Derfor er flow-tv stadig værd at bruge penge på

Derfor er flow-tv stadig værd at bruge penge på
Derfor er flow-tv stadig værd at bruge penge på

Kan du huske dengang i de gode gamle dage, hvor moderne koncepter som Netflix, Viaplay og HBO Max ikke var opfundet endnu? Dengang hvor man blot tændte for sit tv og håbede på, at der var noget interessant og spændende at se. Måske havde man endda en masse kanaler, som man kunne zappe rundt mellem. Det var så dejligt nemt.

I dag er aftenunderholdningen delvist overtaget af de mange streamingtjenester, som der kun bliver flere af dag for dag. Men er flow-tv så et overstået kapitel? Svaret er nej. Dette er der flere gode grunde til. Læs med herunder, og bliv overbevist om, at flow-tv faktisk stadig er værd at bruge penge på den dag i dag.

Vil du vide mere om forskellene på streaming og flow-tv, så læs denne nyere streaming guide.

Du får adgang til unikke film- og tv-oplevelser

En af de ting, som streamingtjenester som Netflix og Viaplay bryster sig med, er, at du selv kan vælge mellem tusindvis af serier og film. Dette lyder umiddelbart meget godt, men der er faktisk også en bagside. For det enorme udvalg af valmuligheder gør det også uoverskueligt for brugeren. I og med, at man på egen hånd skal udvælge, hvilken film man gerne vil se fredag aften, så bliver ens filmindtag også indskrænket til ens umiddelbare og begrænsede smag.

Dette undgår du med flow-tv. Her er der nemlig en kompetent redaktør, der nøje har udtænkt, hvad du skal se. Det er ikke altid bedst at være sin egen kurator. Sommetider skal man udfordres på sine filmoplevelser og se film, som man ellers aldrig selv ville have valgt på Netflix. På den måde får man udvidet sin horisont. Følg dette link for at finde en billig tv pakke, hvis du kan se idéen i at holde fast i flow-tv.

Spar tid og energi med én beslutning mindre om dagen

Gør som de nogle af de mest succesfulde mennesker i verden; nemlig at skære ned på unødvendige beslutninger, som distraherer dig og flytter dit fokus fra det, der virkelig betyder noget. Det er derfor, at Mark Zuckerberg og Steve Jobs har præcis samme sæt tøj på stort set hver eneste dag. Så har de nemlig én beslutning mindre at træffe.

Det samme koncept kan du koble til dine vaner omkring aftenunderholdning. I stedet for at bruge masser af unødvendig tid og energi på at browse rundt mellem tusindvis af Netflix-titler, så kan du bare tænde for fjerneren, og så er beslutningen allerede blevet truffet for dig. Smart.

Derfor er flow-tv stadig værd at bruge penge på
Derfor er flow-tv stadig værd at bruge penge på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.