Sådan opsætter du en webmail

Sådan opsætter du en webmail
Sådan opsætter du en webmail

Unoeuro tilbyder webhostning, der helt konkret betyder, at de tilbyder at lave hjemmesider og dertil en tilknyttet e-mail. Dog er det påkrævet, at du selv kan håndtere dine e-mails hos Unoeuro. Derfor vil du helt sikkert kræve, at du kan finde en manuel eller guide til opsætningen. Nedenfor får du tips og tricks til, hvordan du kommer i gang med det samme.

Det skal du vide om Unoreuro

Unoreuro er som sagt et online firma, hvor du kan købe webhoteller. Herudfra kan du mere specifikt vælge hvilken form for webhotel, du ønsker. Du kan blandt andet vælge imellem en Basic suite, Standard suite, Pro suite eller Entrprise Suite. Mulighederne er derfor mange, og herigennem kan du netop selv vælge, hvor meget webplads du har brug for. Du vælger altså ud fra dit domæne og dine tanker omkring din websides tilgængelighed.

Professionel webhostning er altså en oplagt mulighed for dig, der gerne vil være sikker på, at din hjemmeside er tilgængelig for alle på internettet. Derudover får du samtidig mulighed for at få et mere brugervenligt kontrolpanel. På den måde får du altså adgang til flere funktioner, som du kan benytte dig af. Derudover slipper du for at bekymre dig om diverse funktioner, du skal have styr på. Det er altså kun din opgave at skabe og administrere hjemmesiden.

Det er vigtigt, at du har tilknyttet en webmail, så du kan tilgå dine mails uanset, hvor du befinder dig. Det er derfor også vigtigt, at du ved, hvordan du håndterer din mails. Du skal nemlig selv sørge for at oprette en ny mailadresse, hvorefter du selv kan tilføje specifikationer og indstillinger for mailadressen.

Sådan kan du omdanne din mail

En Unoeuro webmail giver dig netop mulighed for at se alle de mails, der ligger i systemerne. Webmailen er dermed inkluderet i den pakke, du har valgt til dit domæne. For at omdanne din mail, er det nødvendigt, du tager stilling til forskellige indstillinger. Her kan du for eksempel omdanne den til det, der hedder IMAP. Ved at omdanne den har du netop mulighed for at synkronisere din mail. På den måde kan du tilgå flere forskellige enheder og mapper på én gang.

Når du opsætter din mail, er det desuden vigtigt, du angiver, at alle mails opbevaret på Unoeuro. Du kan også vælge at angive, at din mail skal kunne viderestilles til andre mailadresser. Det er især essentielt på dig, der har flere kontoer. Noget tredje der er værd at vide, er, at du kan indstille autosvar. Det er især oplagt i de perioder, hvor du ikke er tilgængelig på webmail. Det kan være, du er taget på en længere rejse eller blot ønsker at trække stikket.

Sådan får du en sikker mail

Når du opsætter din mail, er det desuden væsentligt, at du opretter en sikker mail. Det gør du blandt andet ved at kryptere indholdet med dit NemID. Dog kan du være sikker på, at dit data og mails generelt bliver varetaget med sikkerhed.

Når du opsætter din mail, er det netop baseret på dit eget mailprogram. Det er hermed herinde, du kan læse dine mails. Fortryder du din mailadresse eller opstår der noget, der gør, at du vil slette din mail – har du stadig mulighed for det. Ønsker du ikke at modtage spam, har du også mulighed for at filtrere din indboks og blokere de mails, der indeholder virus eller andet ubelejligt.

Sådan opsætter du en webmail
Sådan opsætter du en webmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.