Hvad er Zetland og sådan prøver du Zetland gratis i 14 dage

Hvad er Zetland og sådan prøver du Zetland gratis i 14 dage
Prøv Zetland gratis i 14 dage

I mange år var det sådan, at man enten skulle vælge mellem lange gode artikler i en fysisk avis eller dårlig kvalitet på internettet. Men det har Zetland gjort opgør mod, hvor du får en masse gode dybdegående interviews og artikler.

Ofte betyder det, at de går bag større historier, så fokus er ikke på hurtige nyhedsartikler, som nettet ellers var kendt for i mange år. Zetlands mål er skabe kvalitet.

Prøv Zetland gratis i 14 dage
Prøv Zetland gratis i 14 dage

Hvad koster det?

God journalistik koster penge, og derfor skal du slippe 99 kr. om måneden. Det er et fornuftigt beløb, da du får kvalitet for alle pengene.

Prøv Zetland gratis i 14 dage

Hvor fungerer prøveperioden?

Du kan prøve Zetland gratis i 14 dage.

På den måde finder du hurtigt ud af, om du synes, om det er pengene værd.

Prøv Zetland gratis i 14 dage

Hvilke enheder virker Zetland på?

Du kan læse Zetland på alle enheder, hvor du kan komme på nettet. Desuden kan du også høre deres artikler, så du kan høre dem, når du pendler til dit arbejde.

Hvad skal du forvente?

Du skal forvente, at du får nyhedsartikler, som udfordrer den måde, som du tænker på. De skriver selv på deres hjemmeside, at de går mere op i sammenhænge end sensationer. Så avisen er til dig, som godt kan lide at blive klogere på verden omkring dig.

Hver morgen kan du lave en lytteliste over relevante artikler for dig, så du kan høre artiklerne, mens du laver noget andet. Senere på dagen sender de et nyhedsbrev med relevante artikler, så du er sikker på, at du ikke går glip af noget.

Det er grunden til, at Zetland hurtigt er blevet en digital avis, som du hører om alle steder på de sociale medier.

Når du signer dig op hos dem, slipper du også for reklamer. Selv i prøveperioden er der ikke nogle reklamer, så du får samme oplevelse i prøveperioden som efterfølgende.

Du kan starte din gratis prøveperiode på 14 dage ved at klikke her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.