Top 100 film på Viaplay

Vi har fundet de 100 bedste film på Viaplay. Dette er opgjort ift. IMDB score fra filmsitet IMDB.

Er du mere til serier, så find her vores top100 over bedste serier på Viaplay.

En verden udenfor (The Shawshank Redemption) - Verdens bedste film ifølge IMDB
En verden udenfor (The Shawshank Redemption) – Verdens bedste film ifølge IMDB

Du finder top100 her, og alle filmene kan ses på Viaplay.

HUSK: At Viaplay indgår i Telmore Play. Et telefonabonnement hvor du får forskellige tjenester med i abonnementet. Dette inkluderer bl.a. HBO Max, Viaplay, Netflix og TV2 Play.

 

Nr
Film titel
IMDB score
1
En verden udenfor
2
Fight Club
3
Den syngende detektiv
4
De andres liv
5
Django Unchained
6
Memento
7
The Cove
8
The Green Mile
9
Den fabelagtige Amélie fra Montmartre
10
Evigt solskin i et pletfrit sind
11
Once Upon A Time In America
12
Heat
13
Toy Story
14
Der Untergang
15
Hotel Rwanda
16
Good Will Hunting
17
Kill Bill: Volume 1
18
Festen
19
Monsters, Inc.
20
Sensationen
21
Infernal Affairs
22
Himlen over Berlin
23
Amores Perros
24
Sling Blade
25
Exit Through the Giftshop
26
Diving Bell and the Butterfly
27
The Summit – Part 1
28
The Summit – Part 2
29
Bowling for Columbine
30
Persepolis
31
Once
32
Initial D – The Ultimate Drift
33
Hero
34
The Edge of Heaven
35
Nancy Drew
36
Tiger på spring, drage i skjul
37
Skammen
38
The Wrestler
39
Children of Men
40
Jiro Dreams of Sushi
41
Alt om min mor
42
Black Book
43
Frost
44
About Time
45
The Barber of Siberia
46
Mary Poppins
47
Battle Royale
48
Lost In Translation
49
Trillingerne fra Belleville
50
Lucky Number Slevin
51
The Social Network
52
Ghostbusters
53
30 % Happy Endings
54
GasLand
55
The Longest Day
56
Asterix indta’r Rom
57
Midnight in Paris
58
Traffic
59
Hvem snørede Roger Rabbit?
60
The Butterfly Effect
61
Mash
62
The Long Good Friday
63
This is England
64
Saw
65
It Might Get Loud
66
La Vie En Rose
67
Titanic
68
Fearless
69
Stranger Than Fiction
70
Adaptation
71
The Station Agent
72
21 Grams
73
Religulous
74
Brokeback Mountain
75
Joe Strummer: The Future is Unwritten
76
Carlos the jackal TV-serien
77
For the Love of Elephants
78
Good Night, and Good Luck
79
August Rush
80
Buena Vista Social Club
81
Forfalskerne
82
Beyond The Hills
83
Mordet på Jesse James af kujonen Robert Ford
84
Lust, Caution
85
Submarino
86
Lord of War
87
Saving Mr. Banks
88
Peace One Day
89
The Reader
90
Thank You For Smoking
91
House of Flying Daggers
92
En vampyrs bekendelser
93
My Life Without Me
94
I Kina spiser de hunde
95
The Road To Guantanamo
96
The Hours
97
The Crow
98
The Strange Love of Martha Ivers
99
Brick
100
Maria full of Grace

Elsker du at se film, og vil du gerne have adgang til et kæmpe arkiv af de bedste film gennem tiden, kan det være en rigtig god idé at få et abonnement på Viaplay. Viaplay har nemlig et enormt filmarkiv, som du frit kan streame fra som medlem.

På Viaplay finder du både en masse gode gamle klassikere samt en masse nye filmtitler. Der kommer nye film op hver eneste uge, så du hele tiden har noget nyt at kaste dig over. Herunder kan du eksempelvis se en liste over 10 gode film, du lige nu kan fange på Viaplay.

HUSK: At Viaplay indgår i Telmore Play. Et telefonabonnement hvor du får forskellige tjenester med i abonnementet. Dette inkluderer bl.a. HBO Max, Viaplay, Netflix og TV2 Play.

10 film du kan se på Viaplay

Venom

Med både Tom Hardy og Woody Harrelson på rollelisten, kan du glæde dig til en fantastisk film i form af Venom. Tom Hardy spiller Eddie Brock, der bliver invaderet af et fremmed væsen, som får ham til at skifte karakter. Kan han tøjle monsteret, eller får det overtaget i ham?

Ditte & Louise

Efter at have lavet to sæsoner af serien af samme navn, lavede Ditte Hansen og Louise Mieritz i 2018 filmen Ditte & Louise. De to middelaldrende skuespillere har ikke mange chancer tilbage i branchen, så Ditte beslutter sig for at klæde sig ud som mand for at få flere roller.

Toy Story

Du kan også gense filmklassikeren Toy Story, der siden den udkom i 1995 har været en af de mest populære animationsfilm nogensinde. Filmen om legetøjet, der blev levende, har fået flere efterfølgere, og i 2019 er nummer fire i rækken kommer i biografen.

Løvernes Konge

Hvis du vil have en sand Disney klassiker, kan du også se Løvernes Konge på Viaplay. Gense historien om Simba, der går fra at være et barn til at være lederen af løveflokken. Få et grin med Timon og Pumba, og syng med på klassikerne.

Tomb Raider

I den mere eventyrlige del af spektret finder vi Tomb Raider. Lara Croft mistede for mange år siden sin far, men følger nu i hans fodspor for at finde en hemmelige skat, som faderen aldrig fandt. Men hvilke farer gemmer sig derude, og kan Lara Croft vende helskindet hjem igen?

Journal 64

I filmserien om kriminalkommissæren Carl Mørck kom i 2018 den fjerede film i rækken, nemlig Journal 64. Mørck og hans assistent Assad fra Afdeling Q bliver sat på en sag om et uhyggeligt fund af tre mumificerede lig i en københavnsk lejlighed. Hvem er gerningsmanden?

The Shawshank Redemption

På Viaplay finder du også en af verdens bedst vurderet film nogensinde. I hvert fald hvis det står til IMDB. The Shawshank Redemption, eller En Verden Udenfor, er et sandt mesterværk, som du virkelig er nødt til at se, hvis du ikke allerede har gjort det. Placeret uskyldigt i et fængsel kæmper Andy Dufresne for sin frihed.

Sådan træner du din drage

Elsker du sjove animationsfilm, kan du glæde dig til at se Sådan træner du din drage. Der er både kommet flere film i rækken samt en serie på baggrund af den første film, så den er virkelig blevet et hit. En perfekt film at se sammen med hele familien.

Wonder

Er du til en sød og rørende fortælling, bør du ikke snyde dig selv for at se filmen Wonder. Her følger vi drengen Auggie Pullman, der er født med et deformt ansigt. Efter at være blevet hjemmeundervist i en række år, begynder han i 5. klasse. Men kan han passe ind? Og hvordan påvirker det resten af familien?

I, Tonya

I, Tonya er baseret på den virkelige historie om Tonya Harding, der arbejder hårdt for sin karriere som skøjteløber. Under OL i 1994 er hendes rival Nancy Kerrigan ude for en ulykke, som viser sig at være et planlagt overfald begået af Tonyas ægtemand, hvilket udelukker Tonya fra at konkurrere.

Find mange dokumentarfilm på Viaplay

Foruden de 10 film her, samt mange andre vidunderlige titler, finder du også en lang række dokumentarer på Viaplay, som du kan give dig i kast med.

Der er blandt andet masser af sportsdokumentarer, som endda har fået sin helt egen underkategori på Viaplay. Se eksempelvis Kevins utrolige comeback om Kevin Magnussen, Kenny om Kenny Dalglish eller The Lane, som er historien om White Hart Lane stadionet i London.

Derudover er der også mange dokumentarer og reportager om dyr og natur. Du finder blandt andet Earth Life, Wild Colombia, Before The Flood, Game of Lions og meget andet. Hvis du er glad for at se programmer om dyr, vil du finde mange timers underholdning under denne kategori på Viaplay.

 

HUSK: At Viaplay indgår i Telmore Play. Et telefonabonnement hvor du får forskellige tjenester med i abonnementet. Dette inkluderer bl.a. HBO Max, Viaplay, Netflix og TV2 Play.