Kim Cattrall

Karakteren Samantha Jones spilles af Kim Cattrall.

Den blonde Samantha er vild med sex, og hun er storforbruger af mænd i alle aldre. Flere gange i seriens løb erklærer hun til sine veninder, at det monogame parforhold keder hende, og at hun simpelthen ikke er interesseret i andet end sex med de fyre, som hun møder. Hendes seksuelt fri adfærd sidestiller hun selv med en mands. I detaljer fortæller hun også gerne veninderne om sine vilde, seksuelle udskejelser.

Kim Cattrall (Samantha Jones)
Kim Cattrall (Samantha Jones)

Udover sex, elsker Samantha også magt. Hun har sit eget PR-bureau, og er en hård karrierekvinde. Hendes enorme power og fandenivoldskhed har ført hende helt til tops i branchen, og hun holder af at arrangere en fed fest med alle de rigtige mennesker – men selvfølgelig med hende som centrum.

Hun ser selv sex som en magtfaktor, og hun er da heller ikke bange for at bruge sex til at komme fremad i sin karriere. Én gang går det dog galt, da hun kommer til at være sammen den forkerte kones mand, og de bliver opdaget. Denne episode koster hende næsten sin status som en social superkvinde.

Sex And The City kan ses på HBO Max