Hvorfor Netflix-brugere er så Glade for den nye Ingen- Autoplay Funktion

Det bør ikke komme som en overraskelse, at folk ofte er meget aggressive på internettet hvis de er utilfredse. Netflix har i de seneste år fået en hel del klager online, af én simpel grund: deres autoplay-funktion. I år besluttede den kæmpe virksomhed sig for at lade brugerne kunne deaktivere autoplay. Men hvorfor var tusinder af Netflix-brugere så oprevede over en tilsyneladende harmløs funktion? Hvordan kunne korte trailere gøre så mange mennesker rasende, til det punkt, at et gigantisk selskab endelig foretog en ændring? Vi dykker ned i dette spørgsmål lige nu.

Hvorfor Netflix-brugere er så Glade for den nye Ingen- Autoplay Funktion
Hvorfor Netflix-brugere er så Glade for den nye Ingen- Autoplay Funktion

Hvad er Autoplay på Netflix?

Hver gang du browser hjemmesiden efter nye serier eller film, starter en trailer som standard. Dette kan være praktisk, hvis du vil have en fornemmelse af, hvad den pågældende serie eller film handler om. Det giver dig mulighed for hurtigt at beslutte hvad du skal se, fra den store pulje af indhold, Netflix tilbyder. Og i betragtning af at der er næsten 14.000 titler i Netflix-biblioteket, er det en vigtig funktion.

Men hvis du søger efter noget mere specifikt og vil gøre det i fred og ro, kan det hurtigt blive irriterende.

Brugere Klager Over Funktionen Online

Netflix-abonnenter sparede ikke på deres mange offentlige klager over autoplay-funktionen. De hævdede, at det gjorde browseroplevelsen for støjende, stressende og kaotisk. Over hundredetusind mennesker underskrev endda en online indsamling, der anmodede Netflix om at fjerne funktionen. Dette giver mening. Når alt kommer til alt, har du så lyst til at blive bombarderet med alle mulige introduktioner til serier og film, efter en lang og stressende dag?

Netflix besluttede sig for at lytte til deres brugere og ændre det, måske for at konkurrere med lignende virksomheder, der tilbyder live streaming og mere fleksible planmuligheder. Fra februar 2020 gav streaminggiganten brugerne en udvej fra autoplay-standarden.

Det ser ud til at have glædet millioner af Netflix-brugere, der var meget glade for denne ændring. Internettet blev hurtigt oversvømmet af hundredvis af artikler og nyheder, der kaldte autoplay-funktionen “irriterende” og “forfærdelig.” Dækningen var ikke begrænset til personlige blogs, sociale medier eller opslagstavler som Reddit. Store nyhedsorganisationer (inklusive Forbes, CNBC og The Verge) fangede også historien, med forfattere, der nu selv er glade Netflix-abonnenter..

Sådan Deaktiverer du Autoplay på Netflix

Hvis du vil stoppe trailere fra at spille automatisk, kan du gøre det nu. Log ind på din konto og gå til fanen Konto. Rul derefter ned til Profil og Forældrekontrol, og vælg den konto, du vil deaktivere autoplay på. Bliv ved med at rulle, og klik på “Skift” ved Afspilningsindstillinger. Til sidst skal du krydse feltet for automatisk afspilning af forhåndsvisning under browsing på alle enheder, af.

Hver bruger, der er bundet til din konto, skal også tage disse trin på deres profil for at deaktivere autoplay. Og mens lydløs browsing ikke er standard for nye profiler og nye konti, er det rart at få valget.

Fra 2020 besluttede Netflix endelig at gøre abonnenter glade. Det giver nu brugerne mulighed for at deaktivere autoplay (visning af trailere til film og serier på hjemmesiden) på deres konti. Takket være denne ændring kan du få en mere støjsvag Netflix-oplevelse – fri for spoilere og modbydelig musik – ved at ændre et par ting i dine kontoindstillinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.