Kabel TV

Når du skal finde ud af, hvilket kabel tv du skal vælge, er det vigtig først at undersøge, hvilke kanaler du ønsker at gøre brug af. Er humøret kun til DR’s programmer kan du nøjes med at streame fra disse. Hos de fleste er behovet dog noget større og man har brug for flere kanaler. Mange kabel tv udbydere har gjort det muligt, at streame deres kanaler. Dette har mange fordele. Det er ikke længere nødvendigt, at skulle sidde foran dit fjernsyn for at følge din yndlings serie. Nu kan du se din yndlingsserie, hvor som helst og når som helst. Dette er en af de mange fordele ved internet tv.

Nogle udbydere har også et abonnement, hvor man både får fri telefon, tv og internet. Det er for mange en smart og praktisk løsning, men man skal have for øje hvad ens behov er. Telia har et abonnement på kabel tv, hvor man kan vælge mellem 15 forskellige tv kanaler, fri telefon og en 20 m/bit internet forbindelse.

En af de mange fordele er, at man ved streaming af sit kabel tv ikke længere i samme grad er afhængig af, hvilket tidspunkt man ønsker at se tv på. Man kan selv vælge hvornår man vil se sin yndlings serie eller sit favorit hold spille fodbold. Vi kender alle kampen om fjernbetjeningen. Manden vil gerne se Champions League, medens konen gerne vil se De unge mødre. Det problem kan man komme udover ved hjælp af internet tv. Så handler det bare om hvem der skal se hvad, på hvilke format.

Er du meget glad for film kan du vælge en kabel pakke fra kanal digital, hvor der er mulighed for at se film alle ugens 7 dage. Det kunne være TV2 film eller TNT, der viser mange spændende klassiske film, som ”da Harry mødte Sally” og lignende.

Er du sportsnørd og glad for at se alt slags sport er det også vigtig at vælge den rigtige kabeludbyder. Det er også vigtig at gøre op med sig selv om det er en nødvendighed at udbyderen har web tv. Her kunne valget falde på world tv, som har mange kanaler med sport. Det er bl.a. Eurosport og kanal 6, som viser en masse spændende sports aktiviteter. Du sætter bare stikket fra internettet i fjernsynet og så er der sport i kassen. Internet tv, er kommet for at blive.

De fleste steder i Danmark kan man nu få en fibernet tilkobling til ens husstand. Det gør det muligt, at få en meget hurtig internetforbindelse, så det bliver hurtigere, at streame ens internet tv. I fremtiden vil streaming af TV blive mere og mere populært, da folk selv vil vælge, hvornår de ønsker at se deres favorit programmer.

Der kommer løbende flere og flere udbydere af kabel tv på markedet. Det er godt for dig som forbruger, da det medfører at prisen på kabeltv bliver presset og priserne så bliver lavere for forbrugerne. Det er vigtig at holde sig orienteret om denne udvikling, da der kan være mange penge at spare. Med det rigtige kabel tv, kan man se alle ens yndlings serier og programmer til en lavere pris. I nogle tilfælde kan man også vælge en billig kabel udbyder og ved siden af dette abonnement betale for de kanaler man synes man mangler.