få alverdens sports arrangementer lige ind i stuen. Det kunne være golf fra den amerikanske golf tour, hvor Tiger Woods og Rory McIlroy spiller. Det kunne også være ATP tennis, hvor danske Caroline Wozniacki spiller tennis. I de seneste år er amerikansk fodbold blevet meget populært. Det er dog ofte svært, at kunne følge sit favorit hold, da der ofte kun vises 3 af de 16 kampe i tv’et. Med livestreaming har du muligheden for at følge dit hold hver gang. Med internet tv, bliver din frihed større og du får i langt højere grad selv lov til at vælge, hvad du gerne vil se i dit TV.

Er du blevet træt af, at betale for en masse sport, du ikke gider at se? Med antenne tv, har du ikke medindflydelse på, hvad en kanal skal vise. Med streaming af sport, bestemmer du selv hvad for noget sport du gerne vil se og eventuelt betale for. Det kunne være en kombination af det bedste fra tysk, engelsk og spansk fodbold. Mange er blevet glade for at følge Swansea efter Michael Laudrup er blevet manager. Med internet streaming behøver du ikke gå glip af en eneste kamp.

I sommeren 2013 var der Ol i Brasilien. Tidsforskellen gjorde at mange sportsbegivenheder blev vist på nogle skæve tidspunkter i forhold til tiden i Danmark. Med valg af en streaming tjeneste kan du se den sport du vil, når du har tid. Hvis man gerne vil følge det danske håndbold landshold, men ikke har lyst til at stå op om natten for at det skal kunne lade sig gøre. Streamer man kampen i stedet, kan man se den næste morgen, når man står op. Mulighederne med online tv streaming er mange og friheden er større. God fornøjelse.