5 oplevelser som optakt til serieaften med vennerne

5 oplevelser som optakt til serieaften med vennerne
5 oplevelser som optakt til serieaften med vennerne

Der er ikke noget hyggeligere end at bruge noget af weekenden på serieaften med vennerne. Det er dejligt samvær, uden man behøver at skulle sidde og snakke eller finde på noget at lave for at holde stemningen kørende. Men hvad med at arrangere nogle oplevelser inden serieaftenen? For at bringe jer tættere sammen?

En oplevelse som optakt til en seriaften er en glimrende måde at ryste jer alle bedre sammen på samtidig med, at det giver jer mulighed for at få snakket ud om løst og fast, inden fokus skal være på serierne. Det kunne eventuelt gives som gaver til ham, der arrangerer serieaftenen.

Kør gokart

Langt de fleste mænd elsker fart, så hvorfor ikke arrangere, at I inden serieaftenen tager ud og kører gokart? Det er en god måde at få brugt noget energi på og gøre plads til fedtet mad, lækre snacks og øl eller sodavand i store mængder.

Gokart er som regel ret sjovt. Da det er en populær aktivitet, ligger der højst sandsynligt også en gokartbane i nærheden af jer, som I kan tage afsted hen til. Oplevelsen vil helt sikkert falde i rigtig god jord og blive betragtet som en rigtig god gave!

Tag i escape room

Har jeres ven nogensinde prøvet gåder og mystik? Eller synes han det er meget sjovt? Så er escape room en oplagt mulighed for en god gave til ham, der står for at arrangere jeres hyggelige serieaften. Det er en ret ny form for oplevelse og vil derfor helt sikkert være noget, han vil glæde sig til at prøve.

Det er altid sjovt at løse gåder og er aldrig noget, der bliver kedeligt. For når først I træder ind i rummet og uret bliver sat i gang, bliver man hurtigt grebet af både stemning og det indre konkurrencegen. Det er med andre ord en helt unik oplevelse!

Tag et prøvedyk

En gave, der helt sikkert vil overraske ham og få adrenalinen til at pumpe, er et prøvedyk. Hvem har lige prøvet at prøvedykke før? Det er langt de færreste, der har prøvet at dykke, så hvorfor ikke sammen kaste jer ud i det? Det giver jer både noget at snakke om, men det gør jer helt sikkert også både sultne og klar til at ligge på sofaen til seriehygge. Der er flere steder i Danmark, hvor man kan kaste sig ud i dykning – så giv det et forsøg!

Tag til romsmagning

En mere rolig aktivitet er romsmagning. Hvis han og I er meget til at prøve at smage forskelligt alkohol, er en professionel romsmagning ideel. Ikke nok med at I smager en masse forskelligt, så får I også en masse viden, som I måske kan tage med videre i de kommende fællesaktiviteter, I kommer til at planlægge.

Tag eventuelt ud at spise inden, I tager afsted til romsmagning, så I ikke når at blive alt for påvirkede, inden I sætter serier på.

Prøv tandemspring

Hvis aktion normalt er nøgleordet for det, I normalt foretager jer sammen, så er tandemspring noget, I kraftigt bør overveje at opleve inden serieaftenen. Det er ikke bare en sjov oplevelse – det er en oplevelse for livet!

Tandemspring er lidt af en overvindelse, men hvis I og værten ingen problemer har med højde og nye udfordringer, så er det værd at give et skud. Der er flere steder både på Sjælland, Fyn og i Jylland, hvor I kan prøve kræfter med tandemspring. Så det er vitterligt bare at kaste jer ud i det! Der er garanti for adrenalin og mange og lange snakke om, hvordan oplevelsen var. Perfekt til god mandehørm!

5 oplevelser som optakt til serieaften med vennerne
5 oplevelser som optakt til serieaften med vennerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.