Top 100 serier på Netflix

Vi har fundet de 100 bedste serier på Netflix. Dette er opgjort ift. IMDB score fra filmsitet IMDB.

Er du mere til film, så find her vores top100 over bedste film på Netflix.

Breaking Bad - den bedste serie hos Netflix ifølge IMDB
Breaking Bad – den bedste serie hos Netflix ifølge IMDB

Du finder top100 her, og alle serierne kan ses på Netflix.

HUSK: At Netflix indgår i Telmore Play. Et telefonabonnement hvor du får forskellige tjenester med i abonnementet. Dette inkluderer bl.a. HBO Max, Viaplay, Netflix og TV2 Play.

 

Nr
Film titel
IMDB score
1
Breaking Bad
2
Planet Earth: The Complete Collection
3
The Blue Planet: A Natural History of the Oceans
4
Frozen Planet
5
Firefly
6
Arrested Development
7
Dexter
8
House of Cards Trilogy (BBC)
9
Auschwitz: Inside the Nazi State
10
The Shield
11
House of Cards
12
Sons of Anarchy
13
The Walking Dead
14
Modern Family
15
The Office (U.K.)
16
Mad Men
17
Suits
18
Agatha Christies Poirot
19
Luther
20
The Adventures of Figaro Pho
21
Hannibal
22
Trailer Park Boys
23
How I Met Your Mother
24
Ever After High
25
Extras
26
Fringe
27
Orphan Black
28
Regular Show
29
Skins
30
Californication
31
The Secret Life of Birds
32
Prisoners of War
33
F for Får
34
The Fear
35
Family Guy
36
Farscape
37
Louis Theroux’s Weird Weekends
38
Special Ops Mission
39
BoJack Horseman
40
Call the Midwife
41
Hell on Wheels
42
The Tudors
43
Amber
44
Bates Motel
45
Pocoyo
46
Seven Wonders of the Industrial World
47
Wakfu
48
Line of Duty
49
Dead Like Me
50
Samurai Jack
51
Derek
52
The Forsyte Saga
53
Return to Cranford
54
Lab Rats
55
Frozen Planet: On Thin Ice
56
Life
57
Survivors
58
Paddington
59
Ripper Street
60
Lark Rise to Candleford
61
Stargate Atlantis
62
Chuck
63
Weeds
64
Lilyhammer
65
The Vampire Diaries
66
Power Rangers Super Samurai
67
The Unit
68
Lie to Me
69
Pretty Little Liars
70
Jericho
71
Knights of Sidonia
72
The Killing
73
Elementary
74
Zig & Sharko
75
Fornyet mistanke
76
The Bletchley Circle
77
Äkta människor
78
Waking the Dead
79
A Young Doctor’s Notebook and Other Stories
80
Zen
81
Reaper
82
Being Human (U.K.)
83
Heroes
84
Whitechapel
85
Teen Wolf
86
New Girl
87
Wild Kratts
88
Arrow
89
RuPaul’s Drag Race
90
Continuum
91
The River
92
Doctor Who
93
Sherlock
94
Episodes
95
Wayside School
96
Grimm
97
TaleSpin
98
Star Trek
99
Mrs. Biggs
100
Roswell

Hvis du gerne vil have en streamingtjeneste, hvor du kan finde masser af serier, bør du uden tvivl hoppe en tur ind på Netflix og tjekke deres kæmpe udvalg af serier ud. Er du vild med serier, kan du ikke undvære Netflix i dit liv.

Netflix har en lang række klassiske serier og must-see serier, men de har også en masse nye serier, og serier som de selv har produceret. Der kommer hele tiden nye serier, og langt størstedelen af dem er uden tvivl værd at se. Vi kommer med vores bud på otte serier herunder, du ikke bør undgå at se på Netflix.

HUSK: At Netflix indgår i Telmore Play. Et telefonabonnement hvor du får forskellige tjenester med i abonnementet. Dette inkluderer bl.a. HBO Max, Viaplay, Netflix og TV2 Play.

8 serier du kan se på Netflix

Prison Break

Burrows bliver anholdt og dømt til døden for mordet på vicepræsidentens bror. Men er han skyldig? Hans bror, Michael Scofield, lader sig selv arrestere for at komme ind i samme fængsel som Burrows med en enkelt plan – nemlig at bryde ham ud inden han skal i den elektriske stol. Men planen går ikke helt som planlagt, og pludselig får andre indsatte interesse i Scofields flugtplan.

Brooklyn Nine-Nine

Trænger du til et afbræk i hverdagen, og har du bare lyst til at smække fødderne op og få dig et godt grin, bør du ikke tøve med at starte på Brooklyn Nine-Nine. Her følger vi dagligdagen hos enheden 99, hvor ikke to dage ligner hinanden. Med stjerner som Andy Samberg, Andre Braugher og Terry Crews på rollelisten, kan du glæde dig til virkelig morsom serie med afsnit, der kun varer omkring de tyve minutter. Det gør det muligt for dig at binge serien på absolut ingen tid, hvilke du formodentlig også kommer til, når du først kommer i gang.

Friends

Denne serie behøver næsten ingen introduktion. Men hvis du skulle den sidste tilbage i verden, der endnu ikke har fået set alle afsnit af Friends, eller Venner som den hedder på dansk, er det altså på tide. Monica, Rachel, Phoebe, Chandler, Ross og Joey byder dig inden for i deres almindelige ualmindelige hverdag i New York, hvor temaer som kærlighed, venskab, karriere og familie spiller en central rolle. Du kan ikke komme i meget bedre selskab end dette, og med over 200 afsnit har du rigeligt at gå i gang med. Har du allerede set den, kan den sagtens tåle et gensyn – eller to.

Lie to me

Tim Roth spiller hovedrollen i denne krimidramaserie, som fik tre sæsoner da den for nogle år siden rullede over skærmen for første gang. Heldigvis er sæsonerne relativt lange, så der er masser af afsnit, du kan glæde dig til. Serien handler om Cal Lightman og hans firma, som han driver med partneren Gillian Foster, hvor de er eksperter i at kunne se, om folk lyver eller fortæller sandheden. Det giver anledning til mange forskellige sager om alt fra mord og terrorisme til utroskab og manipulation. Kommer man længst med ærlighed, eller kan det betale sig at lyve over for Cal Lightman?

Modern Family

En anden serie, der ligesom Brooklyn Nine-Nine også kan give dig et godt grin, er uden tvivl Modern Family. Med udgangspunkt i Jay Pritchett og hans liv, følger vi hans fantastiske familie og deres udfordringer i et moderne L.A. liv. Denne velskrevet serie har hele ni sæsoner, og med over tyve afsnit per sæson, kan du se frem til mange timers underholdning med disse herlige mennesker. Modern Family har høstet mange roser i de år, hvor serien har kørt, og du kan blive ved med at gense den akkurat som Venner, fordi den bare er forrygende.

Orange is the new black

Hvordan er livet i et kvindefængsel? Det får vi et nærmere kig på i denne fiktionsserie, nemlig Orange is the new black, som virkelig har taget seerne med storm. I serien følger vi hovedpersonen Piper Chapman, som altid har været vant til at leve et overklasseliv i New York. Hun bliver dog indhentet af sin fortid, og da hun ikke kan løbe fra konsekvenserne, ender hun bag lås og slå i det berygtede Litchfield fængsel. Kan Piper klare den pludselige omvæltning af hendes tilværelse i en fængselscelle, der ligger meget fjernt fra hendes ellers luksuriøse liv?

Rap fyr i L.A.

For ikke så længe siden blev abonnenterne af Netflix virkeligt forkælet, da de valgte at lægge Rap fyr i L.A. op på deres platform. Har du savnet denne fantastisk morsomme serie med Will Smith i hovedrollen, kan du altså nu se eller gense den med et abonnement på Netflix. Første afsnit af serien rullede over skærmen for snart 30 år siden, hvor Will Smith fik sin skuespillerdebut. En debut, der samtidig var med til at give ham hans gennembrud. Serien endte ud med at vare over seks sæsoner, og hver og en tåler et glædeligt gensyn.

Suits

I Suits kommer du med ind bag de matterede glasruder hos et af New Yorks bedste advokatfirmaer. I serien følger vi Mike Ross, der har en fotografisk hukommelse og kan huske alt, hvad han har læst eller hørt, men som på trods af det dropper ud af college. Han ender af omveje som protege for den mægtige advokat Harvey Spector, selvom det kræver en uddannelse fra Harvard at blive ansat i firmaet. Hvor længe går der, inden andre finder ud af, at Mike Ross faktisk ikke er advokat? Og kan han klare presset, der følger med, når man skal håndtere sager og klienter i milliardklassen?

 

HUSK: At Netflix indgår i Telmore Play. Et telefonabonnement hvor du får forskellige tjenester med i abonnementet. Dette inkluderer bl.a. HBO Max, Viaplay, Netflix og TV2 Play.