YouBio afslører pris og lanceringsdato

YouSee blev fredag interviewet af business.dk omkring deres nye streamingtjeneste YouBio. Her berettede YouSee både om pris og lanceringsdato.

YouSee har valgt at tage 99 kr./måned for YouBio, hvilket er 20 kr. dyrere end konkurrenterne Netflix og HBO Max. Ulf Lund der er vicedirektør i YouSee mener sagtens at prisen kan retfærdiggøres, da YouBio bliver et premium-produkt. Spørgsmålet er så hvor godt produktet rent faktisk bliver ift. konkurrenterne. Netflix der allerede blev introduceret den 15. oktober har allerede taget en del markedsandele, og med en pris der er lavere end for YouBio, så kræver det et væsentligt bedre produkt for at YouBio skal kunne klare sig.

YouBio bliver lanceret i uge 48, hvilket betyder at lanceringsdatoen bliver 26/11-2012 eller en af de efterfølgende dage. Lanceringsdatoen for HBO Max er endnu ukendt.

YouBio lanceres i uge 48
YouBio lanceres i uge 48

Ligesom Netflix, så kommer YouBio også til at tilbyde en måneds gratis prøveperiode. Dermed har man god tid til at vurdere hvilket produkt man finder mest attraktivt. YouBio kan tilgås via PC’ere, Smartphones og tablets på nøjagtig samme måde som Netflix. Derudover tilbyder YouBio en YouBio-boks til 495 kr., som man kan koble til sit fjernsyn. Dermed slipper man for at koble sin Notebook eller spillekonsol til TV’et. Om tjenesten kan tilgås via spillekonsoller, ligesom Netflix kan, er ikke oplyst.

YouSee forventer at de med YouBio kan opnå halvdelen af streaming markedet i Danmark, hvilket naturligvis bliver spændende at følge. Det virker umiddelbart som et optimistisk bud, men er produktet godt nok, så kan det selvfølgelig sagtens lade sig gøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.