Hvilken streaming tjeneste skal du vælge?

Hvilken streaming tjeneste skal du vælge?
Hvilken streaming tjeneste skal du vælge?

Der er så frygteligt mange forskellige streamingtjenester derude i dag at det kan være rigtig svært at vide, hvilken en det er man skal vælge.

Her får du en lille oversigt over de forskellige muligheder og måske kan du dermed blive lidt klogere på, hvad det er for en af dem du skal vælge.

Klassikeren

Der er nogle streaming tjenester som har eksisteret igennem længere tid og stadigvæk kører det godt. Vi kender alle sammen navnet på dem og har endda lavet gode internet vittigheder ud af dem og en række memes.

Men selvom vi gør lidt grin med dem, så kører de skam stadig endnu og ved dem kan man hurtigt få sig en god service.

Fordi disse streaming tjenester er lidt gamle i skoene, så er de også klar over hvordan de skal håndtere det. Derfor har de ofte også en god kundeservice, hvor de er hurtige med hjælpen.

Samtidig har de ofte nogle rigtig gode aftaler med Hollywood og får dermed nogle rigtig gode og populære serier og film på deres platform til frit rådighed for deres brugere.

Så hvis du gerne vil have en god og pålidelig streaming tjeneste, så bør du skæve lidt ekstra til disse gamle klassikere. De kan skam noget endnu.

Til danskeren

Hvis du gerne vil holde fast i lidt dansk TV, så er det en god ide at vælge TV Play. Her kan du både se en række udenlandske film og serier. Men samtidig får du adgang til de gode danse serier og udsendelser, som TV2 også udsender på deres forskellige kanaler.

Det er ideelt for dig som gerne vil holde lidt fast i den danske underholdning og støtte en dansk virksomhed også.

De nye

Der popper hele tiden nye streaming tjenester op og hvis du allerede er godt bekendt med de gamle versioner, så kunne det være en god ide for dig at prøve af.

Hvis du godt kan lide at prøve nye ting af og gerne vil være med på det allernyeste, så bør du så absolut prøve en af disse nye streamingtjenester af.

De kan ofte noget som andre ikke kan. Og ofte giver de endda en meget bedre pris, fordi de netop er så nye i skoene og skal have samlet en masse brugere sammen.

Du kan altså måske endda spare nogle penge ved at gå fra en af de gamle klassikere og over til en nyere version.

Vær dog opmærksom på at ikke alle disse nye platform endnu har fået gode aftaler hevet hjem med hollywood. Derfor kan det godt være nogle lidt mindre kendte film, du får adgang til. Men hvis du ikke har noget imod ikke at se det allernyeste, så er det jo fint. Så er det bare at melde sig til.

Hvilken streaming tjeneste skal du vælge?
Hvilken streaming tjeneste skal du vælge?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.