Netflix er i Danmark – Prøv en måned gratis

Netflix er nu opstartet i Danmark, og du kan prøve den første måned helt gratis. Ved tilmelding skal du indtaste dine kreditkort oplysninger, så Netflix automatisk kan hæve betaling for efterfølgende måneder, hvis du fortsætter med at bruge deres services. Du skal altså selv huske at afmelde dig inden den første måned udløber, hvis du ikke er tilfreds og derfor ikke ønsker at forlænge.

Netflix - første måned gratis
Netflix – første måned gratis

Når du tilmelder dig skal du vælge om du vil logge ind med din Facebook konto, eller om du vil oprette et nyt login. Hvis du vælger Facebook, så har du mulighed for at dele med dine venner hvilke TV-serier og film du ser. Derefter kommer du til kreditkort oplysningerne. Når disse er godkendt, bliver du præsenteret for et kort spørgeskema omkring dine interesser. Spørgeskemaet omhandler hvilke genrer du interesserer dig for, så Netflix kan præsentere de TV-serier og film, som der er størst sandsynlighed for, at du ønsker at se.

Gør Netflix personlig
Gør Netflix personlig

Har du ikke valgt at dele dine aktiviteter på Facebook, så vil du gentagne gange blive spurgt om netop dette. Netflix ønsker at du deler på Facebook, så de kan sprede kendskabet bedst muligt og få flest mulige kunder. Om du ønsker at dele på Facebook er naturligvis helt op til dig selv.

Når du bevæger dig rundt på Netflix hjemmesiden, så vil du som udgangspunkt blive præsenteret for alle resultater som Netflix vurderer relevante for dig. Dette gælder både film og TV-serier. I toppen af siden kan du vælge dig ind under specifikke genrer og her eksempelvis vælge TV-serier.

Netflix - vælg genrer
Netflix – vælg genrer

Børneindhold har fået deres helt eget menupunkt. Her kan du også vælge dig ind under underkategorier, som eksempelvis “Disney” eller “Animeret”. Som far til en søn på 3 år, så synes jeg personligt at denne opdeling er fantastisk. Dermed kan man gennemgå børneindholdet sammen med børnene, uden at deres opmærksomhed fanges af noget “forkert” voksen indhold.

Selve afspilningen af indhold fungerer uden problemer. Jeg startede med at vælge den amerikanske TV-serie “Dexter”. Herefter startede afspilningen af afsnit 1 i sæson 1.Via menuen i bunden kan man hurtigt vælge et af de andre afsnit i serien.

Streaming af Dexter hos Netflix
Streaming af Dexter hos Netflix

Første indtryk af Netflix er særdeles lovende. Vi glæder os til at se udviklingen på streaming markedet de næste måneder.

Netflix har gjort deres indryk i Danmark, og de har gjort det godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.