Gør som dem, du ser på tv: Gå all in som blogger

Gør som dem, du ser på tv: Gå all in som blogger
Gør som dem, du ser på tv: Gå all in som blogger

Har du planer om at blive blogger og gøre en karriere ud af det, så er det super vigtigt, at du helt fra starten af sørger for at holde en vis standard. Det gælder både i forhold til dit blog-indhold og i forhold til dit udstyr.

Skal du bruge dit elektroniske udstyr professionelt, så skal det være af en god kvalitet. Så må du ofre det, det koster, så du allerede fra begyndelsen af kan få en hjemmeside op at køre, som udstråler seriøsitet og kvalitet.

Måske kan du klare at gøre det meste selv, måske skal du have nogle fagfolk ind over, så du primært skal skrive og lægge billeder ind på siden.

Opstartsfasen er dyr

Inden du overhovedet kommer i nærheden af at kunne tjene penge på din blog, så går der virkelig lang tid. Sådan er det i hvert fald for de fleste. Du skal lige manifestere dig i branchen, du skal have mange følgere og der skal være mange indlæg på bloggen.

Inden du når dertil, kommer du til at have nogle massive udgifter til udstyr og måske også til promovering. Når du har brug for udstyr af en vis kvalitet, må du til lommerne. Er dine lommer ikke så dybe, at de umiddelbart kan finansiere dine dyre indkøb, så kan det være en mulighed at låne penge til det.

Sådan et lån kan for eksempel være i form af et online lån. Se dig godt for, inden du vælger lån, der kan være forskel på de mange udbyderes lånetilbud. Du kan finde de bedste kviklån her. Tjek dem ud, og find det, der passer bedst til dig og din økonomi.

Hav et lækkert design

Når du skal gøre dig gældende på et marked, hvor der er virkelig mange om buddet, så skal du gerne skille dig ud fra mængden. Ellers risikerer du at drukne blandt de mange andre blogs, der findes.

Selvfølgelig er dit indhold det vigtigste. Men billedsiden er mindst lige så vigtig. Vi lever i en visuel tid, hvor vi orienterer os meget via billeder. Derfor bør du satse meget på, at selve designet af din side og de billeder, du bruger, har en umiddelbar appel til de mennesker, som du gerne vil have opmærksomhed fra.

Få lavet det gode iøjnefaldende look, og brug kun billeder af en lækker kvalitet.

Hyr nogle professionelle

Der er mange, der tager virkelig gode billeder. Alle har adgang til et ret godt kamera på deres telefon. Og mange har øje for at fange de gode motiver.

Skal din blog skille sig ud i forhold til billederne og designet, så giver det god mening at hyre nogle professionelle folk til at hjælpe dig med det. Brug gerne en knalddygtig webdesigner og en lige så dygtig fotograf til at få skabt den fede hjemmeside, som er professionel og delikat at være på lige fra starten.

Vær aktiv, men moderat

En hjemmeside skal holdes ved lige. Er der ikke regelmæssig aktivitet på den, så kan den risikere at glide lidt ud i cyber-glemslen. Derfor er det vigtigt, at du hyppigt lægger nye indlæg op på din blog og sørger for, at der er aktivitet på den.

Aktivitet er godt, men du skal passe på med at overgøre det. Hvis du spammer siden til flere gange dagligt, så bliver det for meget. Så når dine følgere hurtigt et mætningspunkt og kan risikere at få nok. Derfor gælder det om at dosere dine aktiviteter, så det lige er passende. Dine følgere må godt lige nå at glæde sig til, hvad du lægger op næste gang. Et indlæg om ugen er i mange tilfælde passende.

Gør som dem, du ser på tv: Gå all in som blogger
Gør som dem, du ser på tv: Gå all in som blogger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.