3 tips til dig der vil spare penge på tv-streaming

3 tips til dig der vil spare penge på tv-streaming
3 tips til dig der vil spare penge på tv-streaming

Er du træt af at betale så mange penge hver måned for dine streamingtjenester, og vil du gerne i gang med at spare penge på lige netop denne post på dit månedlige budget, kan det være godt at følge med her.

For vi kigger nemlig på en række løsninger til dig, der gerne vil spare penge på de månedlige streamingtjenester. Og det er slet ikke så svært, som det måske lyder.

Undgå at vælge for mange tjenester

For det første kan det være en rigtig god beslutning at undgå at tilmelde dig for mange tjenester. Der er nogle, der vælger at have abonnement på alle mulige former for streamingtjenester, men reelt set bruger de måske kun halvdelen eller endnu mindre.

Er du derfor typen, der har tilmeldt dig alt for mange tjenester, i forhold til dit forbrug af streaming, kan det være en rigtig god ide at opsige de abonnementer, du ikke får brugt. Du kan jo starte med at afmelde de tjenester, som er over en måned siden, du har brugt.

Har du brug for flere penge, kan du læse mere om, hvordan du optager et lån her.

Del dit abonnement med andre

Dernæst kan du også spare penge ved at gå i gang med at dele dit abonnement med andre. Det kan være din familie eller venner. Ofte er det muligt at dele sit streaming abonnement med andre, så I på den måde kan deles om et enkelt abonnement.

Har du eks. to søskende, er der jo ingen grund til, at I har et Netflix abonnement hver, hvis I kan deles om et enkelt. På den måde bliver dine udgifter til streaming skåret ned med 66%, hvis du bare kan finde to andre at dele med.

Vælg den rette type abonnement

Sidst, men ikke mindst, er det også meget vigtigt at huske at vælge det rette abonnement, som passer med det indhold du gerne vil se. Ser du eks. aldrig sport, er der jo ingen grund til at have Viaplay Sport, hvis det nu er tilfældet.

Eller ser du aldrig live tv, er der ingen grund til at have det med i dit TV2 Play abonnement.

Så det kan være godt lige at gå dine tjenester og abonnementer igennem, så du kan finde ud af, om du har valgt den rette type abonnement alle steder.

Streaming i Danmark bliver kun bedre

Der er ingen tvivl om, at streaming er kommet for at blive. Og med udviklingen over de sidste par år, ser det også kun ud til, at streaming kun bliver bedre og bedre i Danmark. Der kommer hele tiden nye tjenester, og der kommer hele tiden mere og mere indhold til rådighed.

Bare i Danmark har vi jo mulighed for at bruge over 10 forskellige streamingtjenester, så der er rigtig gode muligheder for at finde lige netop den type programmer, serier eller film, som du er til.

Er du endnu ikke kommet i gang med at streame, er det bare med at kaste dig over det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.