C More

C More er en streamingtjeneste på nettet, som du kan anvende til at se film, serier og tv direkte på din smartphone, tablet, computer eller fjernsyn.

C More hed tidligere Canal+, og det er er samlet trade mark for en længere række TV-kanaler og pay-per-view-tjenester. C More var oprindeligt verdens allerførste betalingskanal, og den blev lanceret i 1984 i Frankrig – dog under et andet navn.

Til syvende og sidste ejes C More af en række selskaber, som bunder ud i svenske TV4-Gruppen, som har adgang til nogle af de største film- og TV-producenter på markedet.

Hos C More kan du se TV serier og film
Hos C More kan du se TV serier og film

I denne guide ser vi nærmere på C More som streamingtjeneste, hvorfra du kan finde det nyeste og mest aktuelle indhold inden for bl.a. film og serier. Du finder også gamle klassikere og kultfilm, men dette kommer vi meget mere ind på ned igennem guiden.

Besøg C More her

Fordele ved C More

C More er en stort streamingtjeneste med alt fra de nyeste film og serier til dokumentarer og golfsport. Du finder også alle former for genrer og kategorier, herunder børneindhold, gysere, komedier, actionfilm og alt derimellem.

C More har en række fordele, som du kan læse mere om herunder:

 • Udvalg – C Mores udvalg er både stort og bredt, hvad angår genrer, men også aldersgrupper, nationalitet og behov spiller en rolle for deres udvalg. Har du kun behov for at se film og serier, kan du nøjes med denne pakke, eller interesserer du dig kun for at følge med i golfsport, så kan du nøjes med en billigere pakke (mere om dette i afsnittet nedenfor)
 • Brugervenlighed – C More har lagt stor vægt på den intuitive brugervenlighed på både deres hjemmeside og i deres egen C More app. Appen kan hentes til iPad, iPhone og Android-enheder, hvorfra du nemt og overskueligt kan navigere rundt i indholdet af film, serier, sport og dokumentarer
 • Jævnligt nyt indhold – C More er som nævnt en del af et større TV-netværk, hvormed de har gode forbindelser og samarbejdsaftaler med en lang række førende film- og serieproducenter. Dette sikrer dig som kunde løbende udgivelse af nyt og aktuelt indhold inden for både film, serier og sport.
 • Flere enheder – Som kunde hos C More skal du ikke kun nøjes med at anvende en enhed til streaming ad gangen. I kan være flere om at streame forskelligt indhold samtidig på op til 2 forskellige enheder, hvilket giver en ekstra fleksibilitet.

I de nedenstående afsnit kommer vi meget mere ind på både indhold og oftest stillede spørgsmål hos C More, hvormed du kan få uddybet ovenstående og andre fordele ved C More som streamingtjeneste. Der er også et par enkelte ulemper, og disse kigger vi også nærmere på, så du kan træffe din beslutning på så oplyst et grundlag som muligt.

Besøg C More her

3 forskellige abonnementer

C More har som streamingtjeneste 3 forskellige slags abonnementer, som du kan vælge blandt. Som noget særligt i forhold til en del andre lignende udbydere, så tilbyder C More et eksklusivt Golf-abonnement for dig, som udelukkende er interesseret i golfsporten og ønsker at følge med i denne.

De 3 abonnementer er som følger:

 • Film og Serier – Film og Serier er navnet på det almindelige abonnement hos C More, så at sige. Her får du adgang til alle de mange TV-serier og film, som findes i deres arkiv. Det gælder for så vidt både ældre klassikere samt helt nye præmierefilm. Abonnementet kan fås for DKK 99,00 om måneden.
 • Golf – Med abonnementet ’Golf’ får du ikke adgang til C Mores udvalg af serier og film. Til gengæld har du direkte adgang til C Mores 24-timers kanal med golf med de bedste spillere og de største turneringer, herunder The Players og FedEx Cup. Du kan streame alt det PGA-golf, du har lyst til, og det hele er understøttet af danske kommentatorer, som guider og oplyser undervejs. Golf-abonnementet er det billigste i C Mores udvalg og koster DKK 59,00 om måneden.
 • Golf, Film og Serier – Det største abonnement hos C More er en kombination af de 2 ovenstående. Du får altså både adgang til de mange film og serier samt golf-pakken på samme tid. Er du alligevel interesseret i begge elementer, eller er I flere i husstanden, som samlet set interesserer jer for både film, serier og golf, så er dette en billigere løsning, der udløser en slags mængderabat. Prisen for abonnementet er DKK 129,00 om måneden.

Du kan altid ændre dit abonnement til et større eller mindre, efter du er gået i gang med at bruge C More. På den måde er du sikret en pakke, som passer til dine løbende behov for underholdning og sport.

Besøg C More her

Få gratis C More med Telmore Play

I ovenstående afsnit har vi skrevet priserne for abonnementer hos C More. Dette er de normale abonnementer, og det fås ikke billigere end dette, hvis man kigger isoleret på C More. Men har man ligeledes interesse for andre streamingtjenester, så vil der være mange penge at spare med et abonnement på Telmore Play.

Telmore Play er et ekstra lag ovenpå dit eksisterende abonnement hos Telmore. Så er du ikke allerede kunde hos Telmore, så kræver det at du bliver kunde, hvis du vil benytte Telmore Play.

Telmore Play er bedst kendt som en større pakke på dit mobilabonnement hos Telmore, men det kan også være en større pakke på dit mobile bredbånd hos Telmore.

Ønsker du abonnement på C More via Telmore Play, så kræver det den største Telmore Play pakke.

Ift. mobilabonnementer, så betyder det en månedlig pris på 259 kr. for et abonnement med 15 timers tale, 30 GB data inkl. 8 GB i EU. For mobilt bredbånd kræver det et abonnement på 399 kr./mdr med 200 GB data om måneden.

Inkluderet i den store Telmore Play pakke er:

 • C More (normalpris 99 kr.)
 • HBO Max (normalpris 89 kr.)
 • TV2 Play (normalpris 69 kr.)
 • Min Bio (normalpris 45 kr.)
 • Flipp (normalpris 99 kr.)
 • Bookmate (normalpris 129 kr.)
 • Telmore Musik (sælges ikke separat)

Dette er rigtig mange produkter som hver i sær koster mange penge. C More abonnementet alene koster 99 kr. direkte hos C More. Den store Telmore Play pakke koster ca. 100 kr. mere om måneden end mobilabonnementet i sig selv, og bredbåndspakken inkl. Telmore Play koster ca. 150 kr. mere om måneden end mobilabonnementet i sig selv.

Har du behov for bare 1-2 tjenester mere end C More, så betyder det i realiteten at C More bliver gratis.

Besøg Telmore Play her

Serier hos C More

C More har som nævnt tidligere et stort udvalg af både film og serier. Du finder dermed altid nemt en serie, der passer til din smag.

Blandt nogle af kategorierne i serieafdelingen kan vi f.eks. nævne komedieserier, dramaserier, teenageserier, nordiske krimier og thrillerserier.

C More har endda taget den skridtet videre og lavet serietemaer, der snævre sig endnu mere ind på specifikke præferencer.

Se Cardinal og andre gode serier hos C More
Se Cardinal og andre gode serier hos C More

Du finder dermed bl.a. en hel samling af serier baseret på bøgerne af den verdenskendte forfatter Jane Austen, serier omhandlende intriger om troner og herredømme, eller geografiske hits såsom britiske klassikere.

Blandt nogle af de større serier inden for de forskellige kategorier kan nævnes:

 • Veep
 • Peaky Blinders
 • The White Princess
 • Parks and Recreation
 • Ice
 • The Young Pope
 • Emma
 • The Missing
 • Dicte

Besøg C More her

Film hos C More

Som så mange andre streamingtjenester tilbyder C More naturligvis også et stærkt udvalg af film – herunder både ældre klassikere og spritnye præmierefilm fra Hollywoods nyeste biografsortimenter.

C More har indgået aftaler med nogle af verdens største og mest populære filmproducenter og filmselskaber, hvilket giver dig adgang til nogle af tidens største blockbustere på markedet.

Du finder film inden for alle slags kategorier lige fra komedier og actionfilm til dybsindige dramaer og nervepirrende gysere. C Mores udvalg af film inkluderer i sagens natur også en lang række af tidens største skuespillere.

Se Jurassic World og andre gode film hos C More
Se Jurassic World og andre gode film hos C More

Hvis du ikke lige er Hollywood-typen, så kan C More da også tilbyde en bredt udvalg af indiefilm, internationale værker og lignende, som måske ikke har stået på de forreste rækker i filmbutikkerne, men som til gengæld har meget andet af byde på i kunst og form.

Blandt nogle af de større film inden for de forskellige kategorier kan nævnes:

 • Ondskabens øjne
 • Whiplash
 • Deadpool
 • Pitch Perfect 2
 • Millenium
 • Speed
 • Ted 2

Besøg C More her

Bredt udvalg til børn

C More er ikke kun for voksne – også de mindste i familien er blevet tilgodeset i udvalget af serier og film. Derfor finder du et solidt udvalg af begge dele i kategorien ’Børn’, som er inddelt i forskellige underkategorier og temaer.

Børneafdelingen byder blandt andet på nyere hits såsom Lego-filmene, Kung Fu Panda og Minions. Men blandt alle de nye, populære serier og film finder du altså også ældre klassikere, som du måske selv er vokset op med og er blevet glad for.

Se Minions filmen og andre gode børnetitler hos C More
Se Minions filmen og andre gode børnetitler hos C More

Blandt klassikerne finder du og dine børn f.eks. en række filmatiseringer af bøgerne fra den folkekære svenske forfatter Astrid Lindgren, herunder Brødrene Løvehjerte, Ronja Røverdatter og Lotte.

Der er både film og serier for de lidt større børn, men også for de mindste, som foruden at være underholdende og sjove også forsøger at give et lærerigt pust til filmkiggeriet. Blandt andet serien om Miniteve formår at fortælle og lære om alt fra musikinstrumenter og dyr til arbejdsmaskiner og sjove aktiviteter.

Besøg C More her

Du kan nemt følge med i nyheder fra C More

Hvis du i forvejen er eller har været medlem hos en streamingtjeneste og brugt den flittigt, så kender du sikkert også til følelsen af at ”have set det hele”. Og selvom det meget sjældent er tilfældet, så kan denne følelse godt ramme, og det kan virke lidt svært at komme videre med indholdet.

Dermed sidder man typisk blot og venter på, at nyt og spændende indehold dukker op på siden eller i appen – men det kan imidlertid være svært altid at holde sig ajour med opdateringerne.

C More gør det nemt for dig at følge med, når der sker nye tiltag i deres streamingtjeneste, blandt andet udgivelser af nye film og serier. Du kan således følge dem på diverse sociale medier såsom Twitter og Facebook, men du har også mulighed for at tilmelde dig deres nyhedsbrev.

Når du modtager nyhedsbrevet fra C More, så får du dels opdateringer om nye film og serier, når de bliver udgivet og er klar til brug. Men derudover kan du løbende deltage i konkurrencer og modtage eksklusive tilbud fra C More.

Besøg C More her

FAQ om C More

Inden man kaster sig ud i at blive medlem af en ny streamingtjeneste, så er det altid rart at være lidt forberedt og kende til diverse spørgsmål omkring servicen – og ikke mindst svarene på disse.

Herunder har vi derfor samlet en række af de oftest stillede spørgsmål blandt C Mores nuværende medlemmer. På den måde kan du enten få svar på nogle af de spørgsmål, du måske allerede sidder med på forhånd, eller du kan blive klogere på nogle af de elementer, du ellers kunne blive i tvivl om senere hen.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Vi begynder med slutningen. Selvom det kan virke lidt pessimistisk, så er det altid rart at kende til forholdende, hvis man ønsker at opsige en aftale – i dette tilfælde et abonnement hos en streamingtjeneste, nærmere bestemt C More.

Derfor kan du lige så godt med det samme få det på rene, hvordan dette forløber, i tilfælde af at du skulle få behov for det senere hen.

Sådan opsiger du dit abonnement hos C More:

Besøg C More her

Hvor længe binder jeg mig?

Et af de helt store og vigtigste spørgsmål, når det gælder abonnementsordninger såsom en streamingtjeneste, er spørgsmålet om opsigelsesfrister og bindingsperioder.

Heldigvis binder du dig ikke længere end løbende 30 dage, når du er medlem hos C More. Du betaler altid for 30 dage forud, og hvis du opsiger dit abonnement, så har du stadig adgang til alt indholdet i din udvalgte pakke i de næste 30 dage, og derefter stopper betalingerne og adgangen ganske enkelt.

OBS: Hvis du har bestilt dit C More abonnement gennem din TV-udbyder, så kan det nogle gange være nødvendigt at tage kontakt til denne frem for C More for dels at opsige abonnement og dels for at høre nærmere om bindingsperioden.

Kan jeg streame indhold fra C More på flere enheder samtidig?

Du kender det formentlig allerede; du sidder med mobilen i toget på vej hjem fra arbejde og vil egentlig bare gerne se det nyeste afsnit af din favoritserie. Pludselig bliver du bombarderet med sms’er fra kæresten, som beder dig om at stoppe, da han eller hun altså lige har sat sig til rette hjemme i sofaen og skulle til at se Politiskolen 2.

Og da I ikke begge to kan streame samtidig, og du selvfølgelig er det større menneske, så føjer du kæresten og må i stedet nøjes med at læse samme nummer af ’Ud at se med DSB’ for 17. gang.

Okay, måske er ovenstående scenarie en anelse specifikt og forhåbentligt ikke en konkret situation, du har stået i. Men muligheden for at kunne være flere enheder og personer om at streame samtidig er en kæmpe fordel, så du netop undgår situationer som den førnævnte.

Hos C More har du derfor mulighed for at bruge 2 enheder til at streame på samme tid, og der kan derudover være i alt 5 enheder tilsluttet selve kontoen ad gangen.

På den måde kan du f.eks. indrette dig sådan, at du og din kæreste begge har jeres mobiler tilsluttet, foruden din egen bærbare computer samt kærestens iPad og en ekstra 5. enhed. Du kan altid ændre i disse indstillinger efter behov.

Besøg C More her

Hvad koster et abonnement hos C More?

Når du skal vælge pakke hos C More, kan du vælge mellem 3 forskellige abonnementer.

Du har mulighed for at vælge den billigste pakke, der blot hedder ’Golf’ – her får du adgang til diverse golfudsendelse for DKK 59,00 om måneden.

Derudover kan du vælge mellempakken – så at sige – som giver dig adgang til film og serier. Denne pakke koster DKK 99,00 om måneden.

Sidst men ikke mindst kan du vælge en kombination af begge ovenstående pakker, den såkaldte ’C More Film, Seier og Golf’ til DKK 129,00 om måneden.

Du kan altid ændre din pakke eller abonnement løbende, hvis du ønsker mindre eller større udvalg.

Se Farang og andre gode serier hos C More
Se Farang og andre gode serier hos C More

Hvilken slags enheder kan jeg streame på?

Har du mest lyst til at se din favoritserie på mobilen? Eller vil du gerne streame de nyeste præmierefilm på din computer eller iPad?

Med C More kan du se både film, serier, golf og dokumentarer på hhv. smartphone, tablet, computer og TV. Du har mulighed for at koble din valgte enhed til dit fjernsyn via Chromecast eller Airplay og dermed streame direkte på en større skærm fra din valgte enhed.

Besøg C More her

Kan jeg downloade film og serier og se dem offline?

En af de få ulemper ved C More i forhold til nogle andre streamingtjenester er, at du desværre ikke har mulighed for at downloade og gemme indhold til offline brug.

Hvis du som udgangspunkt altid er koblet på en Wi-Fi forbindelse, når du alligevel skal se noget, så er der selvfølgelig intet problem.

Men hvis du holder af at kunne hente nogle serier eller film ned på din computer, tablet eller smartphone til længere rejser og lignende, hvor både WiFi og mobildata er umuligt at nå, så kan du desværre ikke få opfyldt dit behov via C More.

Kan jeg bruge Chromecast sammen med C More?

Det korte svar på dette spørgsmål er ja. Du har rig mulighed for at anvende din Chromecast til at caste den valgte film eller serie hen på en anden skærm – typisk dit fjernsyn.

På den måde kan du bruge din mobil, computer eller tablet til at styre indholdet, som til gengæld vises på en større skærm.

Du skal downloade C Mores app, som både findes til iPhone, iPad og Android-enheder. Du kobler din valgte enhed til Chromecast og dit TV via cast-ikonet inde i appen.

Se Mig før dig hos C More
Se Mig før dig hos C More

Kan jeg købe C More kanaler gennem min TV-udbyder?

Afhængig af hvilken TV-udbyder du bruger, så har du mulighed for at tilkøbe dine C More kanaler direkte hos udbyderen. Nogle udbydere giver dig også mulighed for at få lagt C More kanalerne ind i din nuværende TV-pakke.

Du kan bruge C More direkte i dit TV-udbud hos følgende digitale TV-operatører:

 • Canal Digital
 • YouSee
 • TDC
 • Telia
 • Stofa
 • Altibox
 • Waoo

Er du i tvivl om opsætningen, kan du kontakte din konkrete TV-udbyder direkte og så support den vej igennem.

Besøg C More her

Kan jeg bruge tjenesten i udlandet?

Når du er ude at rejse, kan det være lækkert at kunne smække en serie eller film på efter en lang dag – hvad enten du har spenderet den ved poolen, på en vandretur eller til en masse forretningsmøder.

Det er dog desværre ikke muligt på nuværende tidspunkt at bruge C More, når du befinder dig i udlandet. Du kan kun se indholdet, når du opholder dig i Danmark.

Flere og flere streamingtjenester er dog begyndt at åbne op for udlandsbrug af deres indhold, og det er derfor sandsynligt, at C More også melder sig på banen med dette tiltag snarligt.

Hvordan opretter jeg mig som bruger hos C More?

Når du ønsker at komme i gang med indholdet hos C More og dermed skal oprette dig som bruger, så har du to valgmuligheder:

 • 1. Enten kan du klikke dig ind på C Mores hjemmeside og manuelt oprette en konto. Du skal igennem en række trin, herunder valg af pakke, indtastning af mail samt diverse andre oplysninger. Du skal også tilknytte et betalingskort, hvorfra det månedlige gebyr kan trækkes fra.
 • 2. Alternativt kan du kontakte din samarbejdspartner – typisk din TV-udbyder – som kan hjælpe dig med at oprette en bruger hos C More, hvis udbyderen ellers har et samarbejde med C More. Her henviser vi til et af de ovenstående afsnit om C More gennem din TV-udbyder.

Når du har oprettet dig som kunde hos C More, har du direkte adgang til alt det indhold, der følger med i din valgte pakke. Du kan se lige så meget indhold, du har lyst til. Der er med andre ord ingen begrænsninger i form af antal timer set, antal film eller serier set eller andet.

Besøg C More her