Dplay

Dplay er en af de største streamingtjenester i Danmark og resten af norden, og det er en samling af hhv. SBS TV, SBS Discovery og Discovery Networks Danmark, som tidligere gik under navnet TV Danmark. De 3 store selskaber hører under Discovery Communications, som foruden Dplay også driver 12 TV-kanaler i Danmark, herunder Kanal 4, Kanal 5, Eurosport, Discovery Channel og TLC.

Dplay

I 2015 havde Discovery Networks Danmark ApS en omsætning på DKK 1.000.000.005 og over 185 ansatte. Da Discovery Networks Danmark lancerede Dplay i 2015, gjorde de det muligt for danskerne at streame alle Discoverys egne TV-produktioner samt diverse fodboldkampe fra Alka Superligaen og en række andre store internationale ligaer. I dag rummer Dplay mange forskellige underholdningsserier, reality shows, dokumentarer og livesport, som du kan læse mere om i denne guide.

Hvad tilbyder Dplay?

Dplay er en streamingtjeneste, som tilbyder dig indhold fra nogle af store danske og udenlandske kanaler. Afhængig af dit abonnement kan du få direkte reklamefri adgang til de mest populære programmer fra bl.a. Kanal 4, Kanal 5, Discovery Channel, Animal Planet og TLC.

Dplay ligger også inde med en lang række dokumentarfilm i fuld længde samt en masse af de krimiserier, som du formentlig allerede kender til fra fjernsynet.

Dplay har 3 forskellige typer af abonnementer:

 • Dplay Free
 • Dplay Premium
 • Dplay Sportspakken

Vi kommer nærmere ind på fordelene, mulighederne og indholdet i alle 3 abonnementer lidt længere nede i denne guide.

Streaming i hele EU uden reklamer

En af de store fordele ved Dplay er muligheden for at kunne streame dit yndlingsindhold, selv når du er på ferie og rejser rundt i udlandet.

Tidligere har det været meget begrænset, hvad vi danskere har haft af muligheder for at streame af indhold fra de populære streamingtjenester, når vi f.eks. skulle på ferie til Spanien, England, Frankrig – eller et hvilket som helst andet EU-land.

Dplay gør det imidlertid muligt at streame det samme indhold i udlandet, som du kan herhjemme i Danmark. Dog er det ikke muligt at gøre dette, hvis du rejser til et land uden for EU. Det skyldes ganske enkelt rettigheder og tilhørende omkostninger for Dplay, hvis det skulle være muligt.

Men ikke desto mindre har du fuld adgang til alt indholdet, når du bevæger dig inden for EU’s grænser. Hvis du har et Premium abonnement eller abonnerer på Sportspakken, så slipper du også for reklamer, mens du ser serier, sport og dokumentarfilm i udlandet såvel som herhjemme.

Men lad os dykke lidt længere ned i de enkelte former for abonnementer hos Dplay herunder:

Free abonnement hos Dplay

Free abonnementet er – som navnet så fint antyder – ganske gratis. Alle kan se indholdet i denne kategori uden at være betalende kunde, så længe du opretter en gratis bruger hos Dplay.

Som Free-abonnent har du adgang til det meste indhold på Dplay. Dog skal du være opmærksom på, at der indgår en stor bunke reklamer i løbet af serien eller filmen. Derudover er der den ulempe ved den gratis løsning, at du først kan se udsendelserne fra dine favoritserier en uge efter, at de er blevet vist i TV.

Men hvis ovenstående to ulemper ikke er de store problemer for dig, så kan du fint nøjes med at Free abonnement og dermed få gratis adgang til det store udvalg af reality shows, dokumentarer og øvrige serier.

Grundlæggende features i et Free abonnement:

 • Du kan personliggøre din oplevelse på Dplay ved at vælge favoritserier mv.
 • Du får gratis adgang til tusindvis af underholdning i form af serier og dokumentarfilm
 • Du kan altid se videre fra det punkt i et afsnit eller en film, hvor du sidst slap
 • Det er både nemt og hurtigt at registrere dig på Dplay’s hjemmeside – du kan følge et af de links, vi har indsat her på siden

Premium abonnement hos Dplay

Hvis du ikke gider at skulle se reklamer hvert andet øjeblik, så kan du opgradere dit abonnement til et Premium abonnement. Det koster DKK 79,00 og er derfor på højde med eller billigere end mange af de øvrige streamingtjenester på markedet.

Med et Premium abonnement slipper du først og fremmest for reklamer, men du får også mulighed for at se de nyeste afsnit af dine serier, lige så snart de bliver sendt på TV.

Ulempen ved Premium abonnementet hos Dplay er, at du ikke får fuld adgang til alt sportsindholdet, som Dplay ellers tilbyder. Hvis du vil have mulighed for at kunne streame sport live, så skal du opgradere til Sportspakken, som vi kommer til om et øjeblik.

Alle grundlæggende features i Free abonnementet er også inkluderet i Premium-versionen.

Derudover får du følgende fordele med et Premium abonnement:

 • Reklamefrit indhold fra de store danske TV-kanaler, Kanal 4 og Kanal 5, samt adgang til et enormt reklamefrit udvalg af indhold fra Animal Planet, Discovery Channel, ID og TLC
 • Mulighed for at se eksklusive snigpremierer, før de bliver vist andre steder
 • Du kan altid afmelde dit abonnement eller nedgradere til Free, da der ingen binding er hos Dplay
 • Du har mulighed for at anvende Chromecast til at streame på dit TV via din computer, tablet eller smartphone – du kan anvende både Android- og iOS-enheder

Sportspakken hos Dplay

Dplay havde tidligere deres egen Premium Sport, men i dag skal du igennem Eurosport Player for at se livesport hos Dplay. Rent praktisk ændrer det dog ikke noget for dig, da du stadig har fuld adgang til al den livesport, du vil se, fra de største kanaler såsom Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Eurosport 1 og Eurosport 2.

Også her har du mulighed for at caste indholdet til dit TV via smartphone eller tablet, så du kan få den autentiske oplevelse af at se dine yndlingshold på den store skærm.

Foruden adgang til sportskanalerne med livesport, så giver Sportspakken dig også alle de samme fordele, som et Premium abonnement. Du har dermed samtidig reklamefri adgang til de mange serier og dokumentarfilm, som Dplay kan tilbyde.

Du får desuden følgende fordele med Dplay’s Sportspakke:

 • Eksklusive snigpremierer på en lang række underholdningsprogrammer
 • Fuld adgang til din yndlingssportsgrene
 • Mulighed for at gense den forgangne uges sportsbegivenheder – en praktisk feature, hvis du misser en vigtig kamp

Også her kan du altid opsige dit abonnement nemt og hurtigt, da der heller ingen binding er på Sportspakken hos Dplay.

Stort udvalg af reality

En af grundene til, at mange vælger at tilmelde sig som bruger af Dplay, er deres store udvalg af reality shows og serier. De har et større udvalg end de fleste andre streamingtjenester, så hvis du er til dansk såvel som udenlandsk reality underholdning, så kan du med fordel undersøge Dplay nærmere.

Når du er abonnent hos Dplay, så har du direkte adgang til en lang række af de mest populære danske reality shows fra bl.a. Kanal 4 og Kanal 5 samt 6’eren. Hvis du er Premium- eller Sportspakke-abonnent, så kan du altid streame dine favorit reality shows uden reklamer.

Herunder ser du et udvalg af nogle af de mest populære reality shows hos Dplay, som de fleste andre brugere ser:

 • De Unge Mødre
 • Mig og min mor
 • Kongerne
 • Singleliv
 • Danmarks næste topmodel

Disse er kun et par af de mange titler, som du selv kan dykke længere ned i på Dplay’s egen hjemmeside – brug et af de links, du finder her på siden, og du kommer direkte over på deres side, hvor du kan finde indholdet under ’Programmer’.

Alternativt kan du klikke dig ind under ’Kanaler’ og vælge din yndlings TV-kanal og så se det tilgængelige indhold dén vej igennem.

FAQ – Oftest stillede spørgsmål om Dplay

Dplay har selv lavet en hel sektion, der besvarer nogle af de mest stillede spørgsmål, hvor de dækker alle slags emner lige fra priser og opsigelsesbetingelser til tekniske opsætninger af f.eks. Chromecast.

Herunder har vi samlet nogle af de mest stillede spørgsmål fra deres arkiv, og hvis du stadig mangler svar på dit spørgsmål, så kan du bruge søgefunktionen på Dplay’s hjemmeside.

Hvad koster Dplay?

Dplay har 3 forskellige prissætninger, da de har 3 forskellige abonnentstyper. Priserne kan selvfølgelig altid ændre sig, så vi anbefaler dig at følge med direkte på Dplay’s egen hjemmeside, hvis du ikke tilmelder dig nu, men senere overvejer det igen.

Priser på de 3 forskellige abonnementer hos Dplay:

 • Free: DKK 0,00 om måneden – Adgang til det meste indhold, men til gengæld skal du se mange reklamer og kan ikke se de nyeste afsnit af serierne før en uge efter, de er blevet vist på TV
 • Premium: DKK 79,00 om måneden – Her får du fuld adgang til alt indhold og slipper for reklamer. Du kan også se snigpremierer på udvalgte serier og shows. Du har ikke adgang til livesport
 • Sportspakken: DKK 159,00 om måneden – Her får du fuld adgang ligesom med Premium abonnementet, men derudover har du direkte adgang til at se livesport fra de største sportskampe og sportskanaler

OBS: Hold dig selv opdateret med Dplay’s eventuelle ændringer i priser på deres hjemmeside.

Kan jeg streame indhold i udlandet?

Ja, du kan sagtens streame dit favoritindhold, når du rejser til udlandet – så længe det er inden for EU’s grænser. Kommer du uden for EU, så kan du ikke længere se Dplay.

Kan jeg se Dplay via Chromecast?

Ja, du kan sagtens bruge din Chromecast til at caste indholdet fra din Android- eller iOS-enhed til dit fjernsyn. Du kan finde specifikke instrukser til at sætte det op i kundeservicesektionen på Dplay’s hjemmeside, hvis du har brug for mere hjælp.

Hvor mange personer eller enheder kan se Dplay samtidig på samme konto?

Din Dplay-konto kan registreres på et uendeligt antal enheder. Det vil sige, at du uden problemer kan installere og opsætte Dplay på såvel din computer, din mobil, din tablet og andre familiemedlemmers eller venners enheder.

Dog kan der kun være 2 enheder aktive på én gang. Dette gælder, uanset hvilket abonnement du har og er dermed ens for såvel Free og Premium som Sportspakken.

Hvad kræver det teknisk for at kunne bruge Dplay?

Du kan streame indholdet hos Dplay med de fleste lave internetforbindelser – det varierer lidt afhængigt af, hvilken type enhed du bruger til at streame. Derudover kan du også anvende de fleste enheder og styresystemer.

Du kan streame Dplay-indhold med disse minimuminternethastigheder:

 • Computer: Kræver mindst 1 Mbps i hastighed
 • TV: Kræver mindst 2 Mbps i hastighed
 • High Definition (HD): Kræver mindst 4 Mbps i hastighed
 • Optimalt: Bedste oplevelse af såvel lyd som billede kræver en hastighed på minimum 5 Mpbs

Skulle du mod forventning have besvær med at streame dit indhold flydende med din internethastighed, så kan du altid justere billedkvaliteten i din afspiller – dermed bliver billedkvaliteten forringet lidt, mens du til gengæld får en mere flydende oplevelse.

Du kan bruge følgende enheder og styresystemer til at streame indhold fra Dplay:

 • Mac OS X
 • Windows
 • Android smartphones
 • Android tablets
 • iPads
 • iPhones
 • Windows Phone
 • Chromecast
 • Apple TV 4

Du kan læse mere om de enkelte specifikationer og systemkrav samt muligheder for at forbedre kvaliteten af din streamingoplevelse i de tekniske brugervejledninger på Dplay’s egen hjemmeside. Du finder disse ved at klikke dig ind under Dplay Kundeservice > Vælg den pågældende enhed > Eller søg direkte i søgefeltet efter problemstillingen.

Hvor længe binder jeg mig med et abonnement?

Du binder dig ikke, når du har et abonnement hos Dplay. Det gælder, uanset hvilket af de 3 forskellige abonnementer, du har.

Du betaler kun for indeværende måned, og når du så opsiger dit abonnement, så vil det stoppe ved udgangen af måneden, og du vil ikke længere blive opkrævet betaling.

Har du flere spørgsmål?

Hvis du stadig sidder med spørgsmål til det tekniske, indholdet på Dplay, de forskellige abonnementer eller andet, så kan du finde svar på de fleste emner i deres store kundeservicesektion på hjemmesiden.

Du finder sektionen ved at klikke dig over på deres hjemmeside via et af de links, du finder her på siden – derfra kan du scrolle ned til bunden af siden og vælge Support > Klikke ind under de enkelte kategorier af emner eller bruge søgefeltet i toppen til at søge direkte efter dit spørgsmål.

Besøg Dplay her