Læs bøger gratis i 14. dage med Mofibo

Læs bøger gratis i 14. dage med Mofibo
Læs bøger gratis i 14. dage med Mofibo

Hvad er Mofibo

På Mofibo får du adgang til en række bøger og lydbøger, som du kan læse eller høre på din table eller mobil. Det fungerer ved, at du får et fast abonnement, og så kan du læse så mange bøger, som du har lyst til hver eneste måned.

Det fungerer ved, at du henter deres app til iPhone eller Android, og så kan du læse og høre bøger direkte på din mobil eller tablet.

Læs bøger gratis i 14. dage med Mofibo
Læs bøger gratis i 14. dage med Mofibo

Hvilke bøger kan du læse?

De har et kæmpe udvalg af bøger inden for en række forskellige genre. Så der er noget for enhver smag. De har endda bøger på både dansk og engelsk. De har over 500 engelske titler.

På dansk har de titler inden for krimi, romantik, spænding, forretning osv. Du finder de samme genre, som du ville finde, hvis du går i en boghandel.

På hvilke enheder kan du læse bøgerne?

Du kan kun læse bøger på alle mobiler, som har enten ios eller Android. Ios er styresystemet for iPhones og Android er stort set resten af markedet. Grunden til at du kun kan læse på disse enheder skyldes, at Mofibo kræver, at du henter deres app.

Det betyder, at du ikke kan læse bøger fra Mofibo på e-readers eller din computer. For de fleste ville dette ikke være et problem, men det er værd at vide, inden du investerer i et abonnement.

Besøg Mofibo her

Hvor mange enheder må du læse på?

Du kan sagtens både bruge Mofibo på din mobil og tablet. På den måde kan du sagtens fortsætte læsningen hele dagen.

Når du er logget ind, husker systemet, hvor langt du er nået i bogen. Dvs. at når du læser på din tablet, inden du skal sove, så kan du fortsætte læsningen på mobilen, når du pendler til dit arbejde.

Kan man bruge Mofibo i udlandet?

Ja, du kan bruge det overalt, så du kan sagtens tage Mofibo med på ferie. Men for at undgå en dyr mobilregning pga. data, kan du hente dine bøger ned på app’en.

Dog behøver du ikke gøre det hjemmefra, da du blot skal benytte wifi.

Hvad koster Mofibo?

Det koster 129 kr. hver måned, når prøveperioden er slut.

Hvordan fungerer Mofibos prøveperiode?

Du får 14 dages prøveperiode.

Du skal blot skrive dig op og så kan du hente deres app og logge ind. Efter 14. dage bestemmer du selv, om du vil fortsætte.

Besøg Mofibo her

Hvordan afmeldes Mofibo?

Der er ingen binding, så du kan altid afmelde dig. På den måde kan du sagtens prøve det af i en længere periode og afmelde, hvis det ikke var noget for dig.

Hvis du elsker at læse bøger eller høre lydbøger, så er denne app det perfekte valg til dig.

Kom i gang med din gratis prøveperiode på Mofibo ved at klikke her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.