Gør dig klog på streaming

Gør dig klog på streaming
Gør dig klog på streaming

Der er de mennesker, der kender alle skuespillere, ved hvilken film der vandt en Oscar sidste år og som altid ved hvad der kommer af nye film i det nye år. Disse mennesker er der få af, men de er gode at kende. Og er man selv sådan en person, så bør man udnytte det professionelt. En ting man kan gøre, er at lave en blog eller en podcast. Folk er nemlig altid interesserede i at høre meget mere om dette. Derfor kan det være en ide, at man slet og ret begynder at fortælle andre mennesker om ens viden. For selvom man måske ikke selv synes, at det er så imponerende, at man ved så meget om så smalt et emne, så kan det sagtens være, at andre synes, at det er imponerende. Det gode ved en podcast er, at dem der lytter er interesserede og dem der ikke er interesserede, blot kan vælge ikke at lytte.

Find dit medie for snak om tv og serier

Når du har besluttet dig for, at du ønsker at udkomme med din viden på en eller anden måde skal du blot finde ud af hvilket medie du skal bruge. Det første og mest oplagte du sikkert kommer til at tænke på er nok at lave en blog. Det skrevne ord er altid en god måde at udkomme med en viden og et budskab på. Der er dog sket noget med medieforbrug de seneste år. Fra at læse meget er vi mere auditivt opmærksomme. Det vil sige, at der er mange flere, der kan lide at lytte til hvad folk har at sige end at læse hvad de har at sige.

Det taler for, at du i stedet for at starte en blog, starter en podcast. At folk kan høre din stemme og på den måde lære dig at kende er også rigtig vigtigt. Find låneinformationer her hvis du ønsker at låne nogle penge så du kan starte din egen podcast op. For måske kan du slet ikke nå at arbejde så meget som du plejer. Det er et problem du blot kan løse ved at tage et lån og finansiere dit forbrug på den måde for en periode.

To værter er altid bedst

Når du laver en podcast, er det vigtigt, at du overvejer om du har de rette omgivelser til det. For det første er det vigtigt, at du har et sted du kan lydisolere. Og så er det også vigtigt, at du har godt lys så du kan læse manus op og lignende. Find en god glødepære du kan sætte i din lampe så du har de bedste forudsætninger. Det går nemlig ikke, at du sidder og laver en podcast, som andre efterfølgende streamer, hvor man kan høre, at du ikke har styr på hvad du skal sige. Med det rette lys ved du præcis hvad du skal sige hele tiden.

Gør dig klog på streaming
Gør dig klog på streaming

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.