Sådan får du råd til flere streamingtjenester – find en billigere a-kasse

Sådan får du råd til flere streamingtjenester – find en billigere a-kasse
Sådan finder du den rette A-kasse

Der er masser af danskere, der i dag går bort fra de traditionelle måder at se medieindhold på. De har ikke behov for at se flow-TV, hvor man kan se det program, som en TV-station har planlagt netop nu. Det betyder dog ikke, at de slet ikke bliver underholdt. Det kender du sikkert godt, og måske har du endda allerede et abonnement hos en eller flere streamingtjenester, så du kan se et afsnit af din yndlingsserie eller se en god film, når du spiser, eller når du ellers har lyst til det.

I dagens streaminglandskab er der dog så stort et udbud, at du ofte har behov for flere abonnementer, hvis du vil kunne følge med i så meget som muligt. Det gør, at den samlede månedlige udgift til streaming godt kan løbe op i et stort beløb, og ofte skal pengene findes et andet sted fra. Et af de steder, hvor du med fordel kan finde nogle kroner hver måned, er i dit kontingent til a-kasse. Det er nemlig ikke sikkert, du har den bedste løsning for dig.

I denne tekst vil vi informere dig om, hvad du skal være opmærksom på. For måske er der penge at spare, så du får råd til endnu flere streamingtjenester. Her på siden kan du se alle a-kassepriserne.

Betaler du for noget, du ikke har brug for?

I Danmark kan du frit vælge mellem alle a-kasser, og det bør du udnytte til din fordel. Det er nemlig ikke sikkert, at den a-kasse, du er medlem af, leverer det, du har brug for. Hvis en a-kasse for dig først og fremmest handler om at sikre et økonomisk levegrundlag i form af dagpenge, bør du gå efter en a-kasse, der ikke har et højt kontingent på grund af et udbud af diverse kurser og seminarer, som du aldrig kommer til at få glæde af.

Der kan nemlig være gode penge at spare hver måned, hvis du ikke allerede nu er medlem hos den billigste a-kasse. Og de penge vil for de fleste mennesker kunne bruges bedre andre steder, for eksempel hos en streamingtjeneste, der har premiere på tidens fedeste serie.

Uanset om du har brug for lidt ekstra penge til betaling af adgang til streaming eller ej, bør du under alle omstændigheder se din udgift til a-kasse efter i sømmene. Din udgift handler nemlig om, at du skal have værdi for pengene, så hvis du bruger din a-kasse som sparringspartner eller karrierevejleder, kan det være, dit lidt højere kontingent er givet godt ud.

Vil du dog blot have vished om, at du ikke står uden indtægt, hvis du skulle blive arbejdsløs, vil vi igen komme med denne teksts pointe: Du bør se dig om efter den a-kasse, der kan leve op til de behov, du har, og ikke andet. Der kan nemlig være uforløste penge at hente i budgettet.