Kaffe og serier går hånd i hånd

Kaffe og serier går hånd i hånd
Kaffe og serier går hånd i hånd

Der er ingen tvivl om, at kaffe og serier går hånd i hånd. Det bliver bare meget mere hyggeligt at sætte sig til rette foran skærmen, hvis du har en varm kop kaffe i hånden, du lige har lavet. Gør du det ikke allerede, bør du måske gøre det til en vane at brygge dig en god kop kaffe hver eneste gang, du har tænkt dig at sætte dig ind foran fjernsynet for at se videre på din serie.

Bryg god kaffe derhjemme

Vil du gerne være sikker på at kunne lave god kaffe, når du skal sidde og hygge dig med en serie, kan det være godt at lære at brygge god kaffe derhjemme. Det kan blandt andet herunder være en god idé at anskaffe dig en rigtig god kaffemaskine, så du har mulighed for at lave lige netop den kaffe, du er glad for. Er det fx en espresso eller en cafélatte, er det jo dejligt med en maskine, der kan lave den type kaffe, du godt kan lide.

Sådan får du et stort udvalg af serier at vælge imellem

Har du svært ved at finde serier, som du gerne vil se, kan det være, at du skal give dig selv et lidt større udvalg af serier at vælge imellem. Her kan det være en rigtig god idé at have abonnementer hos en række streamingtjenester, så du ikke bare skal nøjes med at vælge mellem en eller to tjenester, når du skal finde dig en ny serie. Derfor kan det være en rigtig god idé at oprette dig hos bl.a. Netflix, HBO Nordic, Viaplay, Disney Plus, TV2 Play og hvad der nu ellers findes på det danske marked.

Svært ved at vælge din næste serie?

Har du svært ved at finde ud af, hvad du skal se næste gang, og har du ikke lige noget liggende på din liste, er der her et par idéer til, hvad du kan gøre for at finde den næste serie, du skal kaste dig over.

  1. Du kan se trailere for nye serier for at finde inspiration.
  2. Spørg dine venner om der er en serie, de kan anbefale.
  3. Lyt til anbefalinger i podcasts om serier og film.
  4. Vælg ud fra dine interesser. Hvilken type serier plejer du at være til? Elsker du krimi så vælg en krimiserie.

Så er hyggen i top

Der er ingen tvivl om, at du med serier og kaffe er garanteret en hyggelig dag i sofaen. Så bliver det bare ikke bedre. Hos Kapselguiden finder du et stort udvalg af kaffekapsler, hvis du står og mangler nye.

Er du ikke til kaffe, kan du også finde kakao til Dolce Gusto lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.