Sådan kommer du i julestemning med TV og aktiviteter

Sådan kommer du i julestemning med TV og aktiviteter
Sådan kommer du i julestemning med TV og aktiviteter

Kæmper du en brag kamp for at komme i julestemning? Lad dig ikke fortvivle – der er nemlig stadig håb for at komme i den rette stemning. Det kræver nemlig som regel ikke mere end en god julekalender og et hyggeligt julemarked med familien eller kæresten. Nedenfor kan du læse meget mere om, hvordan du kommer i den rette julestemning.

Jul på Vesterbro – en klassiker, du skal se

Hvis du ikke allerede har set den, bør du kaste dig ud i en klassiker af en julekalender – nemlig  Jul på Vesterbro. Det er en julekalender, de færreste blot ser en enkelt gang. Faktisk er der mange gode grunde til at gentage succesen og lade den underholde derhjemme hver december. Selve handlingsforløbet tager udgangspunkt i hovedkarakteren, Stewart Stardust. Han er kaptajn og pølsemand og bliver spillet af komikeren, Anders Matthesen.
Stewart bor på Vesterbro med sin kone, Vivian og søn, Danny. Her lever han i bedste velgående med et gåpåmod, fordi han blandt andet har fået muligheden for at placere sin pølsevogn på Christiansborg Slotsplads. Dog er der indimellem konflikter, der optrapper, og situationer hvor Stewart må knokle lidt ekstra for at få det hele til at løbe rundt. De mange forskellige situationer gør julekalenderen både underholdende og interessant at følge med i. Det er derfor en oplagt mulighed at sætte den på, når du rigtigt skal i julestemning.

Tag på julemarkedet med familien

Hvis du netop har svært ved at komme i julestemning, bør du overveje at tage på julemarked. Det er en oplagt idé, eftersom det er indbegrebet af julehygge og traditioner. Der findes et hav af forskellige julemarkeder rundt omkring i landet, som du med fordel kan benytte dig af. Du kan for eksempel overveje at finde et julemarked nær dit lokalområde. Her er der både mulighed for at kigge på julepynt, spise æbleskiver eller opleve nisselandskaber.
Der findes desuden mange andre aktiviteter på de forskellige markeder. Hvis du har børn, vil de helt sikkert få stor glæde af at tage med på julemarked. Her er nemlig aktiviteter for både store og små, så hele familien kan få en god oplevelse. Derudover vil du på lang afstand kunne dufte de brændte mandler og den varme julegløgg. Et julemarked vil derfor kunne giv dig en god oplevelse, hvor alle sanser og minder bliver bragt i spil.

Skab din egen julestemning

Selvom du tager på julemarked og ser julekalender, kan det stadig være lidt af et projekt at komme i julestemning. Det er klart, at julen afviger væsentligt fra barndommen, hvor alt syntes mere magisk. Dog er der stadig mulighed for at skabe din egen julestemning, hvis du blot tror nok på det. Både julemarkedet – og kalenderne – er netop en oplagt mulighed. På den måde er du sikker på, at du fører julen ind i dit hjem og kan genvinde de helt særlige følelser og minder, der er forbundet med julen. Det kræver hverken de store julefrokoster eller større arrangementer – du kan sagtens skabe stemningen ud fra små steps og tiltag.

Sådan kommer du i julestemning med TV og aktiviteter
Sådan kommer du i julestemning med TV og aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.