4 grunde til at skifte fra flow tv til streaming

4 grunde til at skifte fra flow tv til streaming
4 grunde til at skifte fra flow tv til streaming

Er du endnu ikke skiftet helt fra flow tv til streaming, er der her et par gode grunde til, hvorfor du seriøst bør overveje det.

Flere og flere vælger at droppe det traditionelle tv-signal og skifte over til streaming i stedet for. Her er grundene til, du også bør droppe din tv-pakke og få streamingtjenester ind i husstanden.

1 – Du kan spare mange penge

For det første er muligt at spare en masse penge. Har du den store tv-pakke, og ser du som regel bare DR og TV2 alligevel, kan du altså skifte fra en tv-pakke til 550 kroner om måneden ned til DR TV og TV2 Play, hvor den ene er gratis og den anden koster under 150 kroner om måneden.

Begge tjenester har endda også gode film med gode filmiske virkemidler, og der er bunker af serier, underholdning og meget andet, som du sagtens kan få tiden til at gå med.

2 – Betal kun for det du ser

Hele problemet med tv-pakkerne er jo, at du som regel får mange flere kanaler med, end hvad du egentlig ser, og at pakkerne som regel koster mange hundrede kroner hver eneste måned. Det er mange penge for noget, hvor du alligevel kun ser måske 20% af kanalerne.

Med streaming vælger du selv de tjenester, du vil have adgang til, og du kan dermed selv bestemme, om du vil have en, tre eller 10 forskellige tjenester til rådighed. Så styrer du selv, om du vil have adgang til programmer om kunst, sport eller bare en masse gode serier.

3 – Du er ikke afhængig af tv-programmet

Når du ser programmer via streaming, bestemmer du også helt selv, hvornår du vil se de forskellige programmer. Du er ikke afhængig af at skulle sidde klar foran fjernsynet klokken 21 for at være klar til at se det næste afsnit af Landmand Søger Kærlighed.

Du vælger bare det program, du vil se, når du vil, og så er det ellers klar til dig. Slut med at bruge tv-programmet.

4 – Du kommer ikke til at mangle noget

Mange er bange for, at de ikke kan se alle de programmer, de ser i tv, når de skifter over til streaming. Men stort set alle de ting, du ser i tv, ligger også tilgængelige på kanalens streamingtjeneste.

Med mindre der er tale om specielle programmer eller særlige film, kan du se langt de fleste ting på streaming. Så du kommer ikke til at mangle noget, bare fordi du skifter væk fra tv-pakken og over til streaming.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.