HBO Max

I dag foretrækker vi at streame vores underholdning frem for at se det på de klassiske Tv-kanaler. Streamingverdenen er enorm, og der kommer hele tiden nye streamingtjenester på markedet, som udbyder en lang række forskellige serier, dokumentarer og film.

Det er dog de færreste streamingudbydere, der slår igennem med lige så stor kraft som den amerikanske tjeneste HBO Max har gjort. I indlægget her kan du blive meget klogere på den populære streamingtjeneste.

Besøg HBO Max her

Besøg HBO Max her

Hvad er HBO Max?

HBO Max er en ny streamingtjeneste, der har erstattet HBO, som den oprindeligt hed. Ligesom Netflix er HBO Max en af de største streamingudbydere, ikke blot i USA, men på globalt plan.

Det tidligere HBO tilbød kun HBO’s eget materiale, som kun de har rettighederne til. I dag producerer tjenesten stadig nogle af verdens største og mest populære tv-serier, som du selvfølgelig får adgang til, men efter deres re-branding til HBO Max, kan du nu også nyde en masse forskellige serier og film fra andre virksomheder, heriblandt Warner Brothers, Cartoon Network og DC.

Besøg HBO Max her

Hvad kan du se på HBO Max?

Med et abonnement til HBO Max får du adgang til deres store katalog af film og serier i en stor variation af genrer. Er du til dramaserier, romantiske komedier, gyserfilm eller tegneserier, finder du det på tjenesten.

På HBO Max finder du også originale film og serier fra det oprindelige HBO samt nyere, originalt materiale fra Max Originals, som du ikke kan se andre steder, såsom Euphoria, Game of Thrones og meget andet.

Tjenestens samarbejde med Warner Brothers giver dig desuden mulighed for at dykke ned i et stort sortiment af klassikere, herunder Harry Potter, Friends, Lord of the Rings mm. Samarbejdspartneren DC giver dig dertil adgang til en perlerække af superhelte klassikere, såsom Superman, Batman osv.

Har du børn, der elsker tegnefilm, eller nyder du selv tegneserier, får du også valuta for pengene. Du kan nemlig vælge blandt et stort udvalg af tegneserier fra Looney Tunes og Cartoon Network. Vær dog opmærksom på, at du desværre ikke finder mange af de gamle klassikere fra Cartoon Network på tjenestens danske version.

Hvem samarbejder HBO Max med?

 • HBO
 • HBO Originals
 • Warner Brothers
 • DC
 • Looney Tunes
 • Cartoon Network
 • Scooby Doo & Friends
 • Cart-Nito

Besøg HBO Max her

Hvad koster et abonnement på HBO Max?

HBO Max kører med en gennemsnitlig pris på 79 kr. om måneden. Du kan også vælge at købe et årsabonnement til 599 kr. Forudbetaler du den årlige pris, sparer du 36 %. Det svarer til fire gratis måneder på et år.

Der er ingen binding på abonnementerne. Du kan altså afmelde dem, når som helst.

Besøg HBO Max her

Hvilke enheder kan du streame HBO Max på?

Du kan streame HBO Max på stort set alle dine elektroniske enheder. Her kan du se, hvilke enheder, der understøtter streamingtjenesten:

 • iPhone og iPad
 • Android-telefoner og -tablets
 • Apple TV
 • Android TV
 • Chromecast
 • Samsung TV
 • LG Smart TV
 • MacOS
 • Windows PC
 • Chrome OS
 • PS5 og PS4
 • Xbox Series X|S og Xbox One

Besøg HBO Max her

Hvor mange brugere kan du tilføje på et abonnement?

Du kan oprette op til 5 personlige profiler på din bruger, både voksen- og børneprofiler. På den måde kan de forskellige personer, du giver adgang til brugeren se de samme film og serier, uden at du behøver holde styr på, hvor langt du er kommet i det, du ser.

På én bruger kan du streame indhold på 3 forskellige skærme på samme tid.

Forældrekontrol på HBO Max

Tilføjer du børneprofiler på din bruger, har du mulighed for at indstille forældrekontrol. Det begrænser det indhold, dine børn kan se, så de ikke ser serier eller film, der er upassende for deres alder.

Du kan også indstille forskellige aldersgrænser på børneprofilerne, så du sikrer dig, at børnene ikke ser indhold, de ikke er gamle nok til.

Besøg HBO Max her

3 gode grunde til hvorfor du skal vælge HBO Max

Alt samlet på et sted

Er du træt af at oprette brugere på en lang række forskellige streamingtjenester blot for at se en specifik film eller serie? Så bør du vælge HBO Max. Her har du nemlig hundredvis af gode og spændende serier, film, dokumentarer og meget andet samlet på et sted.

Med streamingtjenestens mange samarbejdspartnere har de fordoblet det tilgængelige indhold i Europa, så du har et meget bredt udvalg at vælge iblandt.

Stream i 4K HDR

På HBO Max kan du streame en masse titler i højeste kvalitet, nemlig i 4K HDR. For at se film og serier i 4K kræver det, at du har en enhed, der understøtter det, såsom et 4K-TV. Derudover har du brug for højhastighedsinternet, der har en downloadhastighed på 25 Mbit/s eller højere, mindst 50 Mbit/s anbefales.

Streamingtjenesten justerer selv videokvaliteten alt efter din forbindelseshastighed og netværksbåndbredde, så du altid ser indhold i den højeste kvalitet, der er tilgængelig for din enhed. Du skal altså ikke selv justere opløsningen, det hele gøres for dig.

En brugervenlig app

Rigtig mange streamer indhold på deres smartphones og tablet i hverdagen. Med et abonnement på HBO Max får du en super brugervenlig app, hvor du let kan tilgå de film og serier, du er i gang med at se. Det kræver kun nogle få klik, før du igen er tilbage i din yndlingsserie.

Besøg HBO Max her

Sådan kommer du i gang med at streame på HBO Max

Før du kan streame de bedste serier og film på HBO Max, skal du oprette en bruger til dig og eventuelt de personer, der også skal benytte tjenesten.

Når du har din profil på plads, er det en god idé at bruge lidt tid på at kigge i de forskellige genrer og titler og tilføje interessant indhold til “Min liste”. Du gør dette ved at klikke på +-ikonet ved den valgte film eller serie.

Det gør det for det første meget lettere for dig at holde styr på alt det, du gerne vil se. For det andet hjælper det algoritmen med at lære dig og dine præferencer at kende, så streamingtjenesten kan anbefale dig andre serier og film, der kan have interesse for dig. Algoritmen lærer også din smag at kende gennem det indhold, du streamer, men det går hurtigere, hvis du selv benytter dig af “Min liste”.

Du finder det store udvalg af indhold, både det nyeste, det mest populære og mange andre kategorier ved at åbne menuen i øverste højre hjørne. God fornøjelse med streamingen.

Besøg HBO Max her