Få overblik over dine udgifter til streamningtjenester

Få overblik over dine udgifter til streamningtjenester
Få overblik over dine udgifter til streamningtjenester

Det plejede at være så let og overskueligt, når det kom til TV, fordi du kun kunne se TV på fjernsynet. I dag er der med internettet og streamingtjenesterne blevet mange flere muligheder for dig som forbruger. Mange danskere har én eller flere steder, hvor de betaler et fast månedligt beløb for adgang til TV, serier, film og nyheder. Det er dog en god ide at have tjek på dine udgifter til streamingtjenester.

Hvorfor kan det pludseligt gribe om sig?

De forskellige streamingtjenester har godt lugtet lunten. Du er villig til at betale for det rette indhold – også gerne flere steder på én gang. Det betyder, at du pludselig kan komme til at have tilmeldt dig et utal af forskellige tjenester. Mange bække små, som man siger, og det kan godt blive en dyr fornøjelse i sidste ende. Abonnementer til streamingtjenester falder hver måned med et mindre beløb, hvorfor det måske ikke ser voldsomt ud på netbanken. Du kan dog sagtens betale mere for at streame indhold, end du er klar over.

Læg et budget for dit forbrug

Vi har alle en form for mere eller mindre fastlagt grænse for, hvad vi bruger på faste udgifter og har af rådighedsbeløb til hverdag. Hvis du vil have kontrol over dit forbrug på streamingtjenester, så læg et fast budget for hvor meget du vil betale i alt. Hvis du beregner prisen for et år, kan du for alvor få et indblik i, hvor dyre dine streamingtjenester er for dig. Det mindre månedlige beløb kan nemlig godt betyde en stor forskel for dit årlige rådighedsbeløb.

Indret dig efter dit generelle budget

Du har garanteret masser af faste udgifter på både månedlig og årlig basis. Det er en god ide at starte din budgetplanlægning med et overblik. Få beregnet dit rådighedsbeløb inklusiv alt, for der er ofte flere små udgifter på fast basis. Du må indrette dit forbrug af streamingtjenester efter din virkelighed. Så bliv klogere på grøn ejerafgift, udgifterne til lejligheden og forsikringerne, så du har et overblik over din generelle økonomi, før du tilmelder dig tjenesterne.

Du må gerne skifte og surfe rundt mellem forskellige udbydere

I streamingtjenesternes verden er det helt bevidst, at du let kan tilmelde og afmelde. Den lette tilmelding gør, at udbyderne nemt kan få fat i dig som ny kunde. Men det er faktisk også nemt nok at afmelde sig igen. Du kan derfor benytte dig af muligheden for at skifte og surfe rundt mellem de forskellige udbydere efter behov. Det kræver lidt planlægning, så du sørger for at afmelde dig igen, hvis du vil prøve noget nyt. Samtidig får du dog friheden til at streame lige det indhold, der passer dig i den specifikke måned. Så vend muligheden til din fordel, når du alligevel anvender streamingtjenesterne i din hverdag.

Få overblik over dine udgifter til streamningtjenester
Få overblik over dine udgifter til streamningtjenester

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.