Varier dit medieforbrug

Varier dit medieforbrug
Varier dit medieforbrug

Rigtig mange mennesker har de samme vaner når det kommer til deres medieforbrug. Folk bruger altid de samme medier og ikke nok med det, de forbruger også de samme produkter på disse medier. For eksempel kan det være, at man har en enkelt streamingtjeneste. Her er man vild med at se romantiske komedier. Faktisk er man så vild med det, at man har set samtlige af de romantiske komedier, som denne streamingtjeneste har. Dermed er der rigtig mange ting, som man ikke ser. Det er ellers sundt at variere sit medieforbrug. Det gør nemlig, at ens hjerne bliver udfordret på en anden måde. Dermed bør man passe på ikke at begynde at forbruge de samme medier på samme måde altid.

Se serier der er anderledes end din smag

Noget af det bedste du kan gøre er at se noget, som du normalt ikke ville se. Det er klart, at du ikke bare skal se hvad som helst. Du kan få rigtig mange anbefalinger hvis du lytter til forskellige podcasts eller søger lidt rundt på nettet. Måske så du får rigtig mange år siden en serie du godt kunne lide. Den var lidt anderledes end hvad du ellers har set, og det undrer dig faktisk lidt. Måske skylder du dig selv at gå tilbage til denne serie og den genre, som serien hører inde under. Det kan være, at der er kommet en ny serie eller film, der minder om netop den serie du så dengang. Den kan du så udforske.

Det kan ofte komme til at koste mange penge hvis du skal have abonnement til mange streamingtjenester. Her kan du heldigvis finde et lån, som kan finansiere dit store medieforbrug. Find et hurtigt lån og så ved du, at du har pengene ret hurtigt. For normalt går der ikke meget mere end et døgn fra du ansøger til du har pengene. Det vil sige, at du hurtigt kan gå i gang med at se serien efter du har ansøgt om den givne mængde penge.

Se, hør eller læs nyheder som du vil

Det er meget forskelligt hvordan folk bedst kan lide at opleve deres nyheder. Tidligere havde man radioen og tv’et og det var de eneste medier, der viste nyheder. I dag er der langt flere forskellige muligheder for at blive oplyst. Det er vigtigt, at man med sig selv afgør hvad man bedst kan lide.

Det kan være, at man finder ud af, at man bedst kan lide nyheder i form af små videoklip med tekst til. Så kan man helt sikkert finde det et sted online hvis man kigger grundigt nok. Det vil gøre, at du rent faktisk sætter dig ind i hvad der sker rundt omkring i verden. Der er mange der giver helt op på nyheder fordi der er så mange ligegyldige nyheder, som man ikke har behov for. Netop derfor er det meget bedre, at man gør noget aktivt for det og selv tager ansvar. For det er trods alt ens eget ansvar, at man bliver oplyst om verden.

Varier dit medieforbrug
Varier dit medieforbrug

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.