Flere skifter flow tv ud med streaming

Flere skifter flow tv ud med streaming
Flere skifter flow tv ud med streaming

Flere og flere danskere er begyndt at afmelde det traditionelle tv-abonnement eller de populære tv-pakker, som vi ellers har været vant til at have som en del af husholdningen i mange år.

Der er nemlig kommet nye spillere på markedet. Streamingtjenesterne. Og de er ofte meget billigere at gøre brug af, samtidig med at det giver forbrugeren mulighed for at vælge lige netop de kanaler eller tjenester, de vil have adgang til. Dermed er de ikke presset til en masse indhold, som du kan være det i de store tv-pakker, der bugner af kanaler, der alligevel sjældent bliver set.

Hvordan ser du tv?

Hvis det lyder interessant for dig, kan det være en god idé at tænke lidt over, hvordan du ser tv i dag, og hvor meget tv du ser. Ser du meget flow tv? Eller er det alligevel primært Netflix, Viaplay og TV2 Play, der kører på dit tv? I så fald kan det være en god idé at overveje helt at opsige tv-pakken for kun at have streamingtjenesterne i dit private udvalg.

Tv-pakkerne koster ofte flere hundrede kroner hver eneste måned, og hvis ud 80-90% af tiden alligevel ser tv via en streamingtjeneste, er der jo ingen grund til at betale for det.

Giver det mening at betale for den store tv-pakke?

For langt de fleste mennesker vil der kunne spares mange penge ved at skifte over til at bruge streamingtjenester i stedet for at have eks. den store tv-pakke. Husk at tjekke 4g dækning kort, hvis du også overvejer at skifte til en ny teleudbyder.

Ser du som regel bare TV2 og DR’s kanaler, og har du den store tv-pakke til over 500 kroner om måneden, vil du kunne spare rigtig mange penge ved at skifte over til at bruge DRTV og TV2 Play i stedet for.

Streaming er blevet nemt og enkelt

For et par år siden, hvor vi stadig ikke helt havde taget streaming til os, var det måske svært at forholde sig til, hvad streaming var for en størrelse, og hvordan det egentlig gav bedst mening at bruge det.

Men nu er der kommet så mange gode tilbud på markedet, så mange specifikke tjenester og muligheder, så du kan skræddersy lige netop den sammenblanding, der giver mest mening for dit tv forbrug. Og alle kan lære at gøre brug af det.

Vælg ud fra dine præferencer og interesser

Når du vælger streamingtjenester frem for en tv-pakke, kan du skræddersy dine valgmuligheder. Ser du aldrig Netflix, eller har du ingen interesse i Dplay’s programmer, kan du jo bare vælge dem fra.

Og uanset om du vil have live tv, film og serier eller sport, kan du finde en streamingtjeneste, der kan levere det til dig. Og så er det godt at huske på, at DR’s egen service, DRTV, altid er gratis at bruge, ligesom du også frit kan gøre brug af Youtube eller lignende tjenester, hvis du ikke ønsker at betale for en tjeneste. Det kan spare dig for mange penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.