Så er HBO i luften

Efter lang tids venten er HBO Max endelig kommet til Danmark. HBO slår på deres serier, og det er også deres stærkeste kort.

HBO i Danmark
HBO i Danmark

Gratis frem til 31. januar 2013

Efter meget utilfredshed fra brugerne har HBO nu ændret deres regler, og nu kan du prøve HBO gratis frem til 31. januar 2013. Men det kræver at du tilmelder dig deres nyhedsbrev og får en nøgle fra dem.

HBO i Danmark
HBO i Danmark


De negative ting

 • Utroligt dårlig film sektion
  Lad mig sige det med det samme. Jeg tror aldrig, at jeg har set et så rodet og dårligt filmbibliotek. Film som ”Meet Joe Black”, ”Sea of love” og ”Det sidste Stik” ligger under dokumentar og sådan er der flere eksempler på film, der ligger i forkerte kategorier. Der er ikke mange film, der er under 5 år gamle. Det er uden tvivl den dårligste filmsektion jeg har set.
 • Kræver installation af ekstra program
  For at benytte HBO på computeren skal du installere Widevine. Det tog et par forsøg at få den installeret på den ene mine computere. Men på den anden computer kørte det fint.
 • Bindingsperioden
  Med en pris på 79 kr. pr. måned har HBO lagt sig op af de andre streaming tjenester. Dog skal du binde dig for 6 måneder af gangen. Hvorimod hos Netflix er bindingen kun 1 måned af gangen.
 • Konsoller
  Desværre kan HBO ikke benyttes på de kendte konsoller, og det er pt. ikke muligt at købe en boks der understøtter HBO. Det har ikke været muligt at få at vide om HBO er på vej til eks. PS3 eller andre enheder.
 • Hvor er jeg kommet til
  Når man kommer tilbage til et afsnit, som man ikke har set færdig, så skal man spole frem til det sted man er kommet til. HBO kan ikke huske det for en. Dette er ret irriterende når man er blevet afbrudt i at se et afsnit for 4 gang.


De positive ting

 • Fantastisk serie sektion
  Pt. har jeg talt 47 fulde serier som ligger inde i HBO, og jeg ved at der er flere på vej. Hvis du er til amerikanske serier, så er der ingen tvivl om at HBO er noget for dig. Jeg er allerede faldet i 3 nye serier, som jeg ikke kendte, der lige skal ses.
 • APP
  Men deres app (Testet på en Samsung Galaxy S3 og iPad) er noget af det mest gennemførte jeg har set. 2-3 klik og du er nede ved dine favoritserier. Billede kvaliteten er virkelig god, underteksterne er meget nemme at læse. Man kan godt mærke at det er her, de har lagt deres kræfter
 • Lækkert design
  Det kræver ikke mange klik, at finde den serie som man vil se. Designet er flot og nem at overskue. Jeg savner dog en søgefunktion
 • Hastighed
  Jeg har afspillet HBO på min Samsung Galaxy S3 via 3G uden nogle problemer.
 • Undertekster
  HBOs undertekster er uroligt nemme at læse selv på mobile enheder. Det er noget HBO virkeligt skal havde et plus for.

 

HBO i Danmark
HBO i Danmark

 

Konklusion

Er du til Amerikanske serier, så skal du have et abonnement hos HBO. Det er der ingen tvivl om. Det er her du finder rigtig mange gode serier, som ellers ikke når de danske tv-skærme.

Der sker rigtigt meget hos HBO, og det virker som om, at de har undervurderet hvad det kræver at launche i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Bare imens jeg har haft HBO, har de forbedret deres regler, kommet med flere serie, kommet med ny apps til iPhone og iPad. De har fået styr på landene, så al tekst ikke er på svensk hver gang men logger ind. De første dage var det umuligt at få HBO til at køre på en computer. Det virkede næsten som om at deres server var for presset. Men nu kører den fint.

Besøg HBO her

1 Comment on “Så er HBO i luften

 1. Super indlæg Torben.

  Jeg har også testet HBO Max og har lidt andre erfaringer på enkelte punkter:
  – Hvor er jeg kommet til
  Hos mig har det virket ganske fint med at HBO husker hvor jeg er kommet til i en serie
  – Hastighed
  Hos både YouBio og HBO oplever jeg problemer ved langsomme forbindelser. De skruer ikke godt nok ned for kvaliteten. I stedet stopper afspilningen mange gange for at loade mere af serien. Hos Netflix og Viaplay har dette virket uden problemer.
  – Undertekster
  Jeg synes også at undertekster er super gode, når de altså virker. Desværre glemmer HBO hvilke undertekster jeg har valgt indenfor ganske kort tid. Enten forsvinder underteksterne eller også hænger den samme tekst fast.

  Som Torben skriver, så går det hurtigt for HBO. Derfor vil de fleste børnesygdomme sandsynligvis snart være ryddet af vejen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.