Sådan har streaming ændret vore liv

Sådan har streaming ændret vore liv
Sådan har streaming ændret vore liv

Det kan føles som om, at streaming altid har eksisteret i vores liv, men det er faktisk ikke så længe siden, at vi kun kunne se flow-tv og dvd’er. På en måde var tingene lidt simplere dengang, fordi vi ikke skulle tage stilling til så mange forskellige valg, men alligevel har streaming også bragt meget godt med sig. Her kan du læse om, hvordan tv-streaming har ændret vores liv.

Ny viden er altid lige i nærheden

Det er blevet langt lettere at lære nye ting, efter vi har fået mulighed for at streame. Du kan altid finde en dokumentar om det, du gerne vil vide mere om. Det handler bare om at åbne din yndlingstjeneste og taste søgeordet ind, så får du en lang række muligheder, så du kan lære mere.

Du kan lære alt fra simple facts, som for eksempel hvornår går solen ned, til mere komplekse problemstillinger, der omhandler livets store spørgsmål. Der er lavet rigtig meget godt indhold, og efter streaming er blevet udbredt, er en masse spændende dokumentarer og serier blevet langt mere tilgængelige. Man kan sige, at der er sket en frigørelse af de visuelle medier, så det ikke længere kun er de store produktioner, som når ud til vores stuer, men også de mindre og lidt mere kantede.

Det er bare rigtig fedt at have mulighed for at lære mere, selvom uden at skulle på biblioteket. Det er en stor fordel for os alle, at vi kan blive klogere på verden, selv efter en lang dag på arbejdet, hvor vi gerne vil slappe af samtidigt.

Vi har mere tid

Det lyder måske paradoksalt, for vi har fået langt mere indhold at se, så hvorfor skulle dette generere mere tid? Men det er faktisk sådan, at vi før i tiden kunne bruge utroligt langt tid på at tilrettelægge og vente på, at vores yndlingsindhold blev vist. For eksempel kom yndlingsserien måske torsdag klokken 20:00, og så blev vi nærmest nødt til at sidde klar et kvarter før, ligesom vi blev nødt til at smide alt, vi var i gang med, så vi ikke gik glip af den.

Sådan er det ikke længere, for nu kan vi se den, lige præcis når vi har tid. Det betyder, at vi ikke behøver at udskyde resten af rengøringen til senere, at vi ikke skal skynde os at smide røret på midt i en samtale, og at vi sagtens kan nå at putte børnene i vores eget tempo. På den måde er hverdagen blevet lettere at strukturere, og det giver bare en følelse af, at vi har langt mere tid til andre ting.

Selvfølgelig kan vi så risikere at støde på noget nyt indhold, som vi kommer til at binge-watche, og så går der en masse tid med det, men så har vi i det mindste kontrol over, hvornår vi sætter på pause. Det handler jo mest af alt om viljestyrke, og det kan tv-streaming trods alt ikke holdes ansvarligt for.

Sådan har streaming ændret vore liv
Sådan har streaming ændret vore liv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.