Billions

Tv-serien “Billions” handler om rivaliseringen mellem to magtfulde milliardærer, Bobby Axelrod og Chuck Rhoades. De to mænd er lige store i forhold til rigdom og magt, men de har meget forskellige ideologier, når det kommer til forretning. Axelrod er en selfmade mand, der tror på at tjene penge med lovlige midler, mens Rhoades er en karrierepolitiker, der tror på at bruge alle nødvendige midler for at komme fremad. De to mænd støder ofte sammen, når de forsøger at udmanøvrere hinanden, men der er meget på spil for dem begge, for vinderen vil kontrollere Wall Streets fremtid.

“Billions” er et fascinerende indblik i magtkampen mellem to meget forskellige mænd. Den er fuld af intriger, drama og spænding, og den er bestemt værd at se. Jeg har været en stor fan af tv-serien “Billions” lige siden den fik premiere.

Billions kan ses på HBO Max

Karakterer i serien

Bobby Axelrod

Axelrod er en self-made man, der har arbejdet hårdt for at opnå sin rigdom og magt. Han er en meget succesfuld forretningsmand, men han har også en stærk moralsk sans og tror på, at han skal gøre tingene på den rigtige måde. Han er i konflikt med Chuck Rhoades, fordi Rhoades repræsenterer alt det, som Axelrod er imod – nemlig at bruge alle nødvendige midler for at komme fremad. Ikke desto mindre er Axelrod en frygtindgydende modstander, og han vil ikke let blive besejret.

Chuck Rhoades

Rhoades er en karrierepolitiker, der har været i regeringen i mange år. Han er meget dygtig til at spille spillet, og han vil ikke gøre holdt op med at gøre noget for at nå sine mål. Han er hensynsløs og koldblodig, og han har ingen skrupler med at bruge beskidte metoder for at komme videre. Han er uvenner med Bobby Axelrod, fordi Axelrod repræsenterer alt det, som Rhoades er imod – en selfmade mand, der har opnået succes uden at spille spillet. Ikke desto mindre er Rhoades en frygtindgydende modstander, og han vil ikke let blive besejret.

Wendy Rhoades

Wendy Rhoades er hustru til Chuck Rhoades og en meget magtfuld kvinde i sin egen ret. Hun er en succesfuld psykolog og har stor indflydelse på sin mand. Hun er også meget intelligent og ved, hvordan hun skal spille spillet. Hun kan være uvenner med Bobby Axelrod, fordi hun tror på at spille fair, mens Axelrod vil gøre alt for at vinde. Ikke desto mindre er Wendy Rhoades ansat af Bobby Axelrod og hjælper både Axelrod og de ansatte i hedge fonden Axe Capital.

Mike “Wags” Wagner

Mike “Wags” Wagner er en nær ven og fortrolig med Bobby Axelrod. Han er en meget dygtig forretningsmand, og han har stor viden om den finansielle sektor. Han er også en loyal ven, og han vil gøre alt, hvad han kan, for at hjælpe Axelrod med at besejre Chuck Rhoades.

Kate Sacker

Assisterende statsadvokat i det sydlige distrikt i New York. Senere advokat for Rhoades’ kontor som assistent for justitsministeren. Ofte er det Kate der skal holde Rhoades i ørene for at spille spillet rent, da både Bobby Axelrod og Chuck Rhoades har en tendens til beskidt spil.

Hun har stærke politiske ambitioner og ønsker at blive guvernør og senere præsident. I sæson 6 skifter hun vær fra at arbejde for Rhoades, og bliver i stedet ansat af konkurrenten Prince. Prince lover at hjælpe hende med den politiske karriere og hun vurderer at mulighederne er bedre her. Senere vælger Prince dog selv at stille som præsident i USA, hvilket måske kan spænde ben for Kate Sackers ambitioner.

Billions kan ses på HBO Max