Prøv Viaplay gratis

Benytter du endnu ikke streaming tjenesten Viaplay, så er det et perfekt tidspunkt at starte. Netop nu kan du prøve Viaplay gratis i 2 uger. Efterfølgende koster abonnementet 99 kr. månedligt, uden binding. Du vælger altså selv hvor længe du vil være kunde, og du kan fint stoppe efter de første gratis 2 uger, hvis du ikke ønsker at fortsætte.

Viaplay er den ældste udbyder af streaming i Danmark. Det er Viasat der står bag Viaplay og derfor har du mulighed for at streame indhold fra Viasat TV-kanalerne, som f.eks. Paradise Hotel, Amalies verden, Fangerne på Fortet, Robinson Ekspeditionen eller Til Middag Hos. Derudover finder du naturligvis også meget andet indhold i form af TV-serier og film.

Indholdsmæssigt og nyhedsmæssigt befinder Viaplay sig midt imellem Netflix og HBO Max.

Netflix har utroligt mange forskellige serier og starter altid ved sæson 1. Man kan altså altid se en serie fra starten. Til gengæld har Netflix ikke altid de aller nyeste sæsoner. HBO Max har ofte kun de nyeste sæsoner. Hos HBO Max kan du altså sjældent se en serie fra starten af sæson 1, men til gengæld bliver de aller nyeste afsnit ofte tilgængelige med det samme, eller kun få dage efter udgivelsen i USA.

De fleste serier hos Viaplay starter ved sæson 1, men det gælder ikke alle serier, og de har ofte nyere sæsoner end hos Netflix. F.eks. har Netflix sæson 1 til og med sæson 7 af Dexter. Derimod har Viaplay sæson 7 og sæson 8 af Dexter.

Normalprisen hos Viaplay er 99 kr. månedligt.

Sådan virker Viaplay

Når du logger ind på hjemmesiden hos Viaplay, så har du i toppen en menu, hvor du kan vælge hvilket indhold du vil se. Hovedpunkterne er Serier, Film, Sport, Børn og Lejebutik. Se her et billede fra forsiden.

Forsiden på Viaplay hjemmesiden
Forsiden på Viaplay hjemmesiden

Under menuen finder du en slider med udvalgte film og serier. Du kan her finde inspiration til nye serier og film.

Derefter præsenteres indhold under overskriften “Fortsæt med at se”. Som navnet antyder, så er dette film og serier, som du allerede har været i gang med at se. Viaplay husker hvor langt du er kommet, og du kan her genoptage serien eller filmen, fra det sted hvor du stoppede sidst.

Længere nede på siden finder du forskellige kategorier, hvor der præsenteres udvalgt indhold. Kategorier kan f.eks. være “aktuelle serier”, “nye film på Viaplay” eller “børnenes yndlingsfilm”.

Du kan finde endnu flere kategori inddelinger, hvis du vælger nogle af punkterne i menuen i toppen. Eksempelvis kan du i børnekategorien finde film og serier inddelt efter alder som f.eks. børneserier 3-6 år. Under serier kan du vælge krimi, drama, madlavning, Stand-up, dokumentarer osv.

Viaplay på alle enheder

Viaplay kan streames på mange forskellige enheder. Du kan eksempelvis streame på din Mac, på din PC, på din telefon eller tablet. Derudover understøtter Viaplay også Chromecast afspilleren fra Google. Har du en Chromecast tilsluttet til dit TV, så kan du altså nemt se Viaplay direkte på TV’et og bruge din telefon eller tablet som fjernbetjening. Interfacet på telefon og tablet er en anelse anderledes end på hjemmesiden, da det netop er lavet til disse enheder. Men du har grundlæggende adgang til nøjagtig det samme, og du finder samme menuer med inddeling af TV-serier og film, samt oversigt over sidst sete programmer mv.

Skal jeg vælge Viaplay

Er du fortsat i tvivl om Viaplay er noget for dig, så lad os tage beslutningen for dig:
“Ja, selvfølgende skal du prøve Viaplay“.

Streaming er super smart og bekvemt i forhold til almindelige TV-kanaler. Ved streaming kan du selv vælge præcist hvilket indhold du vil se og hvornår. Det er ikke sikkert at du skal være tilmeldt alle streamingudbyderne på samme tid, men vi kan bestemt anbefale dig at være tilmeldt mindst en, og gerne flere.

Lige nu er Viaplay gratis i 2 uger, uden nogle forpligtelser. Derfor kan vi kun opfordre dig til at tage imod de gratis 2 uger, og derefter vurdere om det er denne streamingtjeneste, som du skal fortsætte med i fremtiden.

Prøv Viaplay gratis i 2 uger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.