Strive

Strive er en streamingtjeneste, som blev lanceret i Danmark i august 2018. Tjeneste ejes af Strive Scandinavia Ltd, som hører under IMG – International Management Group. IMG er et amerikansk selskab, der gennem tiden har stået for at levere sportsbegivenheder fra hele verden gennem traditionel kabel-TV og nu også streaming.

Strive er en online fodboldplatform, hvorfra du kan streame kampene fra dine yndlingshold i La Liga og Serie A live eller on-demand. I øjeblikket kan du få Strive til computere og de gængse mobilenheder såsom iPhone, iPad, Android smartphones og Android tablets i både Danmark, Sverige og Norge.

Besøg Strive her

Hvad tilbyder Strive?

Strive, eller Strive Sport, er en online streamingtjeneste, som tilbyder live streaming og on-demand streaming af alle fodboldkampe fra La Liga fra Spanien og Serie A fra Italien. Streamingtjenesten blev lanceret i 2018 og har i øjeblikket rettighederne til at se vise kampene fra disse ligaer for sæson 2018/2019.

Strive Sport er en enkel og gennemskuelig streamingtjeneste, hvor du kun kan vælge ét abonnement, der giver fuld adgang til alt deres indhold. Du har således mulighed for både at se alle kampene live, når de bliver spillet, eller du kan se dem on-demand, når det passer dig.

Der bliver løbende udgivet opsamlinger af ugens kampe og highlights, som du kan se via Strive, når du har lyst.

Det får du med Strive Sport kort fortalt:

 • Mulighed for at se La Liga live
 • Mulighed for at se La Liga on-demand
 • Mulighed for at se Serie A live
 • Mulighed for at se Serie A on-demand

OBS: Alle kampe kan streames i Full HD, som er højere opløsning end de fleste TV-udbydere sender deres kampe i. Det har endnu ikke været muligt for Strive at tilbyde 4k-streaming, men ifølge dem selv er det noget, de arbejder hen mod.

Besøg Strive her

FAQ om Strive – oftest stillede spørgsmål

Strive er en simpel og enkel streamingtjeneste, og alligevel kan der sagtens være et par spørgsmål, du ligger inde med og gerne vil have svar på.

I de følgende afsnit besvarer vi nogle af de oftest stillede spørgsmål vedrørende Strive, deres indhold og teknikken dertil. Hvis du fortsat mangler svar på spørgsmål, finder du vejledning i sidste afsnit på siden.

Hvad koster Strive?

Strive har kun ét slags abonnement, som giver fuld adgang til alt indhold. Der er dog forskellige muligheder, hvad angår betalingen og dermed også mulighed for at opnå rabatter og forskellige priser.

Som standard betaler du DKK 79,00 om måneden for dit abonnement. Denne pris er imidlertid kun aktuel, hvis du betaler på månedsbasis. Vælger du derimod at betale for et år ad gangen, så vil din månedlige pris for at La Liga streaming og Serie A streaming ligger på DKK 41,58 om måneden eller DKK 499,00 om året.

Besøg Strive her

Hvor mange enheder kan man bruge på Strive samtidig?

Hvis der er flere personer i husstanden, som ønsker at se forskellige kampe samtidig, eller som måske ønsker at se samme kamp men i 2 forskellige rum i hjemmet, så er det heldigvis muligt at være flere brugere om abonnementet på forskellige enheder på én gang.

Helt konkret er det i øjeblikket muligt at anvende 2 enheder samtidig, uanset om der er tale om PC, tablet eller smartphone.

Dermed kan Ronaldo banke mål i kassen med sit nye hold i Serie A nede i stuen, mens hans tidligere hold Real Madrid tager et opgør med FC Barcelona i La Liga på teenageværelset – eller hvordan det lige passer i jeres hjem.

Hvor længe binder jeg mig?

Du binder dig ikke til Strive Sport i længere tid end den indeværende måned, som du allerede har betalt for. Det vil sige, at hvis du eksempelvis ønsker at opsige dit abonnement i november måned, så du ikke længere skal betale fra december af, så skal du blot gøre dette inden udgangen af november.

Besøg Strive her

Hvilke enheder kan jeg bruge til at se Strive på?

Strive er stadig en ny streamingtjeneste og er derfor fortsat en lille smule begrænset i forhold til andre store spillere på markedet, når det gælder mængden af enheder, du kan streame på.

Det skal dog siges, at du kan streame dine live kampe og on-demand kampe fra både La Lige og Serie A på langt de fleste gængse enheder.

Du kan se Strive på følgende enheder:

 • PC
 • Mac
 • Android tablets
 • Android smartphones
 • iOS tablets
 • iOS smartphones
 • TV med Airplay

Hvad angår PC og Mac, så understøtter de fleste moderne desktop-browsere streaming via Strive. Du kan således både bruge Firefox, Chrome, Safari, Edge og Internet Explorer 11+, når du skal streame dine fodboldkampe.

OBS: Det er også muligt at bruge din Chromecast til at se kampene på dit TV. I så fald skal du blot downloade den gratis Strive-app, hvorigennem du kan caste din streaming fra mobil, tablet eller computer til fjernsynet.

Strive

Er der kommentatorer på kampene?

Alle kampene bliver kommenteret live af engelsktalende kommentatorer. Der er i øjeblikket ingen tegn på, at der vil komme danske kommentatorer på kampene.

Besøg Strive her

Kan jeg downloade indhold og se det offline?

Som udgangspunkt kan du ikke downloade indhold fra Strive og se det offline på din mobile enhed. Du kan dog altid se kampene on-demand, hvis du går glip af nogle vigtige kampe, når de bliver spillet live.

Du har også mulighed for at streame en live kamp og spole op til 3 timer tilbage i tiden efter behov.

Hvad er minimumssystemkravene til at se Strive?

De absolutte minimumskrav til at se Strive på din mobil, tablet, computer eller TV er, at du skal have en bredbåndsinternetforbindelse via DSL/kabel eller højere på 750 Kbps eller derover.

Ønsker du at se dine kampe i den allerhøjeste kvalitet, som Strive kan levere, så skal du have en internetforbindelse på 5,0 Mbps eller derover, hvilket de fleste danskere også har efterhånden.

Har du flere spørgsmål?

Hvis du stadig brænder inde med konkrete spørgsmål om Strive, deres indhold, eller hvordan du teknisk bruger deres tjeneste på dine mobile enheder, så kan du finde de fleste svar i deres hjælpesektion.

Du finder hjælpesektionen ved at tilgå deres hjemmeside via et af de links, du finder her på siden – derefter skal du scrolle ned i bunden af hjemmesiden og vælge ’Hjælp’.

Besøg Strive her