Gratis Chromecast med 4 måneders Viaplay

Har du ikke den nyeste Chromecast, så er muligheden her nu for en gratis Chromecast. Det kræver at du abonnerer på Viaplay i 4 måneder til 89 kr./måned, men så får du også din Chromecast helt gratis. Den samlede pris bliver dermed på 4 x 89 kr. = 356 kr.

Få en gratis Chromecast, når du køber 4 måneders Viaplay
Få en gratis Chromecast, når du køber 4 måneders Viaplay

En Chromecast kan købes hos Google for 320 kr. Den samlede værdi er dermed 676 kr. Din samlede pris er 356 kr. og du sparer 48%

Kan du bruge den nye Chromecast og har du lyst til at se gode serier og film på dit TV, så er dette tilbud genialt til dig. Du finder tilbuddet her.

Hvad er en Chromecast?

Med en Chromecast kan du se film og TV-serier fra bl.a. Viaplay direkte på dit TV. Du styrer det hele fra den app, som du ønsker at caste til TV’et. Du går f.eks. ind på Viaplay fra din telefon eller tablet. Her trykker du på “Cast til TV” knappen, og dit TV er nu klar til at vise indhold fra denne app. Når du starter en serie eller film i app’en, så kommer signalet automatisk op på TV’et. Knappen “Cast til TV” vises kun i din app, hvis der er en Chromecast tilsluttet til dit TV.

Tilslutning af Chromecast til dit TV:

På den lille Chromecast dongle sidder der et lille HDMI kabel og en USB port. HDMI kablet tilkobler du til dit TVs HDMI port. Nu får dit TV et TV-signal fra Chromecast donglen, så du kan se film og serier på TV’et. Dette kræver dog at der er strøm på Chromecast donglen, hvilket sker via USB porten. Der følger et USB kabel med i pakken, og dette kobler du til én af dit TVs USB porte. Har du et ældre TV uden USB porte, så bruger du den medfølgende konverter til stikkontakten.

Med en Chromecast kan du se film og TV-serier direkte på dit TV.
Med en Chromecast kan du se film og TV-serier direkte på dit TV.

Hvad er Viaplay?

Viaplay er en streaming udbyder. Man kan også kalde dem for en TV udbyder, men til forskel fra de “gamle” traditionelle TV udbydere, så er der ingen faste kanaler. Programmer og film kommer derfor ikke på bestemte tidspunkter. I stedet kan du frit vælge imellem et hav af film og TV serier. Du vælger helt selv hvornår du vil se filmene og serierne, og du kan naturligvis pause eller spole i udsendelserne, som du lyster.

Viaplay, en TV udbyder hvor du helt selv vælger hvornår du vil se film og serier
Viaplay, en TV udbyder hvor du helt selv vælger hvornår du vil se film og serier

Man kan også betragte Viaplay som en gigantisk video fyldt med indhold, eller som et stort mediebibliotek, hvor du frit kan se alt det indhold du har lyst til for en fast månedlig pris. Prisen for at benytte Viaplay er 89 kr./måned.

Gratis Chromecast

Vi har allerede præsenteret tilbuddet fra Viaplay i toppen, men det var måske ikke så interessant, hvis du ikke vidste hvad en Chromecast er, eller hvad Viaplay tilbyder. Det ved du nu…

Derfor præsenterer vi tilbuddet igen. Abonner på Viaplay i 4 måneder til 89 kr./måned, og få en Chromecast helt gratis. Den samlede pris er 356 kr., hvilket er en besparelse på 48%

Se tilbuddet her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.