3 begivenheder i fjernsynet og på streaming du ikke må gå glip af

3 begivenheder i fjernsynet og på streaming du ikke må gå glip af
3 begivenheder i fjernsynet og på streaming du ikke må gå glip af

I dag er der næsten uendelige muligheder for at blive underholdt af diverse film, tv-serier, programmer og begivenheder i fjernsynet. Der findes ikke længere kun det klassiske flow-tv format. I dag er der også et hav af streamingtjenester at vælge imellem, som hele tiden udkommer med nyt indhold, der har til formål at underholde dig i den ene eller anden forstand. Nogle gange kan det nemt føles som en uoverskuelig jungle at finde ud af, hvad man skal se, da udvalget er så stort, og man vil helst ikke spilde tiden ved at bruge for lang tid på at vælge hvilket program, man skal se. Uanset om du er til film, tv-serier, sport eller livsstilsprogrammer, er der i hvert fald garanti for, at du kan finde noget, du kan lide på den ene eller den anden platform. I artiklen herunder har vi samlet tre begivenheder som vises i fjernsynet og på streaming, som du ikke må gå glip af i den kommende tid.

The Oscars

Hvis du er til flotte kjoler og prisuddelinger fra Hollywood, så skal du holde dig vågen natten mellem søndag den 25. april og mandag den 26. april, hvor dette års Oscar uddeling finder sted. Dette års Oscar fest skulle oprindeligt have været afholdt i februar, som det plejer, men på grund af covid-19 er den blevet rykket et par måneder frem. Dog vil du også kunne se Oscar uddelingen efterfølgende på en streamingtjeneste, hvis du ikke har tiden eller muligheden for at holde dig vågen. Hvis du ønsker lidt ekstra spænding til den store prisuddeling, kan du med fordel oddse på alle dine favoritter. Du kan nemt finde en oversigt over alle Oscar odds, så du kan være klar til at heppe på dine favoritter.

Ny sæson af The Handmaid’s Tale

En af de bedste serier i nyere tid har snart premiere på dens fjerde sæson. Det er naturligvis The Handmaid’s Tale vi snakker om. Fjerde sæson af den prisbelønnede serie har været længe undervejs på grund af covid-19 pandemien, men nu er der langt om længe kun en uge til, at vi får et gensyn med June og hendes kamp for frihed i det kvindeundertrykkende samfund Gilead. Der er lagt op til en hæsblæsende sæson, der samler op på den stærke og rørende afslutning fra tredje sæson, hvor June ofrede sig selv for at redde de mange børn i Gilead.

Masser af Superliga fodbold

Hvis du ikke er så meget til hverken prisuddelinger eller The Handmaid’s Tale, så er der i den kommende tid også masser af Superliga fodbold på programmet. Superligaen har nu bevæget sig fra grundspillet til henholdsvis slutspil og kvalifikationsspil, så der er masser af spændende kampe på programmet. Holdene i slutspillet kæmper om en plads i toppen af ligaen, hvor der er mulighed for at vinde medaljer, mens holdene i den nederste del af ligaen lige nu kæmper for at blive i Superligaen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.