Vælg selv, hvad du ser med streaming

Vælg selv, hvad du ser med streaming
Vælg selv, hvad du ser med streaming

Måden hvorpå man i dag ser tv har ændret sig meget. Tidligere havde man et par kanaler, som man skiftede mellem.

I dag er det helt anderledes. For i dag er der stort set ingen der ser flow-TV. Folk de bruger forskellige streamingtjenester og ser film og serier på den måde. Det vil sige, at i langt højere grad selv bestemmer hvilke film og serier de ser. Det er en stor frihed da det gør, at man ikke er afhængig af, at man er heldig at det lige er ens yndlingsprogram der er på når man tænder. For dig, der ofte er utilfreds med hvad der bliver vist i fjernsynet, så bør du i stedet for købe dig adgang til nogle tjenester, som viser forskellige ting.

En dokumentar i ny og næ er godt

At se fiktionsserier er rigtig godt af mange grunde. Blandt andet er det med til at højne din empati. For når du ser på andre mennesker, som handler på den ene og den anden måde kan du ikke lade være med at sætte dig i deres sted. Det er en sund ting, som gør, at du dermed også kan sætte dig bedre ind i bevæggrundene for dine medmennesker. Du kan også vælge at lave dokumentarer da det er et marked, som stiger. Det gode er, at alle kan lave en dokumentar, hvis blot du har en historie at fortælle.

Det kan være økonomisk svært i starten hvis ikke du har så mange penge. Ikke desto mindre bør du dog altid betale penge til en a-kasse så som FTFa, som er en god a-kasse for mange forskellige mennesker.

Pas på dig selv og din økonomi

At lave dokumentarer er ikke nødvendigvis så fornuftigt, men det er dog alligevel en god ting at gøre. Find ud af om Krifa kan hjælpe dig som a-kasse i denne henseende da det giver dig en stor sikkerhed i dit arbejde og i dit liv generelt.

Snak med andre om hvad du ser

Hvis der er én ting, som folk snakker på når man er på arbejde så er det film og serier. Det er nemlig en ting, som alle kan snakke med om og derfor er det en rigtig god måde at komme i kontakt med folk på. Er man ikke så god til at dele ud af ens følelser og tanker er det en god måde at komme i snak med folk på.

Du kan altid stille spørgsmålet “Har I fået set den nye film?”. Det er et godt spørgsmål, som folk altid vil svar på meget direkte. Enten har man set filmen eller også har man ikke. Dernæst kan man snakke videre om løst og fast.

Vælg selv, hvad du ser med streaming
Vælg selv, hvad du ser med streaming

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.