Kristin Davis

Den mørkhårede Charlotte er den mest traditionsbundne af de fire veninder. Hun drømmer om et liv med mand og børn – hvor manden helst skal være flot og succesrig, og børnene helst skal være søde og velopdragne. I løbet af serien finder Charlotte dog ud af, at vejen til hendes lykke ikke er så ligetil, som hun havde troet. Alle flotte fyre er ikke altid, som de giver sig ud for at være, og de små og skaldede mænd kan sagtens indeholde alle de værdier, som hun går og leder efter.

Kristin Davis (Charlotte York)
Kristin Davis (Charlotte York)

I sin jagt på den perfekte mand oplever vi gang på gang, hvordan Charlotte opstiller regler for sig selv og for, hvordan hun skal møde sin prins. Blandt andet ses hun som den mest seksuelt afholdende af veninderne, da hun mener, at det kan give et forkert indtryk af hende, hvis hun går i seng med en mand før femte date. Samtidigt ser vi hende som den ukuelige optimist, som aldrig opgiver sin tro på den eneste ene lige meget, hvor mange gange hun bliver skuffet.

Den uskyldige Charlotte har en stor interesse for kunst og kultur, og hun arbejder i seriens første sæsoner som direktrice på et stort galleri.

Charlotte spilles af Kristin Davis.

Sex And The City kan ses på HBO Max