Nyd en lækker grillet bøf og sæt god musik på fjernsynet

Nyd en lækker grillet bøf og sæt god musik på fjernsynet
Nyd en lækker grillet bøf og sæt god musik på fjernsynet

Trænger I til en rigtig kæresteaften, hvor I bare hygger jer der hjemme? Overrask kæresten med en lækker date, der står på afslapning, hygge, kærestetid og lækker mad. I denne artikel vil du få lidt tips til en perfekt hjemmedate og samtidig få nogle fif til, hvordan du kan lave den perfekte middag, der smager som om, den er lavet på en fancy restaurant.

Lav mad på gasgrill

Kvinder elsker at blive forkælet, og af en eller anden grund, så elsker mange mænd at grille. Maden smager også bare anderledes og mere autentisk, når den er lavet på en grill, i forhold til hvis den er lavet ved komfuret. Det kan dog være lidt svært at planlægge og overraske med en lækker middag, hvis du skal have gang i en kulgrill og du har en vis tidsbegrænsning på, hvornår din kæreste kommer hjem og hvor maden gerne skulle være klar. Kulgrillen kan i nogens øjne give en ekstra lækker, røget smag til kødet, men der er den ulempe, at det tager tid at varme kullene op, og du får ikke en jævn varme igennem længere tid.

Har du brug for en pålidelig grill, skal du i stedet vælge en gasgrill. Denne tændes blot på en knap, og du skal sådan set ikke gøre andet. Slut med tunge sække med kul, kulstartere, avispapir, tænd briketter og hvad der ellers hører til den gammeldags kulgrill. Gasgrillen har udelukkende brug for at have en gasbeholder tilkoblet. Selvom du griller ofte, så kan du sagtens have din gasbeholder i et halvt eller et helt år, så på den front er det også billigere i længden end at købe kul hele tiden.

Fancy mad hele året rundt

Med en gasgrill bliver det også sjovt at lave mad på grill hele året rundt. Du kan lave nytårsstegen, juleanden og stort set alt på grill, og det smager bare meget bedre. Det er dog en kunst at lave god mad på en gasgrill. Der er både direkte og indirekte varme, og der findes så meget smart tilbehør, der gør, at du kan lave fancy mad, som der laves på de fine restauranter.

Der er flere typer af gasgrill, helt fra den simple med to brændere til et stort og avanceret udekøkken. Priserne varierer derfor også fra et par tusind til adskillige tusinde kroner. Er du nybegynder, så start med en forholdsvis simpel gasgrill, så du nemt kan lære nogle gode teknikker. En af fordelene ved at lave mad på gasgrill er, at det ikke bliver tørt på samme måde, som hvis du laver det i ovnen.

Smart tilbehør til gasgrillen

Du kan eksempelvis få et rotisseri til kylling. Her drejer kyllingen simpelthen rundt ligesom en helstegt pattegris over bål. Det medfører, at kødsaften ikke drypper af, men forbliver i kødet og gør det mørt og saftigt. Det er også blevet rigtig populært at lave kylling med en øldåse – det er bare ikke sundt at bruge en rigtig øldåse på grund af de kemikalier, den udskiller under opvarmningen.

Her kan du i stedet få det rette udstyr, som er beregnet til at hælde øllen over i, så du stadig får den fantastiske smag i kødet. Du kan nemt lave steg på gasgrill, da du kan indstille varmen på den. Det er dog altid en god idé at benytte et stegetermometer, så du er sikker på, at kødet opnår den rette temperatur.

Lav en lækker menu på gasgrillen, smæk en hvid dug på bordet, sæt noget musik på fjernsynet og dekorer med hyggelige stearinlys og romantiske rosenblade. Efter spisning har du selvfølgelig gjort en romantisk film klar, som I kan hygge jer med under tæppet på sofaen med en kop varm kakao med flødeskum og en lækker slikskål på bordet.

Nyd en lækker grillet bøf og sæt god musik på fjernsynet
Nyd en lækker grillet bøf og sæt god musik på fjernsynet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.