Spar penge på din tv regning

Spar penge på din tv regning
Spar penge på din tv regning

Har du en tv pakke, kan det være, du har mulighed for at spare penge på din tv regning med en alternativ løsning. Der er mange danskere, der blandt andet har kanaler, som de aldrig ser.

Derfor kan det være en billigere løsning for dig at vælge den mulighed, hvor du selv blander din tv pakke og dermed kun vælger kanaler, du rent faktisk vil se.

Hvor mange af dine kanaler ser du rent faktisk?

Først og fremmest kan det være en god idé at gå over dine tv kanaler for at finde ud af, hvor mange af dem du rent faktisk ser. Hver eneste kanal du har i din tv pakke, er en kanal du betaler for. Så har du eksempelvis 10 kanaler, du aldrig skifter over på, har du altså 10 kanaler, du betaler for aldrig at se. Og det er ikke pengene værd.

Så er det jo bedre at vælge en anden løsning, hvor du kun betaler for de tv kanaler, du rent faktisk vil se, og kan du så ende med at spare penge oven i købet, er det jo bare en bonus.

Vælg dine kanaler vs. en tv pakke

Inden for de sidste par år er det blevet populært at blande sine egne tv pakker, så du ikke skal nøjes med de færdiglavede tv pakker fra tv udbyderne. Hvis du ikke har undersøgt den mulighed, er det måske på tide.

En færdig tv pakke har tit rigtig mange kanaler, du alligevel ikke ser. Så med mindre du går på jagt blandt de billigste tv pakker, kan det for mange faktisk ikke svare sig at vælge en færdigblandet tv pakke. Så giver det i stedet mere mening at blande sine egne kanaler.

Streaming vs. tv kanaler

Der er også en anden mulighed, nemlig den mulighed at få alt dit tv via streamingtjenester i stedet for. Rigtig mange danskere bruger i forvejen størstedelen af deres tid på streamingtjenester frem for almindeligt flow tv, og hvis du er en af dem ,kan det være, du skal finde dig en løsning primært baseret på streamingtjenester.

Hvis du er vant til at betale flere hundrede kroner om måneden for din tv pakke, kan du jo prøve at regne på, hvor mange streamingtjenester du kan få adgang til for samme beløb, hvis du skifter tv pakken ud med streamingtjenester.

Mange streamingtjenester koster under 100 kroner om måneden, så det kan jo være, du skal skifte din tv pakke ud med en håndfuld streamingtjenester, hvis du alligevel bruger mest tid på at streame. Du kan også blande det og få en tv pakke med en håndfuld streamingtjenester inkluderet, hvis det er en bedre løsning.

Mange danskere har mulighed for at spare penge

Det kan lade sig gøre for rigtig mange danskere at spare penge på deres tv pakker, hvis de vælger at sætte sig ned og regne på, hvor de kan få mest for pengene. Mange vælger bare den første og bedste løsning, uden at tænke over hvor det kan være billigst.

Men vil du gerne bruge så få penge som muligt, kan du altså få meget ud af at bruge lidt tid på at finde frem til den bedste og billigste løsning. Måske kan du endda ende med at spare flere tusinde kroner om året ved at vælge en anden løsning end din nuværende.

Spar penge på din tv regning
Spar penge på din tv regning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.